נמוכה מדי

לות

New member
נמוכה מדי

הלכתי לבדוק אופנועים. לצערי גילתי שאני נמוכה מדי. האליזאו ענק לידי, המובי גדול, גם הג'וקי וגם הדינק. כנראה שנשארתי עם סאן יאנג - שאני ממש לא אוהבת אותם, אבל זה מה שאצטרך לקנות...:/ בכל מקרה, הגובה שלי הוא 1.56 ס"מ. הציעו לי גם הונדה LEAD ... יש עוד הצעות? תודה.

liadka

New member
מי המפגר שהציע לך ליד...

lead קטנוע מאוד גבוה אני 1.70 והגעתי בקושי לריצפה חוץ מזה הוא קטנוע איטי בטירוף ותלוי מה הצרכים שלך. סוג נסיעה -עירוני ,בין עירוני מרחק יומי- כמה ק"מ את נוסעת ביום (נפח מנוע) דרך אגב ל-LEAD אין ג'ק צד והג'ק אמצע שלו קשה להרמה כך שלבחורה קטנה יהיה מאוד לא נוח. תני לנו יותר פרטים ונוכל לעזור. דרך אגב - למה את לא אוהבת את סאנג יאנג???

לות

New member
אני צריכה את האופנוע לנסיעות בינעירוניות

בעיקר לאזור ר"ג- ת"א - הרצליה- גבעתיים. אני צריכה את איילון, אז אני לא יכולה 50 סמ"'ק. לא אוהבת את העיצוב, אבל אני מוכנה להתפשר בשביל נסיעות. אני אוהבת את המיו 100 - אבל מי לא ? :)

leeleeann

New member
בלי קללות בבקשה...

כל אחד והנסיון האישי שלו כנראה והרשה לי לחלוק על המסקנות שלך: - היה ברשותי LEAD למשך כשבעה חודשים. - גובהי 1.64 מ' ואמנם רק נגעתי ברצפה ולא יכולתי להניח את הרגליים במלואן, אבל זה לא הפריע לי. - ה-LEAD שלי גם לא היה הקטנוע הכי מהיר בשכונה אבל הזינוקים שלו היו מאד מהירים, אפילו מהיר יותר מ-VXR200 לפעמים, כך שאם השימוש יהיה עירוני בעיקר, אפשר לומר שזה מתקזז (שוב, ענין אישי ולא דעה מקצועית). - ללא מעט קטנועים קטנים אין ג'ק צד בכלל כך שלדעתי זה בכלל לא פרמטר. אין קשר בין ג'ק אמצע לגודל הרוכב/ת, צריך פשוט לדעת איפה להניח את הרגל ואיך להרים את הקטנוע.

xguy

New member
רעיון קצת בעייתי

אני לא יודע מה התקציב שלך - אבל בקצת פחות מ10K את יכולה לקנות קימקו אג'יליטי חדש. מצד אחד מדובר בקטנוע קטן מימדים ובמנוע של קימקו. מצד שני מדובר בקטנוע שמורכב בסין ורק ימים יגידו לגבי עמידות הפלסטיקה שלו.

e-shfiyut

New member
האגיליטי יותר גבוה מהג'וקי.

ולפותחת השרשור, על איזה דגם של סאניאנג חשבת?

לות

New member
הדיוקים

ניו דיוק, סופר דיוק, דיוק קלאסיק וכל החברים שלהם. פשוט חוסר עיצוב להחריד. המיו 100 נראה מעולה.

כדאי...

הדיוקים למינהם הם הקטנועים הכי מתאימים לך ועזבי עיצוב ליפעמים יש דברים יותר חשובים ובניהם אמינות רכות ומחיר והכל יש לדיוקים למינהם...

לות

New member
הציעו לי גם

זונגשן ZS125T-7 ??? אני לא מכירה את הדגם, מצאו לי אותו בלוח קרטל. ידיד שלי טוען שהוא נמוך. באמת?

לות

New member
אופס ../images/Emo2.gif זה היה אמור להיות שרשור ל"נמוכה מדי"

For Martha

New member
את יודעת לקרוא?

רשום Lifan , לגביי עמידותו אין לי שמץ... ואניי מניח שלא להרבה.

לות

New member
אני יודעת לקרוא

הדגם רשום ככה, ועל הקטנוע אחרת. לא שמתי לב. רוצה לכעוס עליי עוד?

For Martha

New member
מה הרישיון שבאמתחתך?

ניסיתי את ה-VS? כל קטנוע חדש היום מאחד היצרנים המוכרים יעשה את העבודה כשורה,עשי נסיעת מבחן על כמה שיותר כלים ותחליטי מה טוב לך.

ניסית את הוספה המדליקה ?

תבדקי את הגובה שלו. מה עם קימקו הרואיזם ? גם גדול ?

למעלה