נמאס!

basket case

New member
נמאס!

אני מרגישה שנמאס לי כבר מהכל. העבודה שלי (שירות לאומי) נמאסה עליי לגמרי. כל האנשים שאני עובדת איתם הם צבועים, רובם גם טיפשים, ומנצלים אותי ללא הרף. אני מרגישה שחברות שלי מנצלות אותי, ושחבר שלי כולו מרוכז בעצמו ולא שם זין. כל הזמן יש לי התקפי חרדה ודיכאון, אני דואגת, כועסת, עצבנית ומדוכאת ללא הרף. את הדברים שאני כן נהנית לעשות - אין לי כמעט זמן לעשות. אני גם לחוצה כל הזמן בזמן, כל הזמן ממהרת, אף פעם אין לי זמן..

Anna Karenina

New member
תתעודדי....

גם אני מרגישה כמוך עכשיו, מן תקופה של "דאון" כזה, שלא ברור לי איך אני הולכת לצאת ממנו...
אני מרגישה שהחברים שלי לא נמצאים שם באמת, שלא באמת אכפת להם, ושבעקרון, איבדתי את כל החיים הקודמים שהיו לי, וזה פשוט מדכא אותי, ואין לך מושג עד כמה.. רק שתדעי, שאני מזדהה, מאוד, ואם את צריכה לדבר, אז יש אייסיקיו.
את מוזמנת. ואל תדאגי..לכל תקופה רעה, יש סוף. וגם החרא הנוכחי יסתיים.

Anna Karenina

New member
תתעודדי....

גם אני מרגישה כמוך עכשיו, מן תקופה של "דאון" כזה, שלא ברור לי איך אני הולכת לצאת ממנו...
אני מרגישה שהחברים שלי לא נמצאים שם באמת, שלא באמת אכפת להם, ושבעקרון, איבדתי את כל החיים הקודמים שהיו לי, וזה פשוט מדכא אותי, ואין לך מושג עד כמה.. רק שתדעי, שאני מזדהה, מאוד, ואם את צריכה לדבר, אז יש אייסיקיו.
את מוזמנת. ואל תדאגי..לכל תקופה רעה, יש סוף. וגם החרא הנוכחי יסתיים.

basket case

New member
יש, אבל..

האופציות האחרוןת לא יותר טובות.. ועבודה עם קשישים, שזה הדבר שאני הכי רוצה, אין בשום מקום אחר..

Idan91

New member
בענייני שירות לאומיששנת שירות -

תמיד אומרים שלא בהכרח תאהבי את מה שאת חושבת מראש שמתאים לך. מה האופציות האחרות? האם שווה לסבול כ"כ בשביל לעבוד דווקא עם קשישים?

nutmeg

New member
סלסלה - הקשיבי

אם כל פעם שאת מתקשה, את רוצה לקום וללכת או מחפשת פתרונות לקום וללכת יהיה לך מאוד מאוד קשה אחר כך בחיים. אני לא מכירה עבודה שאין בה חלקים כאלו. תמיד יהיה איזה אדיוט או איזו רכלנית או ... מה שאת רוצה. הרעיון הוא שאת בשנה הזו תלמדי עם ולמרות זאת להפיק את המיטב, ללמוד, לגדול... בלי קשר אליהם. הרי רצית לעבוד עם זקנים, נכון? יש לך גם חלקים טובים ביום, נכון? יכול מאוד שלמדת על עצמך שאת שוקלת ללמוד הנחיית קבוצות, נכון? אם כן, מה אכפת לך מהיתר? התרכזי בעצמך וממה שיש לך להפיק מהשנה הזו, והיי שם עבור הזקנים - שאין לי ספק שמעריכים את נוכחותך.

IC4

New member
עדכון קל ומקל

היא מתחילה להתאהב בילדים שאיתם היא נמצאת לעזרה במועדונית היא כן מקבלת סיפוק מהזקנים, או יותר מדויק מזקן ספציפי מיוחד ומרתק ואם חבר שלה רושם הודעה כזו, אולי הגיע הזמן להראות לה שהוא כן שם זין
שם לב נשמע יותר טוב משם ז' על מילות החיוב אני מעונין להעיר - תודה אהבה עושים באהבה, או שלא עושים בכלל

jessy19

New member
היי הייי תירגעי ../images/Emo13.gif

תנשמי עמוק ותנסי לחשוב חיובי ותראי שהעולם לא כל כך נוראי!!! אם מנצלים אותך אל תתני שינצלו אותך ואם לא טוב לך במקום כלשהו, תבקשי העברה או שתנסי להסתדר.

למעלה