נמממ (=

נמממ (=

זוכרים שפעם מזמן עשינו כזה פרוייקט תרגום של גוד? אז אני פותחת אותו מחדש לכבוד צאת האלבום החדש
בגלל שיש יש רק 17 שירים (כולל שני הבונוסים וההיידן טארק) אז אפשר גם לתרגם שירים ישנים
אני מתחילה ! אנחנו מאמינים יש אישה שבוכה הלילה, עולמה השתנה, היא שאלה את אלוהים מדוע. בנה היחיד מת, ועכשיו בתה בוכה, היא לא יכולה לישון בלילות. בעיר,עוד יום לכל החליפות ועניבות , עוד מלחמה להילחם, אין דרישה לחיים, איך הם ישנים בלילה?איך נוכל לעשות דברים בסדר?רק רוצה לעשות את זה בסדר. פזמון: אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים באהבה הזאת. כולנו אותו דבר, אנושיים בכל דרכינו וכל הכאב שלנו. (אז תן לזה לקרות)יש אהבה שיכולה ליפול כמו גשם (תן לנו לראות)תן למחילה לשטוף את הכאב (מה אנחנו צריכים)ואף אחד לא בידיוק יודע מה הם מחפשים (אנחנו מאמינים)העולם הזה בוכה\צועק להרבה יותר. פזמון: אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים באהבה הזאת. אז העולם הזה הוא יותר מידי בשבילך,רק תשכיבי את זה[?] ותעקבי אחריי, אני אהיה כל מה שאת צריכה, בכל דרך... פזמון: אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים אנחנו מאמינים באהבה הזאת. חח תקראו הכל בד"כ זה יוצא די מצחיק :)

kokain1

New member
חע..זה בידיוק השיר שאני שומעת עכשיו

צרוף מקרים מעולהה

Falling Tears

New member
אממממממ

לא שמעתי את הדיסק, אז אני לא יכולה לפרש :*-( אבל זה נראה לי שיר ממש יפה! חוץ מהפזמון שהוא נראה לי דיי מציק

kokain1

New member
ועכשיו אני שומעת ת'שיר mountain

הפיזמון השלישי מאד מיוחד.. אני אוהבת אותו

זה השיר שהוא כתב חחח

וגם את גוסט אוף יו.. את שניהם... את בטח מתכוונת לגוסט אוף יו

מצטערת על השפה הרפה../images/Emo3.gif

רוח שלך אני אחכה עד הסוף עד שהפעמון יצלצל שוב בחזרה אל הצד החשוך בליבינו המדממים אני אשמור את החלל הריק ליידי כאילו הוא קבר כשאסדר בשבילנו מקום לישון לנצח ביחד חיפשתי קצות רמזים על מה שהיינו רוח שלך זה כל מה שנשאר לי זה כל מה שנשאר לי ממך לאחוז בו אני מתעורר בלילה כדי לגלות שאין אף אחד מלבדי ודבר לא נשאר ממה שהיינו בכלל אז הנה אני מתהלך בבית הזה שוב עם התמונות שלנו חיים בתוך הקירות האלה אני רואה את הנשימות שלי באוויר הקר שאני נושם ואני תוהה תוהה אם זאת את שאני מרגיש, אם זאת את שאני מרגיש מוצקה כתמיד חיפשתי קצות רמזים על מה שהיינו רוח שלך זה כל מה שנשאר לי זה כל מה שנשאר לי ממך לאחוז בו אני מתעורר בלילה כדי לגלות שאין אף אחד מלבדי ודבר לא נשאר ממה שהיינו בכלל ואני לא מחפש שום דבר מלבדינו שום דבר מלבד מה שהיה בינינו ואני לא מבקש אף זיכרון אני רק רוצה לדעת שאת כאן רוח שלך זה כל מה שנשאר לי זה כל מה שנשאר לי ממך לאחוז בו אני מתעורר בלילה כדי לגלות שאין אף אחד מלבדי ודבר לא נשאר ממה שהיינו בכלל רוח שלך זה כל מה שנשאר לי זה כל מה שנשאר לי ממך לאחוז בו אני מתעורר בלילה כדי לגלות שאין אף אחד מלבדי ודבר לא נשאר ממה שהיינו בכלל

Knotted String

New member
מטוטלת.../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

when the Pendelum will swing back כשהמטוטלת תתנדנד שוב לצד החשוך של...

midnight dragon

New member
דווקא מטוטלת נשמע יותר טוב../images/Emo15.gif

ולענת- זה מזכיר את הרומח
את המאחורה של דשלק זה בדיוק נשמע ככה! חח

Knotted String

New member
העולם שחור../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

תדליק ערוץ שבע ברבע לשמונה אתה רואה את אותו דבר מזורגג, וזה יום שונה אף אחד לא יודע למה זה קורה אבל זה קורה. ולאן שתלך זה מקום אחר אתה מקבל את אותה הרגשה חשוכה רואה את אותם פנים עצובים לאף אחד לא אכפת שזה קורה. אנחנו באים לעולם הזה וכולנו אותו הדבר וכרגע אין את מי להאשים אבל העולם שחור והלבבות קרים ואין תקווה ככה לנו אומרים (חרוז!
) ואי אפשר לחזור זה לא יהיה אותו דבר לנצח משתנים בגלל מה שאנחנו אומרים בחיים בעולם הזה זה תמיד היה ככה אך אחד לא עושה שום דבר אז כלום לא משתנה ואני לא יכול לחיות בעולם הזה כשהוא ממשיך למות. אנשים אומרים לי שזה חלק מהתוכנית שאלוהים מחזיק את כולנו בידיים אני רק יכול להתפלל שאלוהים מקשיב. הוא מקשיב? אנחנו חיים בעולם הזה שהופך לקר מיום ליום שום דבר לא נשאר מושלם, עכשיו אני אומר אבל העולם שחור והלבבות קרים ואין תקווה, ככה לנו אומרים
ואי אפשר לחזור, זה לא יהיה אותו דבר לנצח משתנים, בגלל מה שאנחנו אומרים אנחנו באים לעולם הזה וכולנו אותו דבר וכרגע אין את מי להאשים אבל אנחנו חיים בעולם הזה שהופך קר מיום ליום שום דבר לא נשאר מושלם, אז אני אומר העולם קר, והלבבות קרים ואין תקווה, ככה אומרים לנו ואי אפשר לחזור, זה לא יהיה אותו דבר לנצח מתשנים בגלל מה שאנחנו אומרים תדליק ערוץ שבע ברבע לשמונה אתה רואה את אותו דבר מזורגג וזה יום שונה ואף אחד לא יודע למה זה קורה.

למעלה