נמלטים 208

נמלטים 208../images/Emo58.gif

ראיתי ת'טריילור של פרק 208 ונראה לי שמה שקורה שם זה שסוכרה בורח עם כל הכסף,אבל נראה לי שבסוף מתלגה שמייקל וסוכרה דפקו את השאר ובעצם תכננו את זה שסוכרה כאילו גונב את הכסף ובסוף הם מחלקים את הכסף חצי-חצי. נראה לי שטי-באג יהרוג מישהו בפרק הבא,80% שזה יהיה סי-נוט. נראה לי שלינק וLJ יצליחו לברוח בעור ושיניהם מאחד הסוכנים של החברה. ונראה לי שמהון עובד בשביל החברה גם כי בסוף פרק 207 הוא אומר לטווינטר ז"ל,אני ממש מצטער ילד,אין לי שוף דבר נגדך אבל להם יש. מי זה הם? לא הבנתי מה קורה עם היוויאר אבל נראה לי שהוא לא יתפס אבל נראה לי שצריכים לתת לסיפור שלו קצת יותר בשר. אם יתפסו את כל הנמלטים (סתם מחשבה) אז נראה לי שהיוויאר היחיד שישרוד,ומה הקטע עם הולנד. בקיצור יש עוד מהשהו כמו 3 שבועות עד פרק 208 ואז נגלה דברים חשובים,נראה לי שאברוצ'י ישוב מהמתים וירדוף את מהון או משהו, סתם בצחוק. אבל חייבים לעשות טוויסט עלילתי שיגרום לקהל להשתגע,ואם הם ימשיכו להרוג דמיות לא תהיה עונה 3,אם בכלל מתכננים אחת כזאת. בקיצור 3 שבועות עד פרק 208,המתח הורג אותי...

ri0s

New member
נהדר תודה רק שאין לי סאונד משום מה

גרר אין לי שמץ למה :(

נממ...|ספויילר|

אבל סוכרה נראה די מופתע כשמייקל אומר לו מאחור. אולי זה לא באמת מה שקורה? וזה עוד שבועיים בערך D: הנה זה עובר מהר.

נשי נש

New member
אני מקווה שזה לא יהיה ככה../images/Emo58.gif

נמאס לי שהם הורגים את כל הדמויות... אם יהרגו גם את סי-נוט אני מפסיקה לראות תסדרה... טוב אולי לא... אבל זה יהיה ממש דפוק שיפסיקו להרוג את כל הדמויות, מספיק היה לי קשה עם המוות של אברוצ'י. אם מהון עובד בשביל החברה...וואוו זה יהיה מהלך ממש חכם בשביל הכתובים

tg151

Well-known member
כן זה באמת מעצבן ../images/Emo58.gif

זה מעצבן שהם הורגים את כל הדמויות אני ממש התבאסתי ולא הבנתי למה הם הרגו את וורוניקה למה, למה הכותבים הרגו אותה מבין כל הדמויות שמתו אותה הכי אהבתי.

MineraL

New member
ואם זה קורה בהתחלה ../images/Emo58.gif

[הדברים האלו אמורים להיות שיא המתח] זה אומר שההמשך יהיה מותח במיוחד ויש למה לצפות, אני עדיין תומך במה שצוות ההפקה אמר, שהעונה הזאת תהיה יותר טובה מהקודמת...

FIRE GODDESS

New member
דיי נו אתם מהירים מידי

חכו עוד פרק אחד אני צכה לראות את 207 תעשו טובה

MaTaNeLiM

New member
!!!! ../images/Emo58.gif

כששאלת על "הם", הוא סובל מפיצול אישיות או משהו דומה והוא מתכוון לקולות שבראש שלו. הוכחה לכך היא שהכדורים שהוק קונה מאיש פרטי הוא יכול לקחת מרשם מפסיכיאטר, אבל יכולים לפטר אותו מהעבודה.

cool miki

New member
עזרה

אני ךא מוצאת טורנט לפרק 8, מישהו יכול להביא לי במסר טורנט?

למעלה