נממ... שאלון!

טוצית

New member
ני טסוטסוי!!!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

התאהבתי בטסוטסוי *-* אבלבל גם אקירה בישי *-* וגם וואיה בישי *-* אבל יש לו שם מוזר @.@

טוצית

New member
-.-../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

|באקה נו, שחכת את התשובות| למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה
ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת
ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם! ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!!
4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי!
ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך*
7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל!
ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי...
ג. כע X______________X ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!!
עכשיו כשאני שמה לב, ני קצת היקארו 0.0

למעלה