נמאס................

Az_24

New member
נמאס................

להכנס לפה ולראות את אותה ההודעה מתנוססת פה כבר כמה ימים!!! מצידי להזמין את עמיר פרץ ולהשבית את הפורום עד שיענו כל דרישותינו: א. הודעה חדשה בראש הפורום אחת ל - 6 שעות. ב. כניסה של שלמה לפורום אחת ליומיים. ג. שיצא כבר הדי וי די. ד. שהדיסק לא יאכזב ה. ונאמר אמן!!! ו. תאשפזו אותי כבר!!!!!!!!!! (המצב נואש אתם לא רואים, רוני, מה תגידי לאמא שלי אח"כ??? שלא ידעת...?! ז. אין לי מה להגיד פה, פשוט רציתי להגיע לסעיף ז´...
שלכם בחברו... (במבטא של צחי מנווה חמציצים) אבי

אבי יקירי, בוא ננשום עמוק ונרגע :)

ההודעה בראש הפורום, נמצאת פה סה"כ יום ! חוצמזה שזה השיר עלי , ´דנה´ אז שישאר לנצח מצידי :) וחוצמזה אני איתך!! ובאמת שיצא כבר הדיוידי ... ועל זה אפשר להשבית את הפורום!! סתם, די רוני !! אל תצעקי !! טוב ! טוב! הנה , אני מבקשת. טוב!!! רק תורידי את הכיסא! דנה: סליחההההההההההה :) לילה טוב, הגיע זמני לישון ......

אוי אוי אוי

אי אפשר איתכם. אני מנסה לנהל פה גן למופת, אבל אתם כאלה קשים!!! אתם מנסים להתיש אותי בכוונה??? שאני אמאס בכם, ואגיד דיי?? היש עוד רחמים בליבכם??? אם כן, נצלו אותם. אבי, אני במשבר ממך. אני חושבת שאין ברירה, ואני לא יכולה לקחת אותך לערב הסעודית. אני לא יכולה להרשות לעצמי את מצבי השבר שלך, אמא שלך מודאגת ביותר, ולנו אין הפתרונים! זהו יום עצוב לכולנו. הבה נעמוד 0.3562 שניות דומיה.

Az_24

New member
אני דורש בתוקף 0.4 שניות דומיה

ולא מליונית שנייה פחות!!! ורוני, איזו מין גננת את, אם את לא יכולה לטפל בי כמו שצריך??? זה הפיתרון שלך??? לא לשלוח אותי לערב הסעודית!!! אז שתדעי לך שיש עוד משלחת שמתארגנת והסעודים אמורים לבחור מבין השתיים איזו משלחת תסע אליהם ובואי נגיד שהם מעדיפים את המשלחת שחבר בא יקיר הפורום (שמעתי את זה ממקורות יודעי דבר) כך שאם את לא לוקחת אותי איתך, יש סיכוי שכולם לא יסעו... אז במקום להשאיר אותי פה בעונש עם הבחורה הבלונדינית שרוצה שכל הזמן אני "אגע לה באושר" תרימי אותי מהקרשים ותטפלי בי!!!

למעלה