נמאס..

Aline In Chains

New member
נמאס..

ההרגשה, ההרגשה המעצבנת הזאת לא עוזבת אותי.. פשוט נמאס לי,מעצמי,מהשגרה המזדיינת הזאת,מהכל. אני נשברת, כל החיוכים ולהגיד שהכל בסדר זה פשוט סתם, מבפנים אני מרגישה ריקנות, התחושה המגעילה הזאת לא עוזבת אותי. לא אכפת לי כבר מה אנשים חושבים עליי,לא אכפת לי מעצמי.. כל מי שאני רציתי,אהבתי, כולם פשוט שמו זין,או שהתייחסו..ואח"כ פגעו. אף אחד לא מסוגל לאהוב אותי כמו שאני באמת, אף אחד לא תומך בי אין אף אחד לצידי..כשאני באמת צריכה אותו! כל זה סתם.. כל העולם המזוייף והמזדיין הזה. פשוט ככה. יותר מדי כואב לי,יש את הימים שואללה את חושבת שהכל הסתדר,שטוב,איכשהו,שהתחושה המגעילה הזאת נעלמת לאט לאט,ופתאום אכפת למישהו ממך,ואז שוב חוזר הדיכאון הזה. אני לא יכולה להמשיך ככה. בטח זה בגלל השגרה הזאת, או שבטח אני סתם מטומטמת, שמחכה למשהו..מישהו, וול התקווה שלי נגמרה. אני שונאת אנשים. כי ככה זה, יש אנשים שהם כ"כ צבועים,זה פשוט מרגיז. ואני כותבת את זה בשביל לפרוק, אני לא בטוחה שמיש'ו יבין אותי.. יהיה טוב יום אחד?

בטח שיהיה טוב

אבל זה בעיקר תלוי בך. את עוד בתחילת הדרך, עכשיו את מתחילה להיות אישה. את יכולה לשנוא אותי, את יכולה לשנוא את מי שבא לך. זו זכות בסיסית. אבל באותה מידה את יכולה לבחור לאהוב. נראה שאת לחוצה לקשר, דבר טבעי מאוד. אבל הלחץ במידה מוגברת הוא גורם מכשיל. אין לי ספק, שיש שאוהבים אותך. בטוח שיש לך עוד ללמוד כדי לקבל אהבה. אהבה היא כמו להבה, אסור לחנוק אותה אהבה היא כמו מים, אסור ללפות אותה צריך להחזיק אתה בידיים כפופות בעדינות, צריך להשגיח, שהידיים צמודות. אהבה היא לדעת לתת גם לדעת לקבל. אהבה היא בדרך כלל שיגרה חמימה, לא תמיד שיאי תשוקה. את תהיי בסדר, רק תני לעצמך זמן

Calabasa

New member
היי aline

קודם כל חשוב שיהיה אכפת לך מעצמך, אם לא תטפלי בדימוי העצמי שלך, ותאהבי את עצמך לא תוכלי להגיע לשלב אחד קדימה שבו האחרים יעזרו לך ויתמכו בך. מי שלא מקבל אותך כמו שאת לא ראוי לך, היי לכל אדם יש תחליף. המשיכי הלאה, חפשי דרך חיים חדשה. מי שפגע בך דלגי עליו וצרי קשר חדש. התקווה שלך לא ניגמרה, אם יש משהו שאת רוצה בו מאד אל תתיאשי, תילחמי בשבילו. לא כולם אותו דבר, יש אנשים טובים, אותם את צריכה למצוא. הגעת למקום הנכון, פה כולנו בשבילך כדי להקשיב, לתמוך ולעשות הכל כדי שסוף סוף תוכלי לומר" כן, יהיה טוב יום אחד, וזה קרוב מאד, אני מרגישה בזה". אני בהחלט מבינה אותך ואני בטוחה שגם האחרים פה, אל תשללי כל אדם. מתי שרק תרצי אנחנו פה בשבילך. מקווה לטוב ולשמוע.

tutit1005

New member
שלום aline

יש לי כמה מילים לאמר לך. אל תתני לתקופות קשות בחייך לשבור אותך.. החיים האלה הם שלך כחי את הכוח לבחור ולראות את הטוב שבהם.. אם לא תחפשי את הדרך החדשה אף אחד לא יעשה זאת בשבילך כחי את הכוח לעשות את חייך מאושרים..במחשבה נכונה וחיובית.. ראי אף פעם לא מאוחר ואני מאמינה שיש מי שאוהב ויאהב אותך בחייך.. עד עוד תראי ותבורכי באושר..ושמחה כל ימי חייך... שולחת לך
וכוח ... .

למעלה