נמלטים 201 ב yes stars

Gilliana

New member
כמה ימים???

לא נסחפת בכלל - נסה אולי ששה שבועות? (אלא אם כן 42 יום נכלל אצלך בקטגורית "כמה ימים", אצלי זה נקרא חודש וחצי)

../images/Emo105.gifאחד הטובים...../images/Emo9.gif

אבל מעצבן אותי, שעלו עליהם מהר מידי.
כיאילו מה? איך אפשר להבין תוכניות של שנים ב-20 דק'.? ורוניקה

Angelus

New member
נמלטים 201 ב yes stars

צפייה מהנה לכולם! לא לשכוח לשרשר כראוי.

|הלם|

הפרק עבר לי מה זה מהר! |: רק מה זה הפתיח הזה של הסדרה
הפתיח שנה שעברה היה הרבה יותר יפה! ומשהו שלא מובן, למה בליק ושאר החברה מחפשים אותם? זה לא אמור להיות בידי המשטרה או FBI? והבחור החדש המוזר הזה מעצבן אותי

ובקשר לבחור החדש המוזר../images/Emo3.gif

איך יש לו את תצלומים של הקעקוע של מייקל?

victoria777

New member
גם אני חשבתי על זה

לא הגיוני שמישהו דאג לצלם את כל הקעקועים שלו מקרוב.

INBAR1116

New member
פרק מעולה...

סוף סוף ה הגיע.... היה כזה מותח!! אבל חבל לי על ורוניקה היו משהירים אותה לעוד שתי פרקים לפחות... חבל שהיא לא הספיקה להוכיח שהוא חיי.. מילר מושלם כרגיל, טי-באג (איכס אני שונאת את הקטעים עם היד) קורע...

חדשה כאן:)

היי לכולם אני לין כמו כולם גם אני חושבת שזאת אחת הסדרות הטובות שיש בטיוי אבל לצערי לא נראה לי שאני אספיק לראות את כל העונה בגלל הגיוס בקשר לפרק הראשון מילה אחת-מהמם!! גם מותח וגם מעורר ת'חשק לפרק הבא:)

השורד19

New member
בקשר ללוחית רישוי ,כשהכניסו תגופה..

תראו אולי זה בגלל שאני רואה אבודים יותר מידי אבל.. שתא מטען היה פתוח היה לוחית רישוי שונה ממה זהיא הייצה סגורה גם שמו על זה זום ובפעם השלשית שראיתי את הפרק שמתי לב לזה... הלוחית שינוי שונה! לא יכול להיות שזה טעות בהפקה...הם לא מזלזלזים בצופים .. יש שם משהו..אולי ורניקה הוזה? אולי החיטוף הזה הוזה? אולי אני הוזה?

Tankard

New member
יש כמה פאקים בעונה הזאת

תסתכל בשירשור הישן של פרק 1 אמרו שם הכל

השלמתי ביום חמישי ב 17:00

כי ביום ד' לא הייתי בבית.
אחח איזה פרק מעולה. ללא ספק סקופילד איז באק! חח אהבתי את זה שהכל נורא נורא מהיר ולא תקוע...
וגם את הקטע הדרמטי של: "תסתכלו טוב טוב על הפנים האלה! אלה ה 8 אנשים הכי מבוקשים באמריקה!"
[ומה קרה לאוסמה בן לאדן?
] מה שהיה קצת לא צפוי, ועצוב, היה המוות של הדמות ורוניקה. אחרי הפרק,קראתי קצת, וראיתי שהשחקנית ש-שיחקה את הדמות אמרה "הדמות מצתה את עצמה". [או משהו בסגנון.] ולדעתי, זה לא הכי נכון... היא הייתה היחידה שידעה הכל, [חוץ מטרנס סטדמן - שהוא כלוא] עד כמה שידוע לי..לא? אז עכשיו בעצם אין שום דרך למייקל / או ללינקולן להוכיח את חפותו...
וחוץ מזה, אם מייקל מתחיל לפתח רגשות לשרה...
אז עם מי יהיה לינקולן?
ובחזרה לפרק,יש רק עוד תעלומה אחת.. [
] לאן נעלם אל.ג'יי?
[לא הראו אותו ולא דיברו עליו...
]

MineraL

New member
מייקל לא התחיל לפתח רגשות../images/Emo12.gif

הוא פיתח עוד בכלא

למעלה