נמלטים vs אוז

נמלטים vs אוז

נמלטים סדרה טובה, אני לא מפסיק לראות. אבל אוז זה ליגה אחרת לדעתי. מה אתם חושבים?

אני למשל לא התחברתי כ"כ לאוז

אולי כי הייתי צעירה מידי וזה היה נראה לי מידי קשה לצפיה. אבל הן 2 סדרות שונות לגמרי!

izik79

New member
אוז היתה סדרה פשוט מושלמת

הצילום, המשחק, התסריט - אין מילים מספיק חזקות בשביל לשבח. אבל כמובן שגם נמלטים מצויינת ואני התמכרתי לשתיהן

האמת היא

שבכלל אין מה להשוות. זה לא אותו הסגנון של סדרה. מבחינת מתח אני חושב שנמלטים יותר מותחת. מבחינת עניין כללי, אין ספק שאוז הרבה יותר שווה. סעיד המלך

RYaniv

New member
אוז לוקחת

חוץ מהקטעים הסמי-דתיים שהם התחילו להיכנס אליהם באיזור העונה הרביעית-חמישית עם דילן הכומר וכל זה. אבל נסלח לה. בכל זאת, מדובר על פאר היצירה.

../images/Emo58.gif עונה 2. ההשוואה לא במקום

נכון שמדובר בשתי סדרות שעוסקות בבתי כלא (למרות שנמלטים בעונה השניה כבר לא), אבל ב"נמלטים" מדובר בסדרת מתח העוסקת בבריחה של קבוצת האסירים ובסיפור הקונספירציה שנבנה סביבם בעוד "אוז" היא סדרת דרמה העוסקת בחיים של האסירים בבתי הכלא. "אוז" היא יצירת מופת שאין לה אח ותאום (יש הטוענים ש"הסופרנוס" היא סדרת הדרמה היחידה המגיעה לרמתה, אבל מעולם לא ראיתי אותה...), וכן אני מחשיב אותה כמשמעותית וטובה יותר מ"נמלטים" אבל עצם ההשוואה ביניהן הוא מיותר. אם כבר אפשר להשוות את "נמלטים" ל"24" כי למרות השוני מבחינת תפקיד הגיבורים מדובר בשתי סדרות מאוד מותחות שהאירועים בהן קורים בקצב מאוד מהיר.

RYaniv

New member
לא לא, אין מצב שזה עונה 2

הוא הגיע הרבה אחרי תקופת אדביזי ושות'. אולי הזכרון שלי כבר לא טוב כמו פעם, אבל יש גבול.

לא נראה לי שהבנת אותי

סימנתי ספויילר לעונה שניה של "נמלטים" כי חלק מהתוכן של ההודעה חושף פרטים על העונה השניה של "נמלטים".

heeeen

New member
אוז הייתה סידרה ענקית

אוז הייתה הרבה יותר קיצונית, כל פרק היה מת מישהו היו מקרים ממש מגעילים, על גבול הזוועה.. חחחח אבל אהבתי הכל! קשה לבחור בין אוז לנמלטים אני אוהב סדרות כלא ומאפייה, אוז ונמלטים הסדרות הטובות ביותר שהיו לפי דעתי!

האמת שאני שחושב שהם שוות

אוז היתה המלכה האם של סדרות בתי כלא. הכי מושלמת שיש, נמלטים עונה ראשונה הזכירה לי מאד מאד את אוז, כשנמלטים לוקחת הרבה אלמנטים מאוז ומשלבת אותם בסדרה, ואולי בגלל זה נשבתי בקסם של נמלטים כלכך מהר. ד"א יש את השוטר שרודף אחרי בורוז וסקורפילד, ההוא שפוטר בתחילת העונה, נדמה לי שהוא היה באוז.

למעלה