תודה לשניכם, מנהלי הפורום.
ש שבולת ירוקת העין New member 11/8/06 #17 אני מקוה שעכשיו גם ברור לך למה לפעמים יש צורך בהתנצלות. הרי מה שאתה הספקת לראות לא ראו אחרים, והם תמהים על מחיקת הודעותיהם, ועל ההצדקה לכך.
אני מקוה שעכשיו גם ברור לך למה לפעמים יש צורך בהתנצלות. הרי מה שאתה הספקת לראות לא ראו אחרים, והם תמהים על מחיקת הודעותיהם, ועל ההצדקה לכך.
נ נץ666 New member 11/8/06 #18 כן בהחלט וברוח ההסבר שכבר כתבתם, בפורום שאני מנהל הקפדתי להסביר מדוע אני מוחק את אותה הודעה פעמיים, ומדוע תיערך חסימה אם הודעה תעלה בשלישית. שוב מתנצל שבת יפה
כן בהחלט וברוח ההסבר שכבר כתבתם, בפורום שאני מנהל הקפדתי להסביר מדוע אני מוחק את אותה הודעה פעמיים, ומדוע תיערך חסימה אם הודעה תעלה בשלישית. שוב מתנצל שבת יפה
ע עפרונית מהודרת New member 12/8/06 #27 ../images/Emo12.gif עוד יותר מוזר טוב, אני לא אשאל יותר שאלות.
ע עפרונית מהודרת New member 12/8/06 #30 בעיקרון, אין לי סיבה לא להאמין לך לא זכור לי שאי פעם שיקרת לי או למישהו פה. פשוט, את השם של הזכר שם ראיתי פה כמה פעמים בפורום, ולא אמרת שזה אתה. ולעומת זאת נדמה לי שאחד מהכינויים שכן השתמשת בהם פה בעבר היה מבוסס על שם המשפחה האמיתי, החביב שלך. אז זה לא כל כך מסתדר
בעיקרון, אין לי סיבה לא להאמין לך לא זכור לי שאי פעם שיקרת לי או למישהו פה. פשוט, את השם של הזכר שם ראיתי פה כמה פעמים בפורום, ולא אמרת שזה אתה. ולעומת זאת נדמה לי שאחד מהכינויים שכן השתמשת בהם פה בעבר היה מבוסס על שם המשפחה האמיתי, החביב שלך. אז זה לא כל כך מסתדר