נמלטים 201 ב yes stars

איזה פרק מותחח היה

ואו נראה לי הולכת להיות עונה מעולה ואני עוד נגד סדרות המשך שהורסות הכל אבל נראה לי פעם ראשונה שאני רואה סדרה שהעונה השנייה שלה מותחת בדיוק כמו הראשונה אין על יס הם פשוט גדולים הפרש של כמה ימים מחול!!!!

השורד19

New member
נמטלים 2X01- אני לא מאמין!

יאואני לא מאמין שהרגו אותה! הרסו לי את הסדרה אותה אני הכי אהבתי ו-ר-ו-נ-י-קה....לאאאאאאאאאאאאא

frackit

New member
אני צריכה עזרה....

אני לא ראיתי היום נמלטים וממש ממש ממש ריתי...מישו יכול לומר לי מה היה!!!! בבקשהההה

mayjen

New member
עונה 2 פרק 1...

ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!! למה?!?!?!?!?! למה הרגו את ורוניקה???? איזה באסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה ממש מפתיע, הייתי בטוחה שהיא תישאר לכל העונה בחיים לא ציפתי שיהרגו אותה בפרק הראשון!!!!!!!

mayjen

New member
חבל להרוס...תראי את השידור החוזר

היה הפרק מעולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

victoria777

New member
רק נראה לי או שהיא חייכה כשהיא מתה?

לדעתי היה פרק מצויין

mayjen

New member
תראי את השידור החוזר, יותר שווה!!!!

היה פרק מעולהההההההההההההההההההההה

Edge51

New member
היה פרק פשוט...מצוין

הייתי במתח כל הפרק...הייתי תקוע למסך. אחלה פרק! מצפה לעונה לא פחות טובה מהראשונה. סקופילד איז באק.

blinkinpark25

New member
נצל"ש מישהו רואה ביס?

היי אני סיימתי את העונה הראשונה היום וכבר התחלתי את השנייה ביס השאלה שלי היא האם יש פה אנשים שרואים נמלטים בקצב של יס או שאין לי עם מי לדבר פה יותר מדי...?

mayjen

New member
אני אני אני אני אני../images/Emo13.gif

למרות שאח שלי הוריד את הפרקים של העונה השנייה אני מתאפקת כי אני אוהבת לראות את זה בטלוויזיה זה כיף שיש למה לחכות כל שבוע... ודרך אגב...מישהו פה רואה הישרדות???

אל תאגה.. אני בקצב של יס..

כי אני לא רוצה לגמור מהר את הסדרה.. חחח אני רוצה שזה יגמר עוד מלא זמןןן.. שאני אוכל להנות ממנה כמה שיותר! :)

frackit

New member
אם היה לי יס הייתי רואה...

אני אסביר את עצמי.....ראיתי את העונה הראשוןנה אצל אחותי....אבל היום התחיל העונה שניה ולא יכלתי ללכת לשם....וגם מחר אני לא אצליח בגלל זה אני שואלתתתתתתתתת

mayjen

New member
יש שידורים חוזרים בלי סוף...

ואפשר להוריד את הפרק...

למעלה