נמלטים2-פרק 9!!

lolo6

New member
נמלטים2-פרק 9!!

אמאלההההההה איזה פרק טוב!! אני בשוק שתפסו את לינק , אני בשוק שהסוהרים האלה מצאו את טי באג...אני בשוק!! איזה מותחת הייתה השיחת טלפון בין מייקל למהון...וגם הקטעים עם הכושי (שכחתי איך קוראים לו) היו מעולים ומותחים! פרק אחד הטובים לפי דעתי! מענין מה יהיה בפרק הבא... מה דעתכם?

הפרק היה גאוני

טוב, אל ג'יי לא ימות,זה כבר טוב, אבל תפסו אותם! זה היה כ"כ מותח הקטע על סי-נוט, והקטע של מייקל ומהון. וואו

Music3D

New member
לא כל כך ../images/Emo58.gif ../images/Emo3.gif

אפשר להבין את זה מהפרומו לפרק הבא

TheLost

New member
אחד הטובים. אם לא הטוב ביותר.

מהון ומייקל: סוף סוף גילינו את האמת לאמיתה בנוגע לאוסקר שלס הזה, וללא ספק - לטוויסט הזה לא ציפיתי בכלל! מייקל פשוט גאון, וגם הקטע בסוף השיחה שלו עם האקסית של מהון הייתה מעניינת - ודווקא במקום לפנות אל הנתיב הצפוי שהסדרה הזאת פונה אליו כל כך הרבה פעמים, מייקל הצליח להימלט מהשאלה של האישה בנוגע ליחידה מטעמה הוא נשלח. הסוף היה ענק. סי-נוט: מותח, מעניין, אבל דיי סתום. ממתי בסדרה הזאת הם מסכמים משהו עם ריצה פשוטה? הזוי לאללה. בפעם האחרונה שראינו מישהו רץ... זה לא נגמר בטוב. טי באג: עוד דבר טוב בפרק הזה. הפעם טי באג לא קיבל את מבוקשו, ותודה לאל שהיא ברחה משם... הטוויסט עם בליק והסוהר השני היה גם כן לא צפוי בכלל ומעניין מאוד. האם הם יסגירו אותו? בואו נקווה. שרה: תגידי, את מטומטמת או מה?!?! את יודעת שקלרמן למעשה לא היה חבר שלך אלא ניסה להוציא ממך מידע על מייקל ואת יודעת שכל העולם מחפש אותך והוא הולך לעשות הכל כדי למצוא אותך, ובדירה שלך הוא היה כבר מזמן. אז למה לעזאזל את בכל זאת טסה לניו מקסיקו אפילו שברור שיארבו לך שם??? לינקולן ואל.ג'יי: אם הם אשכרה תופסים את לינקולן והוא לא בורח, אז... אממ... איך לנסח את זה...
אבל אל.ג'יי באמת דפוק, הוא לא יודע שכשנמלטים - ובצורה כזאת בומבאסטית - צריך לדאוג לכל הפרטים הקטנים? כלומר לקחת עודף...? הקטע שהבחורה הלכה בחזרה ולינקולן מלמל Keep walking, Keep walking היה אדיר. ואז היא הסתובבה. וזהו זה, אה? בכל מקרה פרק באמת טוב. מותח, מרתק, מעניין. לפי דעתי זה הטוב ביותר העונה.

בעניין שרה....

היא לא ממש מאופסת וכן כולם עוקבים אחריה אז יכול להיות שהיא רוצה להיות אם מישהו שאפשר לסמוך עליו....!!

למעלה