נמוך

טוסבר

New member
נמוך

" הייתי רוצה שתבוא אלי לתת לי חיבוק אמיתי, (ואולי יותר מזה ...) " אני מרגיש איך זה מפעיל אותי, נמוך. זה לא הקורטקס הפרונטלי שלי, שמעבד את המשמעויות, שאחראי על השיפוט, שמנתח סיטואציות חברתיות, שמנהל אותי זה יותר אחורה, יותר נמוך. זה לא הקורטקס הטמפורלי שלי, שמחייה את התמונה, שמוצף במטר ויזואלי של פרטים, גוון העור החשוף, הפנים, ניגודי צבע ומרקם הפטמות, על שדיה, השיער הכתום זה עוד יותר נמוך. זה לא הקורטקס הפריאטלי שלי, שאומד את הפרופורציות, שיודע לכוון את ידי לכל קימור, לכל שקע לפינה בגוף הנפלא שיודע להעריך את הרטיבות, את החלקות, את התחושה זה עוד יותר נמוך. זה אפילו לא במערכת הלימבית, שהרגש בה גועש, בלי סיבה מדי גבוהה, פרומונים שמכים בי, חומרים שמטפטפים בי, שמפעילה בי נוזלים של קירבה, של קבלה ונתינה, זה עוד יותר נמוך. זה נמוך יותר ממוח השדרה, שמעמיד לי את הזין שקולט כל פיסה של תחושה, מגביר אותה, מעצים אותה מקדש אותה, ויורה למעלה הנאה צרופה. זה יותר נמוך. זה עוד מהעולם הישן מהאדם הקדמון, מאבות אבות אבות אבותיי, מאדם וחווה, מאז ומעולם. האם לאישה קשה לשמוע לא, כמו שלגבר קשה לומר אותו ?

כן

בטח ובטח אם היא אמרה שהיא רוצה ו"חשפה" את הצורך שלה. מעבר לזה- נשים ממש לא רגילות לשמוע "לא". אני שמעתי מעט מאוד "לא" בחיים שלי ואני מעריכה כל אחד מהם
גם אם זה נורא פגע בי באותו הרגע.. הפרדת יפה את השכבות של המח- עכשיו תאחד אותן לחוויה סינרגטית שלמה!

טוסבר

New member
כנראה באמת שכן

גם גברים ממש לא רגילים לומר "לא" לנשים אטרקטיביות. מצאתי את עצמי מתאמץ להסביר באמת למה, כמעט מתנצל כלפי עצמי, רק כדי לקבל בסוף תגובה : " כל כך הרבה מילים בשביל להגיד לא " .... מה שנכון, צודק !

למעלה