נמלטים 2.07

vand

New member
נמלטים 2.07

וואי פרק מטורף פשוט מטורף. הקטעים עם היווייר היו מעולים הוא פשוט קורע אני מקווה שעוד יראו אותו. העלילה עם שרה הייתה מעט צפויה אבל מצויינת, נחמד לגלות שלפול אכפת ממישהו. מאוד מעניין מי היה בבית שלה בסוף הפרק, כנראה פול או הסיני הזה. ידעתי שטווינר הולך למות אבל ממש לא ציפיתי שמהאון יהרוג אותו בלי סיבה. בנוסף אני חייב לציין שהטוויסטים של היוצרים פשוט גאוניים. הייתי בטוח ב-100 אחוז שטווינר מוביל את השוטרים אל מייקל, הפלאשבקים של טווינר מהכלא היו מעולים בכלל קטע מעולה. אני מאוד מרוצה מזה שמייקל ולינק נפרדו יהיה נחמד לראות אותם מסתדרים בנפרד וגם העלילה עם אל ג'יי מעניינת. ואחרון חביב סוכרה. אלוהים מכל הדברים שיכלו לקרות בסדרה זה הדבר שבחיים לא הייתי מצפה שיקרה. מכל האנשים דווקא סוכרה הוא זה שבוגד בהם? מוזר אבל גאוני. בסה"כ פרק ממש מעולה. אגב למה לא היה פרומו לפרק הבא?

sweet fairy

New member
ידעתי שטווינר ימות

(בגלל שקראתי בטעות ספוילרים לא מסומנים) חשבתי שהוא יבגוד שהם בסוף.. היה כל כך נחמד ועצוב שהוא בא בסוף לבחורה ההיא (עצוב בעיקר בגלל שידעתי מראש שהוא ימות) 2 נפלו... נשארו עוד שישה

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifצודק!

הוצאת לי ת'מילים מהפה
ובאמת מוזר שלא היה פרומו

eellaadd

New member
יש לי שאלה למה מהון הרג את טווינר ל

א הבנתי את זה. באמת חבל שלא היה פרומו.

eellaadd

New member
נ.ב לא נראה לי שסוכרה יבגוד

בהם הוא יותר מידי סוס מכדי לבגוד בהם,לטי באג או סי נוט זה היה מתאים אבל סוכרה לא יבגוד בהם(לפחות זה מה שאני מקווה
)

פרק מדהים!

באמת מאוד מעניין לדעת מי היה בבית שלה. זה ברור מאוד שאבא שלה לא הרג את עצמו. מה הכדורים האלה שמהון לוקח? גם אני ידעתי שטווינר ימות (אולי כי מישהו גילה..) אבל למהון באמת לא הייתה סיבה. בקיצור היה פרק מדהים. ולא רק אתה שמת לב לזה שלא היה פרומו.

eellaadd

New member
נראה לי שכן הייתה לו סיבה אולי בגלל

שהוא אמר לו על הכדורים אבל אני באמת לא יודע.(אבל זה נראה לי ההסבר הכי הגיוני מכל ה4 האחרים שהמציאו לי בכיתה היום:-\).

eellaadd

New member
Nהון אמר לטוויניר על הכדורים

שהוא לוקח ובגלל זה נראה לי הוא הרג אותו

פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

הפרק הכי טוב בעונה המעפנה הזאת
פשוט וואו
לינקקקק
אויי גאד זה היה עצוב שהם נפרדו...מייקל ממש ממש מעצבן אותי...משחק אותה כל כך מסכן ולא פוגע באפחד... טווינר
ממש עצובבב
חחח הופתעתי שהוא בא לבחורה ההיא....והוא היה ממש חמוד בפרק הזה
אמאא מהון מפחיד... זה כל כך מטומטם....הרי הם יודעים שכ-ל הנמלטים נמצאים בבית אחד בעיר הזאת...אם זה היה לפחות טיפה מציאותי אז היו שולחים שוטרים בכל העיר...אבל לא עשו כלום
מה נראה לכותבים?!?!
ההמממ..אני יודעת ספוילרים בקשר למה שסוכרה עשה אז זה לא כל כך מעניין אותי ואני לא מופתעת או משו....אוחח אבל אני כל כך מרחמת עליו
בקיצור-פרק טוב

DevilGirl92

New member
טווינר הוא פשוט אידיוט!

בכלא אסור היה לו להלשין על הבריחה לבליק! הוא במילא ברח איתם בסוף(נו, הוא באמת חשב שלא יצליחו לסדר את בליק?), ובגללו צ'רלס מת. ועכשיו, כשיש לו הזדמנות לא לרצות זמן נוסף, הוא לא מלשין! בחיי, הוא אידיוט גמור. אבל עד כמה שהוא הרגיז אותי בעונה הראשונה, ריחמתי עליו
הקטע עם מאהון היה חזק.

shiran2020

New member
אה ומישהו יכול להסביר לי..

למה הוא הרג את טוייור ? .. אני לא ממש הבנתי אותו חחח

למעלה