נמוכים ככ
O oOo linkin girl oOo New member 22/8/05 #6 אני 1.64+ זה היה בפעם האחרונה שמדדתי לפני שנה בערך זה נחשב לנמוכה? לא נראה לי
O oOo linkin girl oOo New member 23/8/05 #8 ../images/Emo46.gif 10 סמ' יותר?? זה הרבה!!../images/Emo10.gif
L loligoth New member 23/8/05 #9 ../images/Emo54.gifאממ.. את בת. נראה לי שזה גובה סביר לבנות... לא? חוץ מזה שבטוח גבהת [איך כותבים? ] מאז שנמדדת.
../images/Emo54.gifאממ.. את בת. נראה לי שזה גובה סביר לבנות... לא? חוץ מזה שבטוח גבהת [איך כותבים? ] מאז שנמדדת.
L loligoth New member 23/8/05 #10 ../images/Emo54.gifאה ו... בת כמה את? נראה לי שמטר 64 זה גבוה לגיל שלך... [אבל מה אני מבינה? X_X]
O oOo linkin girl oOo New member 24/8/05 #14 תיקון בדקתי היום אני 1.66 גבהתי ב2 סמ!! אה ו..היום הלכתי ראיתי תסרט צרלי בממלכת הצוקולד!! סרט חבלז!!!
תיקון בדקתי היום אני 1.66 גבהתי ב2 סמ!! אה ו..היום הלכתי ראיתי תסרט צרלי בממלכת הצוקולד!! סרט חבלז!!!
O oOo linkin girl oOo New member 24/8/05 #16 ../images/Emo9.gif אוי תודה../images/Emo9.gif האמ אני הגבוהה בכיתה אבל בבנים יש עוד 2 שגבוהים ממני הם 1.70 והם חברים הכי טובים ואני הבת הכי גבוהה בכיתה אני עוקפת את אמא שלי:O
../images/Emo9.gif אוי תודה../images/Emo9.gif האמ אני הגבוהה בכיתה אבל בבנים יש עוד 2 שגבוהים ממני הם 1.70 והם חברים הכי טובים ואני הבת הכי גבוהה בכיתה אני עוקפת את אמא שלי:O