נמוכים

ro99

New member
לא הצלחתי להתגבר על סקרנותי...

והלכתי להציץ. ישר על ההתחלה יש תלונה על נמוכת מוגזמת מבכיין שמזדקר לגבהים של 163ס"מ! נעלבתי קשות.
ro158cm

Zigi Freud

New member
נראה לי שאני צריך לייסד פורום נגדי

על מה כולם מתבכיינים ????? אני 198 ס"מ (או 6"6) לפחות לנמוכים יש את האופציה לקצר בגדים או לקנות במחלקת ילדים! בלי צחוקים יש לי ידידה טובה שהיא 150 . . . באמת שאני לא צוחק, זאת אופציה שלאנשים כמוני אין תנסו למצוא חולצת צוורון שרוול ארוך (100 ס"מ כל שרוול) בחנויות!!! או בליזרים או סתאם מעיל שלא לדבר על נעליים מידה 14EE שזה לא רק גדול זה גם רחב !!! אז כשהייתי בישראל עוד הייתי קופץ איזה כמה פעמים בשנה לגרמניה/אוסטריה/אנגליה לעשות קניות, אבל סידני ואוזילנד בכללי די רחוק משם עכשיו וחולצה למשרד עולה 230 $ אוסטרלי תכפילו בחמש (לפחות כי זה הדיל עם הניקוי יבש
) ואני אפילו לא נכנס פה לכל סוגיית התקרות הנמוכות, חדרי מדרגות, כסאות בקולנוע/תאטרון/מטוס(טוב אם מגיעים ממש ראשונים אפשר לשמור ליד היציאת חרום) או סתאם שולחנות נמוכים והם חושבים שלהם יש בעיות !!! פחחחחחחח MUNCHKINS הצחקתם אותי !

ro99

New member
אז למה אתה מחכה?

תעבור לגור בהולנד. פה הכל עשוי לאנשים בגובה שלך. אתה אפילו לא תחשב יוצא דופן. אם אני בכלל חושבת על לקנות פה בגדים אז זה רק בחנויות לבגדי ילדים (ואז כמה מידות למטה)... כשאני יושבת על כסא, הרגליים שלי מתנדנדות באוויר, ובסופרמרקט אני צריכה לבקש מילדים שיורידו בשבילי דברים מהמדפים העליונים. לא ראיתי את פני במראה בשרותים כבר שנים (ויש כאלו שיגידו שזה דבר טוב בעצם), חוץ מבפעם שהלכתי לפגישה בבית ספר יסודי.

Zigi Freud

New member
../images/Emo6.gif

ומה שאני רואה ב"מראות ציבוריות" (או אצל חברים) זה (במקרה הטוב) את הסנטר שלי
מכירה את התמונה של גירפה שותה מאגם ?
וכבר אמרתי שאני לא פותח פה דיון על כיסאות . . . את לא רוצה לדעת !

White Dragon

New member
And from the enormous hight of 5ft

And that’s 5ft nothing… I can never see myself in any bathroom mirror (traveling in Germany was horrible!), I didn’t know that my best friend (6’3) was going bald for a year till one day he was sitting down and I stood beside him, when 3/4 sleeved and pants was fashionable it was great coz finally everything fit me well, at work people think I’m a work-experience teenager, I always have to stand on the tip of my toes to kiss, I get a neck ache talking to grown-ups. You always see people’s snot
At the age of 25 people still ask to see your ID when you go to the bottle shop. But kids clothes are cheaper, and you can pack much more in much smaller bags

Zigi Freud

New member
OK

לא שאני לא מבין אבל על כל טיעון שלא תביאו פה יש את המקבילה הפחות נעימה מהצד שלי
כאבים בצוואר ? פפפפפ . . . -גיבנת! כשאני הולך ברחוב עם חברים אני תמיד הולך מכופף כדי לשמוע מה בכלל אומרים ! אף פעם, אבל אף פעם גם כשזה היה נדרש לא ביקשו ממני ת"ז (האמת שפעם זה לא ממש הפריע לי) היום זה קצת כן טוב נו זה בא עם הגיל LOL אופנת ה3/4 ? פפפפפפפ אצלי כל הארון על התקן הזה ולא שאני רציתי! משום מה יש לכן פה בעיות עם שרותים ציבוריים - לא שאני מתכוון להכנס לכל הסוגיה הזאת (לא הפורום המתאים
) אבל אתן בנות - ואתן לא צריכות לעמוד כדי לעשות שם דברים מסויימים
ואני אפילו לא מזכיר את השרותים במטוס שכבר שנים לא ביקרתי
אז לפני שהקטקט הבא "היה מת שיהיו לו/ה העוד כמה סנטימטרים" תחשבו טוב טוב
כל עוד זה לא כרוך בכאבים פיזיים כגון כאבי גב, בירכיים, שקעים במצח (מתקרות נמוכות ובעצם מה לא) תשמחו בחלקכם
וסתאם לשם השעשוע נסו את הלינק הבא אני חושב שזה מסכם בצורה נחמדה את הנושא (מה גם שלבעיות שלו, תוסיפו עוד חמש סנטימטר
)

White Dragon

New member
You Won../images/Emo6.gif

Truth is I was just whining. I’m quite happy to be tiny
People don’t take you too seriously – I’m too tiny to be taken seriously
But at least you probably enjoy going to concerts! By the way – have you seen that ad on telly with the really tall guy that goes to a club and coz he’s so tall people keep asking him to push ahead of him till he gets sick of it and goes to the back, where he falls into a basement full of beers? I thought about you when I saw it

Zigi Freud

New member
wellllll

בד"כ אני מראש עומד מאחורה
למרות שעוד לא שיצא לי לפול למרתף בירה . . . עדין (!)

guyguy2003

New member
דרקונה תאמיני לי כיף לך ../images/Emo24.gif

את יודעת מה זה לטוס במחלקת תיירים מאוסטרליה לישראל לבחור עם 196?? אני 188 ואני סובל.. תמיד מנסה להשיג את המושב ליד היציאה (אם זה לא המטוסים הענקיים עם הדלת שנכנסת לספייס של המושב הזה). את בטח פשוט יושבת לך שם.. מותחת רגליים... מתכדרדרת והולכת לישון

ArchiTomer

New member
אני לא מתלונן

אמנם פה בהולנד אני נחשב נמוך (173) ובישראל קצת מתחת לממוצע אבל אני מאד מרוצה מגובהי... לגבי מטוסים, יש לי שיטה כזאת להתקפל ככה בין הכיסא שלי והכיסא שלפני ואני יכול לישון מספר שעות בלתי מוגבל בצורה כזאת...

White Dragon

New member
Actually...

I prefer to roll like a fetus, putting my upper side of my body on my better half. Only problem, after an at least 9hour flight (we are in Australia…), I wake up with a neck that feels like it’s going to stay bend forever and the pretty half has dents from my elbows, shoulders etc, and says that she couldn’t sleep at all coz I kept moving and hurting her in so many different ways. Fortunately for me we go overseas max once a year so she forgets how bony I am and lets me fall a sleep on her, and doesn’t have the heart to wake me up
On the other hand, I'm dying to get myself a really good bike, and they don't sell any to midgets
How's cycling up in Brisbain, btw? Is is flat like down here? Do you have good bike paths? Just got a great book, with bike rides around Melbourne, and I'm going to start using it heaps more now that it stopped pissing down so much

למעלה