נמממ למה לא נכנסים לצ'ט יותר? אוף איתכם ><
E EleVaTioN New member 21/11/04 #2 כי הוא לא עובד לי../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif עדיין אוף פאק בעסה שיט שומדבר לא עוזררר שומדבררררררררררר
כי הוא לא עובד לי../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif עדיין אוף פאק בעסה שיט שומדבר לא עוזררר שומדבררררררררררר
E EleVaTioN New member 21/11/04 #7 אתמול דווקא הייתי../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif שהייתי אצל אהד
G gcnet New member 21/11/04 #8 נצל"ש נכון כל האשכול עם לינקין גוד שארלוט טקס בלה בלה אז הרבה אמרו שהם אוהבים את לינקין, מישהו בפורום של האתר הראשי שלהם מפה? עם כן מה הניק? אני netta
נצל"ש נכון כל האשכול עם לינקין גוד שארלוט טקס בלה בלה אז הרבה אמרו שהם אוהבים את לינקין, מישהו בפורום של האתר הראשי שלהם מפה? עם כן מה הניק? אני netta
S satanic princess New member 22/11/04 #11 נטעעעעעעעע!!!=))) זאת את נכון? זוכרת אותי?.....ח אים סוניה
R RoCk StaR 1 New member 21/11/04 #9 גרררררררררר המחשב החליט לא לאהוב את הצ'אטטטטט אני לא יכולה להכנס פתאום!! דוקא שאנטון עמד לשירררר =[[[[[[[[
גרררררררררר המחשב החליט לא לאהוב את הצ'אטטטטט אני לא יכולה להכנס פתאום!! דוקא שאנטון עמד לשירררר =[[[[[[[[
E EleVaTioN New member 22/11/04 #12 זה בסרגל הכחול למעלה../images/Emo129.gif איפה שיש "ראשי" "קישורים" "מאמרים" וכו'