נמלים באקסבו..

אם פי 3

New member
לגמרי טבעי

אין שום בעיה טכנית לבלום עם מצערת פתוחה. זה כמובן מסוכן ולא רצוי גם מבחינת התפקוד (בלימה גרועה וחלקית) וגם מבחינת הקטנוע, אבל אני לא יכולה לומר שלא קרה לי מעולם... (בטעות של חוסר מיומנות). אולי זה עניין של כלי.

כדי להבהיר: לא המלצתי בשום דרך

להתחיל לבלום לפני סגירת מצערת. כשהידיים על המנופים ובזמן "כמעט", יכול להיות שמהלחץ תתחיל ללחוץ על הבלם ורק אחר כך תעזוב את המצערת - גם אם חלקיק שניה. לי, זה קרה יותר מפעם אחת. לגבי השאר, נראה לי הגיוני שכל עוד אתה צריך לעשות דרך מסויימת אל המנופים, לעומת כשהידיים שלך כבר נמצאות על המנופים, עולה בזמן. יכול להיות שפרק הזמן הזה קצרצר ולא משמעותי לכלום, יכול להיות שבזמן אמת הוא כן משמעותי. לא יודע. הלוואי שאלה יהיו המחלוקות.

אם פי 3

New member
אני משערת

שכף היד שלי קטנה משל רוב הגברים, גם אלו עם היד הקטנה/אצבעות קצרות (למעט גברים קטנים באופן קיצוני). ובכל זאת, אין לי בעיה להגיע. כשחשבתי שיש (עד לפני כמה חודשים) לימדו אותי להשתמש בזרת וקמיצה (מאפשר הנחת כף היד בזוית שמאפשרת הגעה יותר רחוק). לא ממש ברור לי מה זה "אצבעות במקום הנכון אבל לא על המנוף". באוויר? מעייף ולא נוח. על המצערת? אז הן לא במקום. עדיין צריך לפשוט אותן לפנים ולהדק על המנוף. זו בדיוק הפעולה שמנסים לחסוך. השליטה במצערת יורדת קצת, בהתחלה. אחרי שמתרגלים, לומדים לשלוט בה היטב גם בשלוש אצבעות. לפני בלימה צריך רק לשחרר אותה, והיא נסגרת לבד (לפחות בקטנועים שאני רכבתי עליהם. זה לא דורש הרבה. בהאטה לא חירומית, אפשר לצמצם את הפתיחה בעדינות, ולא צריך את כל כף היד בשביל זה.

herouth

New member
אני סובלת מבעיה זהה, בעיקר ביד ימין.

אם אתה מוצא פיתרון, ספר לי. בכל מקרה, זו לא שאלה של ידיות בלמים מהסיבה הפשוטה שעדיין לא רכשתי לי את ההרגל לרכב עם אצבעות על הבלמים, כך שאני רוכבת מרבית הזמן עם האצבעות על הכידון בלבד.

למעלה