נמנמנמ

Big Joni1

New member
נמנמנמ

אממ... שלום
אני ג'וני, בן 13 וחצי, מרמת גן ואני רוצה לדעת איך האם אני יכול לברר אם יש לי הפרעת קשב כלשהי, ADHD משהו, פשוט ידידה שלי אמרה שלי שאני כנראה היפר-אקטיבי. איך הייתם מאפיינים אנשים היפר-אקטיבים? האם יש לי הפרעת קשב, אני חולה? ואילו הקלות מגיעות לי אם באמת יגלו אצלי הפרעת קשב? אשמח לתשובה במהירות, אני די חסר סבלנות (אולי זה מעיד על משהו?
). תודה מראש, סליחה על ההטרדה וחג שמח
ג'וני ג'וני

zivadina

New member
הפרעת קשב אצל נער

הפרעת קשב היא בעייה מסוימת בתפקוד המוח, אשר נובעת ב-90% מתורשה. ילדים ונערים עם הפרעת קשב מתקשים להתרכז לאורך זמן במשימות משעממות, מתקשים להתארגן, ויש כאלה עם הפרעת קשב והיפראקטיביות אשר לא מפסיקים לזוז ולנוע. אבל יכולות להיות גם סיבות אחרות להתנהגות כזאת: שינה לא טובה בלילה, בעיות רגשיות, ועוד. לכן, במידה שאתה היפראקטיבי וזה מפריע לך להצליח במה שאתה רוצה, כדאי ללכת לנוירולוג או פסיכיאטר מומחה לאבחון הפרעות קשב, אשר יבדוק ממה נובעת ההיפראקטיביות, וימליץ לך על טיפולים. במידה שהבעייה שלך היא אכן הפרעת קשב, טיפול נכון בה יוכל לעזור לך לארגן את חייך ולהשיג את המטרות שבאמת חשובות לך. אתה מוזמן לקרוא כאן על הפרעות קשב, ולשקול אם לשכנע את הוריך לשלוח אותך לאבחון רפואי של הפרעת הקשב. בחרתי לך קטעים קצרים, בשביל הסבלנות...

Big Joni1

New member
תודה רבה!

עזרת לי מאוד
נראה לי שאני אלך להיבדק אצל רופא.. תודה ג'וני

למעלה