נמלט ישראלי...

babylon_a1

New member
זאת דעתי

אם הוא מתכוון להסתובב בארץ, שיתפס עכשיו אם הוא מתכוון לברוח לטגיג'יסטן - שישאר שם אני לא בעד מעשי האונס, אני מוריד את הכובע על היכולת, הוא הזמין את עצמו לדיון שלא התקיים וברח מה יש להגיד, חוץ מכל הכבוד, ולהגיד שכל אחד אחר במקומו היה רוצה לעשות אותו הדבר

אני מת מצחוק

זוכרים את פרשת הבירנקס? אילן קופרמן סגל גנב משאית של חברת ברינקס ובה 4 .7 מליון שקל במשטרה עשו חיפושים מקיר לקיר ועוד האישמו את המאפיה בעזרה לגנב. בסרט תעודה שעשו עליו התברר בכלל שאילן לא ברח לאף מקום הוא ישב בחוף הים עם בירה ביד צחק על כל העולם. עם משטרה כזאת חבל"ז משטרה שמסתמכת על חיילים בשירות סדיר ופנסיונרים אילן קופרמן לעולם לא נתפס הוא הסגיר את עצמו והמשטרה מיהרה לפרסם שהוא פחד מהמשטרה שהתחילה לסגור עליו בעקבות מידע מודעיני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מענין כמה זמן בני סלע ישאר חופשי? זוכרים את הרוצח של דרק רוט ז"ל בזמן החופשה שלו ברח לחו"ל מתחת לאף של משטרת הגבולות. אדם אחד קנה ב100 דולרים מזויפים בדיוטי פרי בנתב"ג ישר משטרת ישראל שלחה פקס למשטרת טורקיה ועצרו את אותו אדם תמים שכלל לא ידע שמכרו לו דולרים מזויפים ונכנס לכלא הטורקי ומלא השנאה ליהודים וכמעט הרגו אותו שם. כיום בעקבות הבריחה של בני סלע נשבר גב הגמל והגיע הזמן שיעשו סדר במשטרה ובראשונה שיפטרו את המפכ"ל ואת ראש השב"ס.

הבעיה במדינה שלנו היא שמי..

שרוצה שיהיה שמירת חוק וסדר הוא פראייר ומי וגם השוטרים לא שונים מהם,בעיקר שוטרי הסיור הבלשים והחוקרים רובם עושים עבודה מצויינת, וגם נניח יש קטטה הרי ברור שבכל הבלאגן הזה אי אפשר בחיים לעצור את המתפרעים בלי שימוש בכח ובארץ כי יש קשירת ידיים במשטרה ובצבא ,יעני אחרי שאתה מת אז תגיב,אפילו יש לי חבר שוטר שאמר שאפילו אם עבריין מתחיל אפילו לירות אסור להרוג או לפצוע אותו רק בטווח אפס!! זאת אומרת עד שתתכונן אתה כבר תהיה מת, לדעתי צריך להחליף את הראשים של המשטרה ואפילו של הצבא כי יש שם הרבה שחיתות.

יצאה סדרה ישראלית של נמלטים

ראיתי כבר את הפרק השני מדובר על אסיר שהוא נמלט מכלא ישראלי מסתבר שהוא נעזר בכמה גורמים מחוץ לכלא ע"מ שיעזרו לו היוצרים די קיבלו השראה מהסידרה המוכרת נמלטים הפרק הראשון מתחיל בכך שישנה הודעה של משטרת ישראל שישנו אסיר נמלט וכי נערכים חיפושים מורחבים בת"א ובסביבה הקרובה העלילה מסתבכת מסתבר כי האסיר הנמלט קיבל עזרה ראו בפרק השני כי מצאו את המכנסיים שלו וכי היו לו מכנסי ג'ינס מתחת היוצרים עדיין לא הראו את האנשים שעזרו לו (כנראה הם משאירים את זה לסוף הסידרה ע"מ לשמר את המתח) הכל התחיל בזה שמישהו פברק צו להעברת האסיר למשפט בבית דין בת"א למשטרה (כמו תמיד) אין מספיק מח לחשוב שהוא יברח וגם מסתבר שאין להם מספיק כח הם שולחים איתו 2 שוטרים בלבד (שלא לדבר על זה שהם אזקו אותו רק בידיים) בכל מקרה אני כבר מחכה לסוף העונה כולי במתח מי שרוצה לראות את הסידרה יכול לראות אותה בערוצים המובילים של ישראל (ערוץ 1 (11) ערוץ 2 (22) ערוץ 10 ועוד כל מיני כאלה) בשעה 20:00 בערב (ובעצם גם בערוצי הרדיו האיזוריים בכל שעה עגולה...
- למי שלא הבין - שם האסיר הוא בני סלע - והערוצים הם ערוצי חדשות.

k e l l y 1 8 1

New member
אמאאא יש לנו טי ביג ישראלי

מקווה רק שאין לו 5 מיליון דולר כי ככה הוא יוכל לקבל חנינה מהשופטים שלנו....חחח ולשחד את השוטרים שלנו כדי שישחררו אותו...חחח לא מצחיק עצוב.... טוב נמשיך לעבוד.... (קחו את הדברים הנ"ל בצחוק...עם טיפת רצינות לא יותר...)

חמודים אנחנו!

מרגע שהתחלת לראות הנמלטים אתה מקשר כל דבר לנמלטים...אפילו אני איזה פעם אחת הייתי צריכה להעביר את החוטים של המחשב למאחורה..וחשבתי איך לעשות את זה ואני רואה את עצמי עומדת עם חצי ראש מאחורי המחשב מסתכבת עם החוטים הרגשתי קצת כמו סקופילד חח! אההה ועוד משהו המורה שלנו אמר שאנשים שמתקבלים למודעיען לאגף שנקרא "שבור תראש" הם אנשים כמו מייקל ושאר האסירים שהם נורא נורא חכמים יש להם דפקה בראש והם כאלה שמתבודדים...ושכל דבר הם פותרים בפיענוח צפנים שבנאדם רגיל לא יכול לפתור...וזהו בערך המוח של האסירים. זה בדיוק מה שהסבירו בסדרה... סתם רציתי לשתף אתכם!

אליהו1919

New member
עוד משו מדהים!!

הפרס הכספי הוא- מאה אלך שקל!! מקביל למאה האלף הדולר של נמלטים ואוו מה הם קיבלו את ההשראה מנמלטים? יעני כל המדינה תרדוף עכשיו אחרי האנס הזה.. מאה אלף שקל לא מקבלים כל יום! הוא יכול להיות בכל מקום! ישראל קטנה!

למעלה