נמלט ישראלי...

נמלט ישראלי...

האנס הישראלי המקביל לדמותו של טי ביג הוא בני סלע האנס הסדרתי ברח מהמשטרה ובעת כתיבת הודעה זאת עדין יש עליו חיפושים בת"א נשחרר את הגנב אילן קופרמן של הברינקס החביא את הכסף באדמה ואת יגאל עמיר שמואשם ברצח רבין ויש הטוענים זאת קונספרציה בגלל 3 הכדורים שפגעו ברבין אך יגאל ירה 3 כדורים וכדור אחד פגע במאבטח של רבין ו2 כדורים פגעו ברבין,מי ירה את הכדור השלישי? נביא את רוזנשטין מארצות הברית ונבריח אותו מהכלא הישראלי הדמות המקבילה לאברוצי' נוסיף לזה ערבי כדמות מקבילה ללטיני ועוד נער מלשן שבורח מהכלא ונוסיף עוד 3 אסירים והנה יש לנו 8 נמלטים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משטרה מצחיקה יש לנו אסירים בורחים להם

Gilliana

New member
לא צריך להיסחף

בני סלע לא רצח אף אחד והוא גם לא פדופיל - עדיין רחוק מ-"להקביל" לטי-באג.

האמת...שזה לא משהו מצחיק בכלל

אם על המשטרה הזאת אנחנו צריכים לסמוך שלא נדע מצרות :/

ראית אתמול בערוץ2?

ניידת משטרה רואה קטטה בכניסה למועדונים ולא עושה כלום זוכרים בעפולה נתנו מכות לשוטרת ...באחד המעודונים עם משטרה כזאת קצת מפחיד ללכת ברחוב.

recoil

New member
חחח הייתי באותו ערב בבאר הזה בעפולה

ת'כלס זאת אשמתה של השוטרת הצעירה והמפגרת. היא באה בפוזה כזאת של :"מה הבעיות פה הא? מי שמדבר מילה טס איתי לתחנה".. אז 2 בנות שיכורות חטפו עצבים ופיצצו אותה.השוטרת הייתה צריכה לגלות גישה טיפה יותר חכמה רצינית ובוגרת.. בלי אבו עלי.

אני לא הייתי שם

אך לפי מה שראיתי בחדשות היא יצאה החוצה לעבר הבחורה שזרקה סיגריה לעבר הניידת כדי לעצור אותה וקיבלה מכות רצח. והיא בכלל חיילת שח"ם שזה שירות חיילי חובה אתם קולטים בידי מי מפקדים את הביטחון של חיינו? בפני פנסיונרים מתנדבים במשטרה ולפני שבועים נהרג פנסיונר מתנדב בנהריה על ידי דקירות מעברין וחיילי שירות חובה במשטרה צריכים להגן עלינו בפני פיסוכופטים ומאפיונרים??? ורק אתמול בא אדם חבול למשטרה וסיפר שהכו אותו והמשטרה כלל לא התיחסה אליו ושלחה אותו הביתה התוצאה הבן אדם רצח את הבן החורג שלו בן ה23 עכשיו כל השוטרים בארץ זורמים לתל אביב ללכוד את בני סלע האנס הסדרתי.. מאוד מסוכן לחיות בארץ עם משטרה כזאת

Gilliana

New member
זה לא חדש

משטרת ישראל = חבורה של דפרים, שלא לדבר על השחיתות החוגגת וכנראה שכתוצאה ממנה סלע נמלט.

aviGODFATHER

New member
אני לא רואה הרבה הבדל בין אנס לפדופ

יל. פדופיל זה אנס שנמשך לילדים. לדעתי, צריך לסרס את שני הסוגים.

Gilliana

New member
מסכימה לגמרי

בעניין הסירוס, ועדיין - פגיעה בילדים היא תמיד הרבה יותר גרועה, לפחות בעיני.

babylon_a1

New member
יש הבדל

אנס צריך להיות בכלא, פדופיל בטיפול פסיכיאטרי אנס זה אדם שמבצע אקט מיני בכוח פדופיל זה אדם שהמשיכה המינית שלו היא כלפי ילדים, אם או לא עושה עבירה, אז הוא רק צריך תרופות

לא צריך לקרוא אנחנו חיים את זה

מספיק אנחנו חיים בישראל ורואים את זה מול העיניים שלנו עיר הסרטים נמצאת בישראל. בישראל בלי סוף קונספרציות עשו מחנן טלנבאום סוחר סמים וכבר יש שמועות שהוא בכלל עבד עם המוסד ובגלל זה עשו הכל כדי לשחרר אותו מחיזבללה. והסיפור של יגאל עמיר והכדור השלישי והצעקות של יגאל "סרק ,סרק" ועוד נוסיף חקירות משטרה נגד הפולטקאים ודווקא כשיש חקירות נגד פולטקאים פתאום צמרת המשטרה נחקרת וכיום מפקד מרחב העמקים נחקר.. והושעה מתפקידו אפשר לעשות הקבלה לחבר'ה של הסדרה נמלטים למציאות בישראל בישראל אל תאמין לאף אחד--הכל קונספרציה.

יש לך טעות קטנה

השב"כ אסר עליו לדבר כיצד חטפו אותו טלנבאום הוערך כמפקד חזק וכרמזטי בחיל התותחנים והיה מקורב לאישים בכירים מתחום הביטחון המעסיק האזרחי שלו גם ניסה לטפול את כל ההאשמות של עבירות מס על טלנבאום רק שהוא לא ידע שטלנבאום ישתחרר מהכלא בלבנון וישוב לארץ. אתם לא שמים לב מה קורה במדינה? נשיא המדינה מאוים על ידי עובדת במשכן בית הנשיא וזה בגלל החנינות שהוא מסרב לתת לכמה פושעים הנשיא מתלונן ולבסוף הוא נחקר תחת אזהרה שאנס בחורה ומתחילים להתרוצץ מלא שמועות עליו. לנשיא הזה אין בדיוק פרצוף של ביל קלינטון והאמת לי מאוד קשה להאמין שהוא אנס או קיים בהסכמה מלאה יחסי מין עם עובדת שנראית כמו דוגמנית. וחיים רמון המקרה שלו הכי מוזר,החיילת בכלל לא רצתה להתלונן עליו. וחיים תמיד טען ששום דבר לא נעשה בכח וכן היתה נשיקה אך לא בכח וגם התפטר כשר משפטים ומה מגלים? אנשי משטרה הכירחו את החיילת להתלונן ובעבר שמו האזנות סתר בכל משרדי הממשלה ושוטרת לשעבר פורצת בבכי בבית משפט שזאת מירי גולן. ומה עם המקרה של יגאל עמיר? למה יגאל עמיר עד היום מסרב לדבר מי שלח אותו ומה קרה ומה הקשר של "השמפניה" שזה אחד מתנועת כ"ך ועבד עם השב"כ ,הכדור השלישי שנעוץ ביצחק רבין ז"ל מעורר הרבה שאלות. ועכשיו חוקרים את מפקד תחנת העמקים תחת אזהרה... הכל בדיוק כמו בסידרה הנמלטים!!! גם בישראל "החברה" שזה חבר'ה מאחורי הקלעים מנהלים את כל הקונספרציות האזרח או האזרחית שיביאו לתפיסת בני סלע מומלץ לתת להם מקום של כבוד בפורום נמלטים ,לא כך?

Gilliana

New member
לא כאן המקום לדבר על כך...

... אבל אתה מערבב, כמו שאומרים - שמחה בשמחה. קונספירציות יש במדיתנו הקטנה רבות, אבל לא ממש מאורגנות כמו שאתה חושב. רצח רבין זו פרשה בפני עצמה ואין לה שום קשר עם הנשיא קצב (שפשוט ניהל רומן אסור וכאשר החליט לסיימו הגברת החליטה לנקום ואת זה אני אומרת לך באחריות, ממקורות פנימיים בבית הנשיא), וגם לא עם הקונספירציה נגד רמון (וזו אכן קונספירציה). בכל מקרה, מכיוון שכאמור לא כאן המקום - אתה יותר ממוזמן להמשיך איתי את הדיון בפורום "קונספירציות" ב-NRG שאותו אני גם "במקרה" מנהלת.

babylon_a1

New member
זה רק מסביר כמה אני מכור לנמלטים

אין לי שום רצון שיתפסו אותו, שפשוט יברח

גם אני בעד שיברח מהמשטרה

ויגיע ליידים של האזרחים הם כבר יעשו לו משפט צדק יחתכו לו את הקטן וישימו לו בפה שיראה כמו מפלצת כמה שצחוק צחוק אך הבעיה עם המשטרה מאוד מפחידה אותי הבטחון שלנו בקרשים

אתה לא רוצה שיתפסו אותו???

הוא אנס!! לעזאזל איך אפשר לרצות שבנאדם כזה יסתובב חופשי וימשיך לאנוס?!??! אוקיי אני גם מכורה אבל אין קשר בין זה לבין רצון שפושעים יברחו מהכלא ולא יחזרו כי אם טי באג היה בנאדם אמיתי הייתי רוצה שיחזור לכלא הוא בנאדם ממש מסוכן ובחיים לא הייתי רוצה אנשים כאלו ישוטטו חופשי ברחובות.

anatwi3

New member
שוטרת שח''מ לשעבר

היי אני חדשה כאן בפורום,אני גם פריקית של הסדרה נמלטים אחלה סדרה,אבל חשוב להדגיש שזאת סדרה, קראתי כאן תגובות של אנשים שרוצים שהאנס הסדיסטי בני סלע לא יתפס,ח'ברה מאוד כדי שתבינו שמדובר בחיים האמיתיים ובפושע מסוכן מאוד שאנס והתעלל קשות בנשים,הוא חייב להתפס כמה שיותר מהר,אם לא הוא יפגע בעוד אשה תמימה והפעם לא בטוח שזה יגמר באונס ומכות. עכשו לגבי שוטרי שח''מ ושוטרים בכלל, אני בת 23 השתחררתי לפני כ 3 שנים מהצבא\משטרה,שיררתי כשוטרת סיור במשטרת ישראל ואני חייבת לתקן אותכם,יש שוטרים ותיקים ושוטרי שח''מ שמתייחסים לעבודה שלהם כבדיחה אחת גדולה ללא ספק, אבל יש גם המון המון שוטרים ותיקים ושוטרי שח''מ כמוני שנותנים את החיים שלהם ואת הנשמה בשביל המדינה אם זה לרוץ אחרי מחבלים או עבריינים מסוכנים כמו סלע,אני מכירה גם שוטר שח''מ שניגש למכונית חשודה לבדוק אותה ובה ישבו שתי מחבלים מתאבדים בדרכם לפיגוע גדול בירושלים והם התפוצצו על השוטר,ילד בן 18 הוא היה עדיין רק בקורס אז באמת,תנו כבוד, אני באופן אישי הייתי בארועים כאלה ובזירות של פיגועים ושל מה לא, ולמרות שהשתחררתי כבר ממזמן הלכתי אתמול יום שישי במקום לצאת כמו שאר בני הנוער בגילי ועזרתי בחיפושים עברתי גינה גינה בתל אביב,וכן יש שוטרים דפרים שלא נדע עד כמה אבל יש הרבה ששומרים עליכם.

למעלה