נמאס!!!

vinney

Well-known member
נושא הוא הפגנה

האם מותר או אסור להפגין בירושלים. אתה טוען שרק 12 אחוז מתושבי ירושלים חושבים שמותר, וגם הם חושבים שזה לא לי?

ערב רב

New member
כמו המשפט המפורסם של וולטייר

רובם המוחלט לא מעלים בדעתם ללכת למצעד, לא תומכים ביוזמה זו, אך כן תומכים בזכות של אחרים התומכים בו לממשה. לצורך העניין, אתה יכול למצוא אותם במצעד-נגד שרובו יכלול חרדים ודתיים. קפיש?

vinney

Well-known member
ושוב, אתה מחליט בשביל כולם מה הם

חושבים. כשיהיה מצעד נגד, נספור כמה מתוך מאות אלפי תושבי ירושלים, יצעדו בו.

vinney

Well-known member
יש ולו תומך מרזל אחד באום אל פאחם?

להזכירך את המצעד בירושלים מארגנים תושבי ירושלים. כשמרזל יגור באום אל פאחם, או אום אל פאחם תהפוך להיות בירת ישראל - תהיה ליגיטימציה מינימלית לפרובוקציות שלו. כל עוד זה לא כך, המעשה שלו נועד רק להתסיס ולגרום להפרות סדר ציבורי, זה לא מסע בחירות, זה מסע הסתה והשמצה. אף תושב אום אל פאחם לא מצביע ולא יצביע למרזל, ולטעון שזהו "מסע בחירות" זהו שקר גס ומכוון.

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

אני משנה את הכתובת ליישוב היהודי בחברון בבחירות הבאות, שיהיו תומכי מרץ שם

ערב רב

New member
אאז"נ, ביצהר היה מצביע לבל"ד

כמובן, השיקולים להצבעה ברורים, אבל למצביעים תמיד יש שיקולים שונים ומשונים.

טשאפק

New member
אפשר גם להניח שעל כל מספר מסוים

של קולות, קול אחד נרשם בטעות, בין של המצביע או של ועדת הקלפי שרשמה את הקולות במקום הלא נכון בטופס. כולם זוכרים את הסיפור בפלורידה בבחירות גור-בוש, כאשר בין היתר פנסיונרים יהודים הצביעו בעשרות (ובטעות) לדיוויד דיוק האנטישמי. בבחירות נתגלו ע"י ועדת הבחירות המרכזית טעויות רבות, מן הסוג השני כמובן. גם אם ארבעת המרזלים מאום אל פאחם לא הצביעו בשגגה, אין ספק שהיוזמה להפגנה של מרזל באום אל פאחם באה כולה מן החוץ ולא מתושבי היישוב.

ערב רב

New member
אני מוכן להשבע שכתבתי תגובה

להודעה הזו, שבין השאר כללה את המשפט "ידוע שיש קיצונים שנוהגים להצביע למפלגות מהקיצונית השניה ואף מצהירים על כך". מעניין מי הצנזור..

vinney

Well-known member
לא נראה לי שמישהו צינזר

תפוז עושה בעיות בימים האחרונים, כבר שמתי לב בכמה פורומים שהייתי צריך לשלוח הודעות כמה פעמים עד שהופיעו

ערב רב

New member
הצנזורה עובדת שעות נוספות בימים אלה

אולי הם בטעות נפלו על הפורום..

אשרת

New member
אף אחד לא נגע לך בהודעה, ערב רב.

תפוז בהחלט עושים בעיות בימים האחרונים. חדל בניית קונספירציות ורמזים להתנכלות. כי אנחנו לא.

ערב רב

New member
אמר הפרנואיד מס' 1 של הפורום

שממש אפשר לשמוע אותו צווח דרך הפורום "הם רוצים לרצוח אותי" כל שני וחמישי בפורום.

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

תראה לי, מעניין אותי לראות איפה צווחתי שמישהו רוצה לרצוח אותי דרך הפורום כזה לא היה נכון

goanin

New member
יש לי תשובה!!! הכנסו

אתה חייב להבדיל. מצעד נודיסטים הוא לא כמו מצעד הומואים, למה? כי להיות הומו זה עניין של זהות, של מי שאני! לא מה אני אוהב לעשות, או איך אני אוהב להתלבש, או מה אני אוכל. אלא מי שאני (כמו שאני יהודי למשל, או תימני). להיות נודיסט, או אוכל חזיר - זה לא אתה! זו לא הזהות שלך שמנסים לבטל. ההתנגדות למצעד ההומואים הלסביות והטרנסים היא משום הפרובוקציה שלהם בהיותם הם. אתה מבין? עצם העובדה שאני הומו (אני לא צריך לעשות שום דבר אחד) היא פרובוקציה העיניהם. זה לא כמו שעירום הוא פרובוקציה (כי עירום הוא לא זהות). מקוה שהבהרתי, כי אני מרגיש שלא התבטאתי הכי ברור

כן, אבל אתה לא יכול לשלול

את רצונו של אדם ללכת ללא בגדים רק בגלל שרגשותיך יפגעו אם תראה זאת. בנוסף אנחנו לא עוסקים ב"זכות" שלך להיות המוסקסואל, זה ברור לחלוטין שלא רק שאסור לשלול זאת אלא כי זה בלתי אפשרי לשלול זאת, אנחנו עוסקים בזכות לקיים מצעד גלוי
לגבי עירום, זו בהחלט לא פרובוקציה מבחינת נודיסט. בכל מקרה הנקודה היא אחרת, אם אוסרים על מצעד נודיסטים בנימוק של "פגיעה ברגשות הציבור" אפשר, על בסיס אותו נימוק, לאסור על מצעד הגאווה. מה אפשר לעשות.

vinney

Well-known member
שוב

אתה יכול לאסור מצעד נודיסטים כי הוא מנוגד לחוק. אף אחד במצעד הגאווה לא הולך לעבור על שום חוק. אתה יכול לקרוא לי פאשיסט עד מחרתיים, אבל כשיש חוק - צריך לאכוף אותו - זה משמעותה של מדינה. אפשר להתנגד לחוק, לדרוש ולפעול לשנות את החוק, אבל אין לצפות מהמדינה שלא לאכוף אותו. זה תפקידה.

goanin

New member
פשוט תקרא שוב את מה שכתבתי

כי זה מה שבא לי לכתוב לך שוב!

למעלה