נמאס....

Remirat

New member
נמאס....

היום, יום ראשון, 4 לנובמבר, התפרסמה כתבה מעצבנת מאוד במעריב. תוכנה היה רצח דיי מזעזע, אך העובדה שהודגשה הייתה כי הרוצחת נחשבה למכשפה. כשנכנסתי לכתבה באתר של מעריב, נדהמתי לגלות כי בסוף העמוד יש קישור לפורום המיסטיקה של העיתון... כמה חביב... אח"כ תוהים למה לפגאנים יש כזה שם רע...

nepthys

New member
קודם כל

קראתי את הדיון שלך בפורום דתיים, אני חייבת לציין שזה היה...מעניין... לראות איך הגיבו לך. ולעניין - אני זוכרת שלפני כמה זמן קראתי גם אני כתבה על עניין הכישוף במלזיה, אבל אין לי מספיק ידע אמיתי לגבי מה שהולך שם. עד כמה שהבנתי זו מדינה מאוד דתית ומאוד קנאית בהשקפה שלה לגבי הדת. את יכולה לחפש לי כתבה טובה על זה? ואל תחפשי מקרים כאלו כ"כ רחוק - גם בארץ יש הרבה משפטים שבהן מעורבות מכשפות - הן בד"כ "מכשפות בתשלום", כאלו שאת משלמת להן והן אמורות לגרום לך להיות מאושרת. מה שהן בד"כ עושות זה במקום "להפיץ אור ואהבה", הן גורמות לתלות אצל הלקוחות שלהן. אני אישית שונאת כל מסחור של דבר קדוש כמו דת או מאגיה, ככה שאני כועסת על המכשפות ולא על המשפטים.

בלחחח ....כודם כל,זה מגעיל,

אחח...לפשוט את העור...בטח חתיכת בעיות כלכליות יש להם אם הם מוכנים לפשוט את העור תמורת כסף...<פלאש באק,ערוץ שמונה ,ג´ק המרטש ,לא שווה כל רגע> אבל בכתבה,דווקא כשקראתי אותה כיבלתי תחושה שהם לא האמינו שהיא "מכשפה" אלה יותר שהם רוצחים שרלטנים והוא פתי שהאמין להם,זתומרת לא ניזכר שום דבר ממשי על כישוף,הם אמרו שהיא מכשפה..הוא התפתא..רצחו..הסוף

למעלה