נממ היי, כמה שאלות...

I ce Q ueen

New member
נממ היי, כמה שאלות...

יש לי כמה שאלות בנושא לעבור ארץ וכ"ו... ההורים שלי מתכננים לעבור לקנדה-טורנטו[ הם דיברו כבר עם אנשים שמה ודברים, אני לא מבינה בזה]. הבעיה, שהתהליך יקח משהו כמו שנה וחצי, אני אהיה באותו זמן בי"א [ עכשיו אני גומרת ט'] ואני אהיה אחרי כמה בגרויות ובדרך לגמור אחרות, והבחירה שלי, כמובן שאני רוצה לעבור, אבל לחכות עד שאגמור בי"ס ואז להתחיל הכול או עוד שנה-שנתיים זה דיי מסובך בישבילינו, ורציתי לדעת, כי גם אני בעד לעבור מכאן, אם יש דרך להשלים בגרויות? או מה עושים במצב כזה כאשר עוברים ארץ בזמן בגרויות ולחץ? אני אצטרך לעשות הכול מחדש? באנגלית? תודה מראש:]

I FunkyMonk I

New member
קבלי

if u plan to stay in canada for good, don't bother with the bagrut exams, it's a big waste of time. Graduate from high school and go straight into college. However, if you wanna go back to israel before you get your BA in college, then u should probably try to finish those exams through the consulate or embassy

SayHey

New member
הייתה לי בדיוק את אותה הדילמה

רצינו לעבור כשהייתי בי"א אבל ממש רציתי לסיים את הבצפר בארץ בגלל המגמה שלי - רציתי לסיים 3 שנים של צילום אז עכשיו אני בדיוק מסיימת יב' ונוסעת לטורונטו תכלס, לא משנה מה את תסתדרי...שם את יכולה להשלים כל מה שאת צריכה תעשי את השיקולים שלך עם המשפחה ותראו מה יוצא מזה בהצלחה :)

למעלה