נמחק

max256

Member
נמחק

|צב| |צב| |צב|

חמור קופץ בראש בתגובה הראשונה... 1... 2... 3....
 
נערך לאחרונה ב:

vinney

Well-known member
אתה צריך להתחיל להוסיף קרדיטים לציטוטים שאתה מביא מצהבונים.. מי כתב את זה? באיזה הקשר?

מה זה "הדבר הכי חשוב שלא מלמדים פה זה לוגיקה"? איפה זה "פה"? בכל תוכנית מדעי המחשב או מתמטיקה יש לימודי לוגיקה. גם בהקשר של לוגיקה כתחום של מתמטיקה דיסקרטית וגם בהקשר של כתיבת הוכחה מתמטית. זה חלק מלימודי חובה בכל תואר מדעי המחשב או מתמטיקה, פשוט אי אפשר לסיים תואר בלי ללמוד את זה.
 
קודם כל, אתה צריך לזכור שלימודי תכנות בתיכון מתבצעים ברמה שהיא נמוכה משמעותית ממה שקורה בתעשייה - או אפילו בלימודים לתואר. כך זה עם כל מקצוע - גם המתמטיקה שתלמד בתיכון אפילו בחמש יחידות תהיה ברמה נמוכה משמעותית מקורסים בסיסיים של מתמטיקה, אפילו כאלו שהם יותר פרקטיים ופחות תיאורטיים כמו אלו שעוברים סטודנטים להנדסה (בניגוד לקורסים שעוברים סטודנטים למתמטיקה ו / או מדעי המחשב, שהם תיאורטיים משמעותית).

ובינינו - האם design patterns הם לא בעצם התבניות שאתה מדבר עליהן, והן משהו שמאוד מקובל בתעשיה? נכון, design patterns אמורים להלקח יותר ברמת הרעיון / כיוון כללי לפתרון ולא משהו שצריך להסתמך עליו לפרטי פרטים. אבל זה אותו עקרון, לא?
 
למעלה