נמל תל אביב זה נמל סגור לבעלי יאכטות בלבד או שאפשר להכנס לרציפים? (יום שבת גם).
C cj2 New member 3/12/04 #1 נמל תל אביב ../images/Emo19.gif זה נמל סגור לבעלי יאכטות בלבד או שאפשר להכנס לרציפים? (יום שבת גם).
ב בת ים New member 3/12/04 #2 אתה מתכוון למרינה ת"א? כי נמל תל אביב פתוח לכולם.לא כולל יאכטות אם אתה מתכוון למרינה ת"א,יש מסעדה והמרינה פתוחה גם להולכי רגל. הכניסה לרציפים רק לבעלי הסירות..אבל אפשר להציץ אני מניחה. לא מטרות דיג בשום פנים ואופן!
אתה מתכוון למרינה ת"א? כי נמל תל אביב פתוח לכולם.לא כולל יאכטות אם אתה מתכוון למרינה ת"א,יש מסעדה והמרינה פתוחה גם להולכי רגל. הכניסה לרציפים רק לבעלי הסירות..אבל אפשר להציץ אני מניחה. לא מטרות דיג בשום פנים ואופן!
C cj2 New member 3/12/04 #3 לא, לא לדייג פשוט אני מתכוון לבוא מאזור הצפון לכיוון במיוחד כדי להתעניין בכמה יאכטות,סירות מפרש ואני לא הייתי רוצה להשאר בחוץ ולהציץ. זה מה שקרה לי באשדוד, למזלי ההגעה לשם הייתה ספונטנית אבל נאלצתי להשאר בחוץ ובשום אופן לא הסכימו שאני יכנס. אולי לתאם מראש
לא, לא לדייג פשוט אני מתכוון לבוא מאזור הצפון לכיוון במיוחד כדי להתעניין בכמה יאכטות,סירות מפרש ואני לא הייתי רוצה להשאר בחוץ ולהציץ. זה מה שקרה לי באשדוד, למזלי ההגעה לשם הייתה ספונטנית אבל נאלצתי להשאר בחוץ ובשום אופן לא הסכימו שאני יכנס. אולי לתאם מראש