נמאס!!!

נמאס!!!

יש פה כבר 100 שירשורים שעוסקים במצעד הגאווה המחורבן הזה! מה קורה לכם אנשים? זה הדבר היחידי שאתם מתעסקים בו כל היום? מצעד הגאווה? כן יהיה, לא יהיה, בעד נגד, ירושלים, לא ירושלים. דיי!!! למי אכפת? האם זה הנושא היחידי על סדר היום של המפלגה האזרחית הליברלית הנקראת שינוי? כי אם כן, אז אולי תשנו את השם שלה למפלגת ההומואים והלסביות וגמרנו. נמאסתם!!!!! אני מקוה מאוד שזה השירשור האחרון בנושא. ואין סיבה להגיב, פשוט תפסיקו כבר. הגיעו מים עד נפש.

אשרת

New member
אז אתה מוזמן לא לקרוא ולא להגיב

לשירשורים הנ"ל. באותה הזדמנות אתה גם לא תקבע לאנשים על מה לדבר. בא לך אולי לדבר עם ההופעה של לוונטל היום בערוץ הראשון?!

אשרת

New member
לא הרבה.

בסך הכל לוונטל הוכיח שהוא יודע לדבר שהוא רוצה, אבל משהו מהותי - לא נאמר. מה יש לומר על כך ש-56% בערך מהאוכלוסייה מאמינה באמונות תפלות? אז נאמר שהתעשייה הזאת מגלגלת יותר מ-500 מיליון ש"ח בשנה, וזה קצת בעייתי להפריח דבר כזה, משום שמרבית האוכלוסייה הינה מסורתית.

לצערי הרב

לא ראיתי... דווקא נורא רציתי, אבל לצערי היו לי עניינים יותר דחופים בדיוק באותו זמן כמו למשל לפטפט במסנג'ר, לקרוא את מוסף הספרים של הארץ, להציק לאח שלי הקטן וכו'...

אשרת

New member
יופי. כולי אושר.

ומשום שהשיחות במסנג'קר, קריאת מוסף הספרים של הארץ (סמולני אחד
), וזה שאתה נוהג להציג לאחיך הקטן לא מעניינו של איש, אז אתה מוזמן להפסיק לסתום לאנשים את הפה. אתה מוזמן להעלות נושא לדיון אשר קשור לשינוי.

אני מזהה כאן טון של עוינות, אשרת?

העיסוק האובססיבי בפורום הזה בנושא של מצעד הגאווה, הוא טירוף מוחלט. זה נראה כאילו אנחנו הפורום הרשמי של הקהילה ההיא ולא פורום של מפלגת שינוי. אני אביע את מחאתי על העיסוק בזה כמה שאני רוצה ואם למישהו יש בעיה עם זה אז הוא יכול לא לקרוא ולא להגיב לשירשור הזה.

vinney

Well-known member
נראה לי זה קצת מפריע לך../images/Emo13.gif

אז בו אני אזכיר לך שלפני הבחירות היה עיסוק אובססיבי בבחירות. אז? זה נושא על סדר היום, הוא מאוד קשור לסדר יום האזרחי של כל תומכי שינוי, ומסתבר שאפילו בין אנשים שחושבים שהם ליברליים יש אנשים מספיק אפלים שחושבים שצריך לסתום את הפה לכל מי שלא כמוהם או לא חושב כמוהם ולאסור עליהם לצאת מהבית. אז זה עולה לדיון. מפריע לך? אל תשתתף.

ההתנגדות למצעד היא טירוף

מדובר על נושא שהוא מהות הרעיון הליברלי. ישנם אנשים שנרצחו, נכלאו, נרדפו לאורך כל שנות ההיסטוריה על רקע הנטיה המינית שלהם. לצערי, גם במאה העשרים ואחת יש שרואים בהם מוקצים מחמת מיאוס. דווקא בגלל ההתנגדות למצעד, דווקא בגלל ששלושת הדתות מצאו לעצמם להתאחד סביב נושא זה, דווקא למול הביטויים הנוראים המושמעים כלפי המצעד, דווקא בגלל הכרזת המלחמה על העדפות המיניות של האחר ומה שהוא, דווקא בגלל זה קיום המצעד בירושליים, בירת ישראל נחוץ מאי פעם. זה לא עניין של הקהילה ההומולסבית למול הדתיים והשמרניים אלא עניין של כל הציבור הליברלי מול הציבור החשוך. בנקודה הזאת כל הליברלים (סטריטים כלא סטריטים) מתקוממים מול העוולה הזאת. מי שלא מתקומם נגד העוולה הזאת פשוט איננו ליברל.

את התתנגדות שלי למצעד הבעתי

כאן כבר יותר מפעם אחת וההסברתי אותה בפירוט ואין לי כל כוונה לחזור ולדון בזה. אני רק אומר שמי שלא מכיר בזכותו של אדם להתנגד למצעד הזה, כנראה שאינו ליברל בעצמו. אני ליברל בכל רמ"ח איברי ומתנגד למצעד המאוס הזה. זאת היתה ההתייחסות האחרונה שלי לנושא הזה. עצוב שזה הפך לנושא המרכזי של המפלגה החילונית האזרחית. עם כל הצער שבדבר, יכול להיות ששינוי אכן ראויה להמצא במקום בו היא נמצאת כעת.

vinney

Well-known member
אני מסכים איתו

זה לא אומר שאין לך זכות להתנגד. אל תבוא ותגיד שאתה בעד זכויות כלשהם למישהו אחרי זה, אבל זה לא אומר שאתה לא זכאי להתנגד. פשוט צריך לקרוא את הילד בשמו - מי שמתנגד למצעד תומך בסתימת פיות ודיקטטורת הדת. אף אחד לא אומר שאין לך זכות לזה, יש לך. פשוט צריך להכיר במשמעות.

מצחיק... ../images/Emo6.gif

אני תומך בדיקטטורת הדת... אני אירגנתי משמרות הגנה על "בתי עינוגים" מפני פקחים בתשעה באב, לקחתי חלק במאבק הממושך נגד הקמת ישיבה ברמת אביב, אירגני שתי הפגנות מול הכולל החדש שנבנה מול הכניסה ללשכת הגיוס בתל השומר, הייתי שותף לעשרות הפגנות אחרות נגד הכפייה הדתית, צרחתי בכיכר "רק לא ש"ס" בנאום הזכייה של אהוד ברק ב -99, עמדתי בצמתים וחילקתי חומר הסברה של שינוי לפני הבחירות ב-2003 ובבחירות האחרונות ועוד ועוד ועוד... כנראה שעשיתי את כל זה בגלל שאני תומך בדיקטטורת הדת
. מכל השטויות שעד עכשיו הוצאת מהפה, זאת הפתטית והמגוחכת מכולן.

vinney

Well-known member
משאית צל"שים בדרך

אתה תומך בסתימת פיות ההומואים בגלל האייטולות, על אף כל הדברים שעשית קודם, אי אפשר לשנות את העובדה הזאת.

יופי...

אלוהים אדירים, אתה כל כך טיפש. אני זוכר שכבר לפני שלושה חודשים בערך הגעתי למסקנה שרמת הוויכוח שלך שואפת לאפס ושאין שום טעם להתווכח איתך כי אתה כמו קיר וגם אם יוכיחו לך אלף פעם שאתה טועה, אתה תשאר לדבוק בקונספציות המופרכות שלך, אבל משום מה אני ממשיך להגיב לדברים שלך. אני מבטיח לנסות להפסיק להגיב לדברים המגוחכים האלה אבל לפעמים אתה כל כך מעצבן שאני פשוט לא מצליח לעמוד בזה. מרקו מטראצי, שה תמים לידך. אני צריך ללמוד מאיתי פורמן ומגרשון ומעוד כמה פה שמזמן הבינו עם איזה ליצן יש להם עסק ולהפסיק להתעצבן.

vinney

Well-known member
כמות הקללות לא תשנה את העובדה

שאתה תומך בסתימת פיות על בסיס אמונה דתית.

זאת הייתה תגובה אליך

שכתבת לא פחות ולא יותר כי: "העיסוק האובססיבי בפורום הזה בנושא של מצעד הגאווה, הוא טירוף מוחלט" בעיני, התנגדות למצעד היא טירוף. הדיון בנושא הזה בפורום חשוב בהרבה מכל דיון אחר. מדובר בשנאה, אפליה ברורה, כלפי קבוצת אנשים ועל זה אסור לשתוק.

למעלה