נמאס

נמאס

שלום מזה זמן אני מוצא את עצמי ,קם בבוקר הולך לעבודה ,חוזר הביתה ,רואה טלוויזיה ,והולך לישון ,ולמחרת חוזר חלילה ,כשלעצמי אנני אדם רע ,וגם לא מלאך ,בנקודה מסוימת בחיי נימאס לי לקום בבוקר במיטה ריקה [ידעתי אהבות בחיי].נימאס לבוא לבית ריק ,נימאס שהמשכורת לא מספיקה לכלום ,ונימאס ,שאין אפילו עים לשבת סתם לקשקש ,ולהעביר זמן.אשמח לתגובות ,ואפילו לתקשורת עים א\נשים במצב דומה,תודה.

אהובה.א

New member
יהודה יקר

אני כל כך מבינה אותך. עד גיל 28 הייתי לבד. התקשורת ביני לבין המין השני היתה לוקה בחסר. למעשה , כשהייתי בגיל 21 אמרתי לעצמי "שאני אנשא בשביל להביא בנים שייצאו למלחמה????? התחרפנתי על הראש?????" הייתי יוצאת עם בחורים חודש-חודשיים וזה היה נגמר כי גיליתי ש"זה לא זה". הייתי חוזרת לחדר שלי בבית הוריי , סוגרת חדר ושומעת מוזיקה בשקט. הייתי מתכנסת בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד אחרי העבודה. לא רציתי לצאת לשום מסיבה של חברים. הייתי בדכאון טוטאלי. הוריי כבר חששו שאולי אני מעדיפה את בנות מיני. בחיי. עד שיום אחד פגשתי את בעלי. וממש במקרה. לאחר שלושה ימים שהיינו יחד החלטתי שזה כבר לא יעזור לי לברוח. כי זה בחיר ליבי. לאחר שבועיים היינו כבר יחד בארה"ב לפגוש את הוריו. לאחר שלושה חודשים התחלנו לגור יחד. נישאנו לאחר שנתיים של חיים יחד. היום , 15 שנה לאחר שפגשתי את בעלי ואחרי שתי לידות של שני בנים הכי מקסימים בעולם , אני לא מצטערת לרגע על החלטתי להינשא. אז כל אחד ואחת עוברים תקופות קשות של "לבד". זה לא נורא וכולם מתגברים על זה. יודעת שזה קשה להיכנס למיטה ריקה ולקום כשאף אחת או אחד לא נמצא לידך. יודעת שזה קשה לחגוג כל יומולדת לבד כשכל החברים שלך חוגגים ימי נישואין וחתונות. ברגע שתמצא את בחירת ליבך אתה תחוש זאת. אתה תדע שזאת "ההיא". היא תוציא אותך מהדכאון שאתה מרגיש כעת. אולם , בכדי למצוא אותה עליך לעזור לעצמך. להסתובב במקומות הנכונים עם האנשים הנכונים ובזמן הנכון. צא לבלות. העבודה לא תברח. תמיד ישנה האחת/האחד שמחכה לבן/בת זוגו/זוגתו. בהצלחה

אנושית~

New member
אהלן יהודה

מציעה לך להצטרף לאחד הקהילות של פנוים פנויות תפגוש חברים/ות הנמצאים במצבך ומחפשים חברה ניגם מציעה לך כדי להעסיק ת,עצמך להתנדב לאחד העמותות שמדברות אליך זה יוסיף תוכן לחייך וסיפוק אדיר לדעת שתרמת לחברה . וכמו שחברתי אמרה המצב הזה זמני ודווקא כשלא תחכה לזה זה יגיע משום מקום . אנחנו כאן מתי שתרגיש צורך לפרוק מעליך ברגע שהצטרפת אלינו ת,כבר לא לבד

ysph

New member
לעשות

מסכים עם כל מה שאנושית אומרת.ובנוסף לכך.אתה יכול גם ללכת לחוגים למיניהם. כמו ריקודי עם.או להיתנדב למישמר האזרחי, או מדא.גם תיפגוש אנשים חדשים ובדרך כלל על רמה. וגם תרגיש שאתה עושה משהו עם עצמך.

../images/Emo162.gifהיי יהודהיהוד../images/Emo8.gif

אולי תמצא עבודה יותר מכניסה שתוכל גם להנות כשאתה קם בבוקר והולך לעבודה. ולמה אין לך עם מי לקשקש? מה עם חברים? חברים לעבודה? משפחה? ואני חושבת שאתה תמצא מישהי שתוכל לחלוק איתה את חיי. כל דבר בעיתו. המשך יום נפלא

למעלה