נמאס!

זורקה

New member
איך אתה משווה מתמטיקה להסטוריה??

לא שאני כ"כ אוהבת הסטוריה, אני די משתעממת בשיעורים.. אבל... זה המקצוע שאני הכי טובה בו ככה שזה גגורם לי לחבב אותו... חוץ מזה אטל (המורה להסטוריה) היא המורה הכי חמודה!!

yotamstei

New member
נמאס!

אחרי 11 שנים, מבחנים אין ספור ושלוש מתכונות אני מודיע רשמית: אני למסוגל להתמודד עם המקצוע הנואי הזה יותר!!! מתמטיקה, זה פשוט דבר נוראי, ולא משנה כמה את טוב או לא טוב בו....זה פשוט מתסכל ומוציא את החשק מכל דבר בעולם! מצטער על ההפרעה, צורך לפרוק עול

yotamstei

New member
מרוב מתמטיקה

אני אפילו לא שם לב איך אני רושם... למסוגל=לא מסוגל נואי=נוראי את=אתה (בכל זאת מתייחס אלי)

THE sky angel

New member
כן הא?? איזה באסה!!!!

משום מה, יש לכולם בגרות במתמטיקה ביום שני (
) יותמי אל תתבאס- יהיה טוב אני מבטיחה לך!!!
!!!
!!! והכי חשוב שלא תשכח -
!!!!!!!!Don't worry
!!!! B happppy
ואם כבר כולנו באותה סירה (
) אז.....
בריבועבועבועבועבועבועבועבועבועבוע....
לכווווווולכם!!!!!!!!!!!!
,
, והמון המון המון
!!!!! ממני- מור'וש
.

בטח שכולם עושים יחד מורצ'וק!

בגרויות הן כלבת ארצית! כולם נדבקים באותו הזמן! אבל מחלימים מזה מהר תוך כמה שעות תלוי בסוג.... אם זו כלבת מתמטיקה יש כמה דרגות... 3 זה בסדר לא מתים מזה רק קצת מקיאים... 4 חום גבוה והזיות... אבל 5! זו הרמה הכי גבוה- יש סכנת מוות!!! אבל בשאר הכלבות כמו כלבת הסטוריה כלבת ספרות כלבת תנ"ך החומרה היא בדרגה 1 או 2 ורק במקרים מסויימים היא 5 אבל אלו מקרים נדירים... כ"כ לא בא לי ללמוד מתמטיקה היום! יש לי שבוע מטוררררררף יום שני בגרות במתמטיקה יום רביעי מתכונת בא"י ואין לי בכלל זמן ללמוד! וביום ראשון בגרות בתנ"ך... איזה יופי זה לסיים שתי בגרויות תוך שבוע! ובכלל- עוד פחות מחודש אני מסיימת את ככככככככככל הבגרויות עד להודעה חדשה (אלא אם כן אני אחליט לגשת למועדי ב' מה שלא ממש מתחשק לי:/) בקיצור שיהיה לכולם בהצלחה בהכל!

זורקה

New member
תאמין לי אני יודעת על מה אתה מדבר!

אם יש מישהו שלא סובל מתמטיקה- זאת אני! אני כבר שלוש שנים מפרנסת בכבוד את המורה הפרטית שלי למתמטיקה... (כבר צריך למשכן את הבית...) אצלנו למרבה הטימטום עושים את כל היחידות ביב', ככה ששנה הבאה אני עושה את כל הארבע יחידות, מה שהולך "קצת" להרוג אותי (מה שאומר גם שלי אין בגרות במתמטיקה ביום שני) הם מטומטמים או מה?? מה נראה להם? כל היחידות ביב'?! בקיצור, כמו שכתוב על המחברת מתמטיקה שלי- (רגע אני קמה להביא אותה...)- I HATE MATH! I REALY HATE MATH! I HATE MATH SO BAD!!!

fresh mishmesh

New member
זורקה, גם אנחנו עושים את כל היחידות

בי"ב... ואני 5... את יודעת מה זה לשבת 5 שעות (לא כולל ההפסקה) ולעשות את המבחן המחורבן הזה?!?! אני לא מבינה איך אנשים יוצאים משם חיים...

זורקה

New member
זה גם לא רק המהחן עצמו

זה שצריך ללמוד את כ-ל החומר למבחן אחד! בלי לחלק אותו! אבוי זה נוראי!

נ ו ם

New member
גם אצלנו עושים את הכל בי"ס (מחר)

זה באסה אבל עכשיו שאני שם (פה) אז זה נראה לי פחות נוראי משזה נראה לי שנה שעברה. עובדה מחר יש לי את הבגרות ואני לא מתכוננת היום וגם לא בסופ"ש וגם לא למתכונת שהיתה בשישי.

למעלה