נמיביה+דרום אפריקה

פודי26

New member
נמיביה+דרום אפריקה

קראתי קצת תגובות של חי בר וללי-אז חוץ משליחת מסרים אליהם חשבתי לפתוח את הנושא - אז המסגרת היא 3 שבועות דרום אפריקה ומחשבה על גיחה לנמיביה במקום קרוגר פארק ושאר השמורות הפרטיות - אם יש למישהו טיפים או משהו שכבר עשה וממולץ - ממש בכיף- יש לציין שאנו שוכרים רכב-רוצים להתחיל באיסט לונדון לכוון קייפטאון -אין לנו בעייה לקחת טיסות אם צריך וזהו לא ביקור ראשון בדרום אפריקה -יאללה ביי

kogawa

New member
מה השאלה?

לדעתי אם יש 3 שבועות עדיף לחלק את זה ללפחות שבועיים בנמיביה. אבל ברצינות, אין לכם זמן אפילו לדרום אפריקה, ולקפוץ לשבוע לנמיביה (למרות שזו טעימה של גן-עדן) זה לא ממש מספיק זמן. רוצים לעשות גיחה קצרה? טוסו למפלי ויקטוריה בצד הזימבאבווי - לא תתאכזבו.

פודי26

New member
מידע אישי?

האם מנסיונך עדיף לטוס ישר מיוהנסבורג לנמיביה או שכדאי לעלות מקייפטאון ולהכנס משם לנמיביה? האם היית בנמיביה מאורגן ? מה עדיף? והאם יש לך אנשי קשר? האמת שהרעיון לנמיביה עלה במוחי אחרי שוטטות בפורום הזה בו אנשים המליצו במקום קרוגר פארק ושאר השמורות הפרטיות לקפוץ לנמיביה - כף שיש התיחסות ואני בהאזנה לכל רעיון או עיצה מועילה

natyh

New member
בודאי שישמא עוף העלתה שירשור ענק

ומאוחר יותר אני הוספתי שניים משלי . נמיביה זו פנינה , חפש בשירשורים ושלח מיילים יש אנשי קשר בואלפיסביי בסקלטון ביץ יש בארץ אנשים שמארגנים טיולים לשם לולא נמחק לי המחשב וכרגע משוחזר הייתי מעלה תוכנית טיול , כרגע תיאלץ לחכות כמה ימים לכך .

kogawa

New member
לא מבין את השאלות

נמיביה היא ארץ מדהימה, ובודלה (75 פעם ישראל) לא מאפשר לראות הרבה בשבוע. מרב האטרקציות לטיול שבוע הן בחלק הצפוני יותר, החל מחולות סוסנבי, דרך וילוויס-ביי וסוואקפמונד, וחוף השלדים וכייפ-קרוס, ואזור דמארה-לנד, ואזור ההימבה בקאוק-לנד עד הקונני, ואטושה, וקפריווי, והקלאהארי, בעוד שבדרום ישנן פחות אטרקציות. לעלות ברכב מקייפטאון זה לנסוע שבוע רק לשם הנסיעה, בעוד שטיסה לווינדהוק מאפשרת הצצה חתופה לאחת או שתיים מהאטרקציות של נמיביה. האם כדאי? שאלה של כסף. מאד יקר להרחה של שבוע. זו לא מדינה של "לקפוץ", זו מדינה של "לקחת את הזמן" המלצתי אם יש שבוע תשכחו מנמיביה וטוסו למפלי ויקטוריה כפי שכתבתי קודם, או שתטוסו לאוקוונגו בבוצוואנה שגם זה פנינה אמיתית.

חי בר

New member
../images/Emo45.gif לא רק זמן- גם דלק

עליה מקייפאון לצפון נמיביה הלוך/חזור תעלה המון כסף גם על הזמן וגם על הדלק. אני לא יודע מה מצב הכבישים כיום, אבל בזמנו בנמיביה כמעט לא היו כבישים סלולים חוץ מכמה ראשיים ואי אפשר היה לנסוע יותר מדי מהר.

jeshu

New member
לא רק שנמיביה גדולה פי כמה מישראל גם הצפיפות בה קטנה פי כמה ואולי גם גודל האוכלוסייה האבסולוטי קטן יותר.

natyh

New member
יאללה ביי

כפי שכתבת ... אם אתה מעונין בהתיחסות אז קצת כבוד לא יזיק ...

למעלה