שירי, האם ניסית לדבר איתה בכלל
על הנושא הזה ועל דברים שמרגיזים אותך?! גם אם היא בכירה ממך, אין לה זכות לעשות את הדברים שאת מתארת!!!!! ולו רק ברמה האנושית, שלא לדבר על רמות אחרות. יש גופים (מש"קית ת"ש וכד') לפנות אליהם, אבל נצלי אותם רק לאחר שתנסי לדבר איתה. אני מרגישה שהיא עושה את זה משום שהיא מרגישה שהיא יכולה, שאת נותנת לה לצאת מזה בקלות, שאת מוותרת, שאת פוחדת לפתוח את הפה. היא מנצלת את השתיקה שלך ואת העובדה שאת אוהבת להיות במשרד......!!!!!!!!! אדם שמתנהג כמו שאת מתארת הוא קרוב לודאי אדם בעל תסכולים אישיים-נפשיים לא מעטים ולא פתורים ואת פשוט נמצאת שם, אז היא מוציאה עליך את התסכולים שלה ואת חמת זעמה. במקרה הזה אפשר רק לרחם עליה. בכל מקרה, אל תעברי משרד עד שלא ניצלת את כל האפשרויות שעומדות בפניך. אל תפחדי לפתוח את הפה, לעמוד על שלך ולא לתת לאחרים לנצל אותך. זהו א-ב' בחיים. אני יודעת שכתבו כאן שהשירות יעבור מהר, אל תשימי לב ופשוט תצפצפי, אבל אני מכירה את ההרגשה שלך. את בטח חושבת "עוד יום אחד כזה ואני ארצח אותה". אני מאוד מאוד מתנגדת ללהיות פאסיבית ולתת לאחרים לנהל לי את החיים. מניסיון, רק אם פותחים את הפה - משיגים משהו. אז תחשבי על זה, תיהיי חזקה, תעמדי על שלך, תילחמי בכל הכוח - אם זה באמת שווה לך - ואני מבטיחה לך שתצליחי. בהצלחה, גל