נמכרו יותר מ1000 כרטיסים!!!!!!!!!!

משמרותי

New member
נמכרו יותר מ1000 כרטיסים!!!!!!!!!!

מה,זה לא מרגש אותכם???????????? בקצב הזה לא ישארו כרטיסים עד סוף החודש! השם המפתיע והמסקרן השנה:שלומי סרנגה.מעניין מה הוא ישיר.הניחוש שלי:שלל שרב במקצב המקורי,יווני. ושמישהו יעיף כבר את הפרסום של מדונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הי שירז....

חשבתי שאם אני מוצא את עצמ מסתובב בתוך המון כזה ואחר (סטודנטים, ריח פועלים ועוד מלא תל אביבים) אולי אפשר לתלות כמה מודעות לגבי המופע וכאלה.. את יודעת. להביא אותה ביחסי ציבור. או שאת מעדיפה להשאיר את זה בידיים של אלו שוודאי שילמת או תשלמי להם... בכל אופן אני אשמח להצמיד לכמה לוחות בעזרת יורה סיכות - פוסטרים של המופע...

מצחיקון מתוקון

יפה שאתה מציע...נדמה לי שהשנה לא יהיה צורך כי....לא יהיה בשביל מה... וגם אתקן אותך שלא אני המפיקה של הערב ולכן לא אני אשלם למשרד היח"צ כדי שידאג שכל הכרטיסים ימכרו...חיית המתכת נוגסת בי ביסים ביסים גדולים. זהו, נאכלתי כליל...

הייתה לי תחושה כזאת...

אבל זה בסדר.הרי שאם כולנו נתנדב כאן מעגל האבטלה רק יגדל. כל אלו שעד אתמול התפרנסו בכבוד יאלצו אל מחוזות אחרים לנדוד ואין בזה לא הדר ולא הוד כמו חמושים באקדח סיכות את שכר עמלם נשדוד?? ושוב אני בתור לקבלת דמי אבטלה....

משמרותי

New member
בשביל מה כן,כי זאת המטרה

להפיץ כמה שיותר...ולמלא היכל השנה אין צורך להפיץ את הפוסטרים כי יש כברמי שיעשה... לדוגמא לעזור להפיץ את האירוע בפייסבוק http://www.facebook.com/event.php?eid=89375181221

הסוד הוא

לעבור בין החריצים של השיניים, ואם אפשר, עם קצת מזל ורצון, אולי לעשות קצת כיסים של עששת.

שאלה

בתור בן אדם (אני מוכן לתת כתף) שאינו עצמאי כלכלית, האם ישנן הנחות לחברי הפורום? יכול לעזור מאוד...

למעלה