נמלטים 2.02

O n M y O w n1

New member
נמלטים 2.02

תקציר הפרק: לינקולן רוצה להבריח את אל.ג'יי מבית המשפט. טווינר מצליח לעלות לטרמפ לאריזונה. גם טי באג נוסע בעצמו ליוטה. בליק מפוטר מעבודתו ויוצא לחפש את הנמלטים שהוכרז על ראשם פרס כספי גבוה.

TheCandyGirl

New member
../images/Emo15.gifפרק מדהים....

היי... חדשה בפורום... אך לא בסדרה... חולה על הסדרה המהמממת... והמרתקת.... [סוף סוף החלה העונה השניה...]

MineraL

New member
הקטע האחרון עם בליק שולט

ומותח נורא

TheCandyGirl

New member
../images/Emo15.gifשונאת את בליק !!!!

איך זה שיש תמיד שחקנים שאוהבים לשנוא... [כמו טי-באג] ויש כאלה ששונאים כי יודעים שהם רק ימררו את החיים לגיבורים... [כמו בליק !!]

MineraL

New member
כן בליק משחק אחד כזה

שבדר"כ שונאים... אבל טי באג משחק מצויין, בלי הדמות שלו והמתח שהוא מביא נמלטים לא תהיה ממש נמלטים

נשי נש

New member
אחד הפרקים הפחות טובים לדעתי

מכל 7 הפרקים שיצאו בעונה השניה... זה הפרק הפחות טוב... אמ הקטע שמייקל ולינק מנסים לשחרר לקחת את אל ג'י במעלית... ואז הוא אומר לו שהוא חייב לוותר... וואי זה היה ממש עצוב כמעט בכיתי. למי שאמר שהוא לא סובל את באליק... ME 2 בעע הוא בלתי נסבל, הדיבור של השחקן ממש מרגיז אותי עכשיו כשורוניקה מתה... אין ספק שזאת הדמות השנואה עלי

sweet fairy

New member
פרק מעולה.. ממש אהבתי

כבר חיכיתי האמת להתפתחויות עם אל ג'יי .. אני מקווה שימשיכו להראות אותו

blinkinpark25

New member
היה אחלה פרק!

למה לא פרק טוב? היה מעולה! הקטע במעלית באמת היה עצוב... והלינק הזה כזה טיפש... כאילו מייקל עוד איכשהו שם כובע ומשקפיים אבל הלינק הזה הולך כמו איזה עבריין ככה עם החולצה פתוחה ולא מגולח... אם אתה לא רוצה שיראו אותך תסתיר את עצמך....

lordof the

New member
היה פרק חלש, לא מספיק מעניין..

כל הקטע עם הסוהר והמנהל היה דיי מיותר.. הקטע עם אל ג'יי היה בסדר, רק לא אמין כל כך שהם יודעים בדיוק מה לעשות בשביל להציל אותו, זה היה כבר יותר מדיי.. ובשביל אחד שהוא גאון, מייקל לא עושה עבודה טובה בהסוואה. סה"כ, פרק לא משהו, אבל הבנתי שזה משתפר בהמשך

פרק דיי מאכזב../images/Emo4.gif

בכל דרך אפשרית. טוב, כמעט. בליק הזה מסרב להעלם. הוא החליא אותי בפרק. כל הקטע עם אלג'יי היה מיותר. לא רק שאיבדו את האוטו, גם התוכנית לא הצליחה. וזה נראה ממש הזוי שמייקל, הגאון, רקם תוכנית לפני להסתכל על הבניין מבחוץ. ועוד משהו: אם מייקל כ"כ מתחשב ברגשות של האחרים [לפי איבחונו של הפסיכיאטר] אז למה הוא גנב? למה הוא לקח את האוטו? וכו' וכו'. ומייקל לא חשב שלהראות עם חליפה וכובע ומשקפיים לא מוזר קצת?
פרק מאכזב
אבל לא כזה נורא..

למעלה