נמלטים מישהו יודע מתי יהיה אפשר להוריד את הפרק הרביעי ?
G Gilliana New member 11/9/06 #2 הלילה בסביבות השעה... חמש לפנות בוקר לפי שעון ישראל. עם קצת מזל אולי אפילו רבע שעה, 20 דקות קודם לכן.
הלילה בסביבות השעה... חמש לפנות בוקר לפי שעון ישראל. עם קצת מזל אולי אפילו רבע שעה, 20 דקות קודם לכן.
A aviGODFATHER New member 12/9/06 #5 שמענו... נכנסתי לאתר שאתה "מוריד ממנו ב-4" (merch משהו) ונכון לעכשיו (5!) עדיין אין את הפרק.
B bitonano New member 12/9/06 #10 פעם שעברה היה ב-4... אני לא אחראי שלפרק הזה הם לא פרסמו בכלל לינק... זה אתר חדש וכנראה בגלל זה אין לו אמינות בשמיים. בכל מקרה יש לי כמה אתרים כאלה אז הורדתי מאחר...
פעם שעברה היה ב-4... אני לא אחראי שלפרק הזה הם לא פרסמו בכלל לינק... זה אתר חדש וכנראה בגלל זה אין לו אמינות בשמיים. בכל מקרה יש לי כמה אתרים כאלה אז הורדתי מאחר...
Y yakir2006 New member 12/9/06 #6 שמעתי שהפרק מטורף גם לפי השם הוא נשמע ככה : First Down בטח מישהו מהאסירים ימות
Y yakir2006 New member 12/9/06 #8 תשובות כי אין עדיין בחלק 1, עוד כמה שעות בטח יעלו לup-file ואז אני ישים באתר. ההורדה ב4 חלקים זה מה יש כרגע.. אם אין לך רשת זה לא צריך להוות כל כך בעיה, פשוט תתחבר מחדש אחרי כל הורדת קובץ. יש לי 96 kb אפלואד אם זה מה שהתכוונת..
תשובות כי אין עדיין בחלק 1, עוד כמה שעות בטח יעלו לup-file ואז אני ישים באתר. ההורדה ב4 חלקים זה מה יש כרגע.. אם אין לך רשת זה לא צריך להוות כל כך בעיה, פשוט תתחבר מחדש אחרי כל הורדת קובץ. יש לי 96 kb אפלואד אם זה מה שהתכוונת..
P PredatoR6 New member 12/9/06 #9 איזה באסה יש לי רשת , אני צריך.... לחכות בין כל חלק לפחות שעעהההה אוף אין איזה דרך להתגבר על הבעיה הזאת??
איזה באסה יש לי רשת , אני צריך.... לחכות בין כל חלק לפחות שעעהההה אוף אין איזה דרך להתגבר על הבעיה הזאת??