נמאס!!!

הבנתי את ההבדל

אבל הוא לא מהותי מבחינה עקרונית. ללא קשר למה מנסים לבטל, אם החברה אוסרת על מצעד נודיסטים בשל פגיעה ברגשות הציבור, היא יכולה לאסור על מצעד גאוה בשל פגיעה ברגשות הציבור. אני אישית חושב שאסור לאסור לא את זה ולא את זה, אני גם חושב שאדם ש"נפגע" מכך שאנשים הומוסקסואלים צועדים יש לו בעיה חמורה בראשו, אבל בעדיין, מבחינה עקרונית, אם נתת לחברה אישור לשלול זכויות בסיסיות מאדם (קרי ללכת ללא בגדים) מהנימוק "פגיעה ברגשות הציבור", אתה נותן אישור גם לשלול את מצעד הגאוה, ללא קשר להבדל שציינת.

איילת1974

New member
הוא פתח את אותו שרשור בפורום חופש

ועל זה יש לי רק דבר אחד לומר...

אני פתחתי אותו שירשור בפורום חופש?

יש רק בעיה אחת קטנה עם זה: מעולם לא נכנסתי לפורום חופש! ועל זה יש לי רק דבר אחד לומר...

לפוסק שלום

ולי נמאס מהכפייה החרדית, זכותם של ההומאים ולסביות לצעוד בירושלים. הם שווים בדיוק כמו כל אזרח. המצעד הכרחי מאחר שיש בירושלים אנשים חשוכים שמאיימים ברצח, רק לפני שנה הייתה דקירה

SimsY

New member
התנסחותך מעידה על חוסר יציבות

נפשית. אי לכך - אינך ראוי לתגובה.

SimsY

New member
לא צריך תואר בפסיכולוגיה

כדי לראות את ההיסטריה בדבריך.

תמיר1991

New member
בדברים שלי? אני פתחתי את השרשור?

כנראה שלקחת את הכדורים הלא נכונים היום...........
תמיר.

אשרת

New member
תמיר, תרגיע.

אחרת הודעות כאלו יראו את המחוקות של הפורום.

תמיר1991

New member
ומה עם...

• לא צריך תואר בפסיכולוגיהו SimsY ו 17:10 | 14/07/06 כדי לראות את ההיסטריה בדבריך. ___________________ ? מה, הוא צדיק?
תמיר.

אשרת

New member
אני משערת שהאדון קצת התלבל בשרשור

ומעבר לכך, אפשר בהחלט לראות בהודעה הראשונה שלך רמז עבה למשהו. אז בבקשה.

SimsY

New member
מי שמדבר על כדורים

בעצם זה ברור למה אתה מדבר עליהם - אתה קרוב לעולם הזה.

תמיר1991

New member
אין...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה