נמלים מעצבנות.

yanivd28

New member
נמלים מעצבנות.

כל פעם שאני משאיר אוכל על השולחן מיד מגיעות הנמלים הקטנות האלה ו"מתנפלות על השלל" מה קונים ומאיפה נגד זה?

אני לא יודעת אם התשובה נשמעת לך מוזרה

אבל אם תקח צלוחית חד פעמית קטנה עם מעט מים, וכל רגל של השולחן תהיה בתוך אחת כזו, לנמלים לא תהיה דרך להגיע לאוכל שלך, בקשר לחומרים נגד נמלים תאלץ לחכות לתשובה אחרת, אני לא מבינה בזה.

goanin

New member
איזה רעיון !!! ../images/Emo62.gif

אבל זה לא יהרוס את הרגליים של השלחן?

אם השולחן מעץ אז אולי כן

אז כאן תצטרך להיות יותר יצירתי... אולי 2 צלוחיות? זאת של הרגליים ריקה ומסביבה מים בתוך צלוחית אחרת... לא יודעת, כבר מתחיל להסתבך... אולי להגביהה את השולחן עם ברגים עבים, איזה ס"מ או שניים ואת הברגים לשים בתוך צלוחית מים. לחילופין אפשר פשוט להשתמש בשולחן מתכת... או לרסס את רגלי השולחן בחומר דוחה. (נמלים כמובן)

maybesure

New member
גיר לוח פשוט

לצייר מעגל סביב כל רגל של השולחן בגיר לוח פשוט. במקביל לעקוב ולגלות מהיכן הן מגיעות ולדאוג לריסוס או סתימת הנקב באפון מקומי.

yamkachol

New member
אולי לא להשאיר אוכל על השולחן???

מתכוון ברצינות ולא בציניות. חג שמח , פסח שמח וכשר.

דורי56

New member
נמלים

א. לכסות את האוכל. ב. לפזר עלי דפנה במקומות שיש נמלים. (עלי דפנה מבריחים את הנמלים בדוק!!!)

yanivd28

New member
מגניב

אתם מצחיקים. נפלתי על הרצפה שראיתי את כל ההודעות (לא היו נמלים) מאיפה משיגים עלי דפנה?

maybesure

New member
או

מהעצים, רק צריך לדעת איפה הם גדלים. לי יש כמה מקורות וכך יש לי עלי דפנה ישר מהעץ בכל פעם שאני נזקקת. כמובן שהם עוברים תהליך ייבוש אצלי בבית. לא משתשמים בהם טריים לגמרי.

yanivd28

New member
איפה את שמה אותם?

על השולחן אוכל? איך מייבשים? שמים בשמש?

maybesure

New member
עלי דפנה

בדרך כלל בארונות, לא ממש מדהים לראות שולחן עמוס בעלי דפנה
וגם לא נוח. לשולחן קיבלת פה הצעות לטפל באזור רגלי השולחן מה שימנע אולי טיפוס של הנמלים, כמובן אם השולחן לא צמוד לקיר שעליו הן יטפסו גם. אפשר גם לרסס סביב רגלי השולחן בריסוס נגד חרקים, זבנגים שונים אבל זה סתם מחניק. עלי דפנה מייבשים פשוט באגרטל בלי מים. אין שום צורך לשים אותם בשמש. קוטפים אותם עם גבעול קטן שמים באגרטל קטן. אפשר להשתמש בהם גם כצירוף נחמד לסידור פרחים/פירות יבשים על שולחן ולהשתמש בעלים כשצריך. דבר זה ימנע גם את החרקים הנמשכים לפירות/סידורים יבשים. צמחים נוספים מונעי חרקים הם לוונדר ורוזמרין.

למעלה