נמחק שרשור

Shira Esther

New member
נמחק שרשור../images/Emo18.gif

אין בעיה לחלוק על תרבויות ומנהגים בפורום, אבל בבקשה לא להשתמש בסגנון בוטה כפי שהובע בשרשור הזה. יתר על כן, תגובות כמו 'איזה קשקוש' לא מקובלות בכלל. אתם יכולים בהחלט לפתח דיון יותר מכובד. אגב, אם כבר הודעה מנהלתית- כפי ששמתם לב בשבועיים (הערך) האחרונים אני לא מאוד פעילה, והסיבה היא שאני מתנדבת בפוליטיקה עד לבחירות. לכן יש לי פחות זמן להשקיע בפורום, אבל אל דאגה- לאחר הבחירות אני מתכננת לשוב במלוא המרץ בלי נדר, עם יוזמות, פינות ועוד.

noamgk

New member
שירה,

האם קראת את תגובתי להודעתך (מלפני כמה שבועות) בפורום אקטואליה לנוער, בעיניין מפלגות הציונות הדתית?

האם יכול להיות שתגובה שכזו

מושפעת מהדעות הפרטיות של הנהלת הפורום?* דווקא בפורום שכזה יש וצריך להפעיל "משטר" קצת יותר דמוקרטי . *ולא שאני רומז שלא היתה בטות , לא הספקתי אפילו לקרוא את השירשור . ובכל זאת - סתימת פיות שכזו לא מתאימה לפורום שכזה .

Dragonaut

New member
../images/Emo45.gif

המחיקות פשוט לא במקום. 'איזה קשקוש' ממש לא מצדיק מחיקת שרשור שלם.

yaakii

New member
no shape..!

עם ייצוג כה הולם של אותן דעות?? /tapuzforum/images/emo13.gif

Shira Esther

New member
אבהיר משהו:

פותח השרשור השתמש בכינויים בוטים, וסגנון זה ליווה את רובו. לא אכחיש שדעות כאלה פוגעות בי, אך בתור עדים לכיבוד שלי את חופש הביטוי אציב את מאות ההודעות האנטי דתיות שלא מחקתי. אם יש לך טענות על התנהלות הפורום, אתה מוזמן לשטוח אותן בפני הנהלת הפורומים.

אין לי שום טענות

וגם אין לי משהו אישי נגד הנהלת הפורום. כפי שכבר כתבתי , אני לא יכול לשפוט את השירשור ההוא מכיוון שלא קראתי אותו . אני מציע דרך לייעול התנהלות הפורום ע"י שילוב מעט מעקרונות הדמוקרטיה , ואני חושב שדווקא בפורום פילוסופיה צריך להיות דגש על עקרונות אלו.

Dragonaut

New member
את באמת מאמינה

שלגיטימי למחוק הודעה בגלל שהיא אנטי-דתית?

Dragonaut

New member
חדל נאיביות.

אתה באמת חושב ששרשור שלם נמחק בגלל 'איזה קשקוש'?

noamgk

New member
אני חושב שצריך להבין את הנקרא.

ואם כבר פתחתי בביקורת על הנושא, הנה עוד משפט שכנראה פספסת: "פותח השרשור השתמש בכינויים בוטים, וסגנון זה ליווה את רובו."

yaakii

New member
יש לי רעיון-

בואו נשמור על אוירה נעימה בפורום ונמנע מכניסה לויכוחים חסרי תכלית.

Dragonaut

New member
ואני חושב

שהטלת הספק שלך ביכולות הבנת הנקרא שלי אינה במקומה. להסביר לך שוב את הדיעה שלי בעניין? כי נראה שגם אצלך, הצד הזה לא מאוד מפותח. כאמור, הכינויים הבוטים הופיעו בהודעה של פותח השרשור; אחריו, התנהל דיון נקי כמעט לחלוטין. להגדיר את זה כשרשור המלווה ברובו בסגנון בוטה, זה תירוץ לצנזורה.

noamgk

New member
אני לא זוכר את תוכן השירשור.

לא ממש קראתי את כולו (רק ברפרוף, וגם הגבתי שם לאחת ההודעות), אבל אני מסתמך על דברי המנהלת. אם אתה טוען שהיא משקרת - זה כבר משהו אחר.

Dragonaut

New member
קרא לזה איך שבא לך.

אבל להתווכח איתי מבלי להחזיק בדיעה מבוססת משל עצמך, זה לא משהו.

noamgk

New member
יש לי דעה.

הדעה שלי היא, שכושר הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. אתה מוזמן לברר את זה בתחילת התערבותי בהשתרשרות הנוכחית.

Dragonaut

New member
ושוב,

התערבות מיותרת. אני מאמין שהסברתי את עצמי. אם עדיין לא הבנת במה מדובר, אני חושש שהבעיה היא אצלך. +הדיעה שתיארת לא רלוונטית לכלום.

noamgk

New member
מיותרת מבחינתך. אני לא מתחרט עליה.

אם היא באמת היתה מיותרת, היית פשוט עונה, ולא מתחמק - "חדל נאיביות".

למעלה