נמאס.....

F R E A K O U T

New member
נמאס.....

אתם יושבים לכם בחו"ל מסתכלים בטלוויזיה רואים פיגוע בישראל 14 הרוגים ובלה בלה בלה... אני יושב פה בארץ וכל היום סירנות בראש וישר אמא מתחילה: "היה פיגוע איפה דורון איפה סבא איפה ליאת איפה נווה ועוד..." נמאס לי כבר שאתם יושבים מרותקים לטלוויזיה מסתכלים ואנחנו צריכים לחוות את זה פה ממש אצלנו (אני גר ליד בית חולים... כל היום ווייאווו ויייאאוווו) אני לא יכול יותר.... בסוף לא תיהיה מלחמה ואתם יודעים למה??? כי לא ישארו אנשים שילחמו!!! כולם מתים לנו פה!!! בארץ הפאקינג מחורבנת הזאת!!! ההורים שלי מבינים הכל רק בדרך הקשה... רק עם יהיה פיגוע פה וחס וחלילה חס ושלום (תוספת: טפוטפוטפו 123) ומישהו שאנחנו מקורבים אליו יפצע יהרג וכו´... רק אז הם יבינו שלא משנה מה ההסיטוריה שלהם פה מה הם עשו וכו´.. המדינה תשאר דפוקה וצריך לעבור מפה!!! ולהגיד לכם את האמת?! ילד בגילי לא צריך לחשוב מחשבות כאלה... ואני מנסה לשכוח מהחיים הדפוקים שלנו ונמאאאס כי זה בלתי אפשרי טלוויזיה רדיו אמבולנסים הכלל כל האווירה של "עוד שניה עפים למקלטים" אווירה של מתח ומתח.. פשוט מעצבנת אותי אני לא יכול יותר (ו: צעקה גדולה) אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פיווו........ הוצאתי הכל ממני.... תתייחסו ברצינות בלי תגובות לא בוגרות בבקשה...

F R E A K O U T

New member
אהה ו...

אל תגידו שאני רוצה לעבור בשביל להתלהב שאני בחו"ל או סתם כי אני רוצה לעבור לחו"ל... כי בתכלס יהיה לי קשה לעוזב את החברים והידידות אבל עדיף לעזוב ולשכוח מאשר להישאר ולראות אחד אחד מת.... ונעלם... ואל תגידו שאני מגזים.. כבר שני אנשים שאני מכיר מו בפיגועים... זה קשה.. אבל לא הייתי יותר מידי קשור אליהם אבל אני בטוח שמתישהו זה יקרה למי שקרוב אלי... ואני לא רוצה ליהיות פה שזה יקרה...

FriendlyFriend

New member
עוד פסיכי קנאי ../images/Emo4.gif

אני מצטערת על החברים שלך שמתו- אבל אנחנו לא סתם יושבים בבית ורואים מה קורה!!! האמת היא-אין לי מה לומר לך. כל התגובות של ההודעה של הפסיכי הקודם נמצאות בעמוד הקודם- כולן מופנות גם לך חברי.

FriendlyFriend

New member
ודרך אגב

למה אנשים חושבים שאנחנו עוזבים בגלל המצב? נכון- יש כאלה שעזבו בגלל המצב, אז מה? זה לא אומר שלא איכפת להם מישראל יותר- תאמין לי שמאוד איכפת להם. אבל יש כאלה שעזבו בגלל לגמרי שיבות אחרות (כמו רוב הפורום) ואין לך שום זכות להיכנס לפורום ולהחליט בשאנשים ברחו. אני צריכה לומר את זה כל פעם מחדש שאיזה אהבל נכנס ומתחיל לעשות נאומים? באמת- צריך ללמד אותם לקח, או לעשות כמו מין תגובה לכל האנשים שאומרים את זה........זה פשוט מעצבן!

eb182

New member
בדיוק

חוץ מזה שאם זה פורום ´נוער בחו"ל´ אז זה בדר"כ לא תלוי בהם לאן הם עוברים ואני לדוגמא עברתי בגלל שההורים שלי קיבלו שנת שבתון וידענו שנעבור לפני שכל זה התחיל

אמרתי לכם, תתרגלו

אנשים חושבים שכולם עוזבים בגלל המצב, שוכחים שצריכים גם עובדי שגרירות וביטחון בחו"ל ושחלק מהישראלים בחו"ל גם מועילים למדינה, אבל כמובן שיתעלמו מזה. כמובן גם שברגע שעזבנו את ישראל אין לנו יותר חברים ומשפחה שם ושאנחנו לא דואגים ברגע שיש פיגוע, ברור שלא. מה לעשות, פעם ב ייכנס לפה מישהו שחושב שהוא צדיק שהוא גר בישראל ושיחליט בשביל כולנו למה עזבנו את הארץ ושהם מתפוצצים בזמן שאנחנו רואים טלוויזיה וממשיכים בשגרת חיינו כי איך שעזבנו את הארץ, הופ, אין יותר דאגות שאנשים שאנחנו מכירים יתפוצצו על איזה אוטובוס. יש שתי אפשרויות, להתעלם או לריב איתם בכל פעם. מהניסיון יהיו כאלה שיהיה אפשר לדון איתם בנושא ויהיו כאלה שמרוב אטימות יכתבו נאומים עוד יותר ארוכים מאלה ולרוב גם עם מילים קצת יותר בוטות. אז מה עושים?

BoR|S

New member
אמממ...

למה נראה לך שאנשים שחיים בחו"ל סתם יושבים ליד הטלויזיה ואין להם דאגות? נראה לך שקרובים שלנו ואף חברים שלנו לא מתקשרים אלינו מתי שהם רואים אצלהם בחדשות שהיה פיגוע ליד המקום שבו אנחנו גרים?

sivani

New member
תגיד, אתה לא חושב שיש

לכולנו פה משפחה בארץ? חברים? חברות? ושוב משפחה?! אתה לא חושב שאחרי כל פיגוע יש לי בבית מרתון טלפונים לכל המשפחה וחלק מהחברות שלי ושל אחי הקטן כדי לראות שכולם בסדר? אתה מדבר עלינו כאילו זרקנו את כל החיים שלנו בארץ, העבר, המשפחה והחברים,התנתקנו מהעולם ועברנו לפה?! טעות גדולה בידך! אני מאוד מתגעגעת לחברים שלי, והאמת-הייתי מעבירה את כולם לפה אם רק הייתי יכולה!

טוב אני לא נוער ולא מחו"ל ובכל זאת

ראשית שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. לדעתי עצם העובדה שפתחתם פורום ואתם מאכלסים אותו, מראה שלא שכחתם את המדינה שלכם. צודק הבחור המשתגע, בכך שקשה לחיות כאן. הייתי בטיול לאירופה חודשיים ולא האמנתי שאפשר רק לקום בבוקר ורק לצייר, או שהדאגה הכי גדולה היא איזו פרה לחלוב בבוקר... וחדשות? "סערה עקב החלפת צבע שטרות הכסף באירופה" (ברצינות לגמרי) ברור לי לחלוטין שיש כאלה שעברו לחו"ל מסיבות הגיוניות כמו שהיו במשך כל השנים מאז קום המדינה. עבודה, לימודים וכל דבר שמאלץ לחיות בגולה יכול להיות מוצדק. פשוט יש את אלה שבשביל הכיף עוברים. מחפשים את עצמם. זה היה טוב עד לתקופה הזאת. כרגע מי שיכול (וכל אחד יעשה את החשבון שלו) צריך להיות כאן.-אתם נוער, ההחלטות היו לא שלכם ברוב המקרים. כלפיכם אין תלונות. וקשה כאן. אז קשה, אבל אני עוד פה. סוחב את הלבטים כמו כל אחד בארץ. לכל אחד עלה לראש: מה אני עושה פה? יום אחד זה יהיה אני. וכבר נפגעו קרובים אלי. אבל אתם יודעים, ההרגשה הזאת כהמטוס מרחף מעל נתב"ג, כשפנסי הרחוב מנקדים את הקרקע, אצלי הלב החסיר פעימה. לא יודע למה. אני לא דתי-קיצוני-ימני-שמאלני-או כלום. פשוט ישראלי. ואם אני הקפאתי את החלומות שלי ללמוד אומנות בחו"ל, או ללכת ללמוד קאראטה ביפן או סתם להזרק שנה בטיול לארה"ב, אז אני בטוח שעוד הרבה מהנמצאים בחו"ל יכלו לעשות.

sivani

New member
מאור

אני די מסכימה איתך,אבל העניין הוא כזה... לכל אחד בחיים יש את הזכות לבחור. לבחור איפה הוא יגור, לבחור מה הוא יעשה. ההורים שלי, כמו הרבה אנשים אחרים, החליטו שכן, מה לעשות, חיים פעם אחת, והם לא רוצים לסיים את החיים שלהם מוקדם מדי. ומה אני אגיד? אני מסכימה איתם. זה באמת משהו מעניין שמישהו כבר אמר פה מקודם, מיליוני אנשים מהגרים למקומות אחרים בעולם,אבל ברגע שזה מגיע למישהו שמהגר מישראל למקום אחר-ישר הופכים אותו לפושע מלחמה. למה? בשביל מה? אני בטוחה שאנשים במדינות אחרות כמו הודו,קוריאה,סין, הולנד וכו´ וכו´ עברו פחות או יותר מאותם סיבות כמו שלנו: עבודה,עתיד יותר טוב...אולי בקוריאה אפילו המלחמות. לכל אחד יש את הסיבות שלו, וגם אם הן לא מוצדקות בעיני הסביבה,הן מוצדקות בפני עצמו וזה מה שהכי חשוב פה. סיון ודרך אגב, ברוך הבא

F R E A K O U T

New member
מאיפה

לעזאזאל הגעתם למסקנה שאמרתי ששכחתם את ישראל? ושעברתם בגלל המצב? תסתכלו שוב על ההודעה שלי ותראו שלא אמרתי (ואני גם לא יגיד) דבר כזה!!! כן, אני כן רוצה לעבור בגלל המצב אבל כמו שזה לא היה תלוי בכם, זה גם לא תלוי בי... אני לא אמרתי שום דבר ותאמינו לי יש לי כמה חברים בחו"ל שכן דואגים ומקשרים אחרי כל פיגוע וכל מה שאמרתם אבל תודו שזה לא אותו דבר... פה עם יהיה פיגוע קרוב אנחנו ניכנס ללחץ יורדים למקלטים וכו´ ואצלכם תשבו תיהיו בבאסה בגלל מה שקרה/קורה אבל לא תרגישו בידיוק מה שאני/אנחנו עוברים! (ותודו שיותר טוב לשמוע את זה בטלוויזיה מאשר לראות את זה בעיניים שלך)

אתה פשוט ילד מגוחך!!!!!../images/Emo46.gif

אתה רוצה להגיד לי שכשיש פיגוע אתה יורד למקלט???? אתה רוצה להגיד לי שכל פיגוע בארץ מתרחש מתחת לאף שלך???? אתה רוצה להגיד שאתה לא שומע על פיגועים בטלוויזיה??? אלא רק שומע אותם במו אוזניך???? אל שתכח שכולנו(אלה הגרים בחו"ל) גם חיינו בישראל...ואנחנו יודעים בדיוק מה המצב ואיך העניינים מתנהלים!! אז אין לך מה לספר לנו סיפורים על איך אתה סובל, כי 99 אחוז מהפיגועים אתה שומע בטלוויזיה והם מתרחשים רחוק ממך ואתה שומע עליהם בטלוויזיה בדיוק כמונו...אנחנו לא תיירים שלא מודעים למה שהולך בארץ....
בכל מקרה אני רואה שאתה בפאניקת יתר אז עצה- צא מזה...והכי חשוב- תפסיק להטיף!!!!!!!!!!!

F R E A K O U T

New member
בונא

תלמד לקרוא הודעות... לא כתבתי שכל פיגוע אני יורד למקלט ולא כל פיגוע מתרחש מתחת לאף שלי! אבל כל פיגוע (כמו שכתבתי אני גר ליד בית חולים די מרכזי בארץ- ביה"ח מאיר בכפר סבא) אני שומע את האמבולנסים שיוצאים וכמעט כל ערב שומעים יריות מכלכיליה והרבה דברים שאתם לא מרגישים... וחוץ מזה יחש לי קרובים ברוב הארץ וגם חברים אז אני מרגיש את זה כמעט תמיד... ונכון כנראה שאני בלחץ ואולי באוובר לחץ אבל ככה אני... אינ תמיד רגוע עד שאני לא יכול יותר ומתפרץ.. אבל זה לא אומר שההיתפרצויות שלי לא אומרות משהו...

ילד!!

אתה מגזים!!!אני לא מכיר אותך...אבל אני מניח שאתה בנאדם לחוץ גם ככה... אני גרתי בירושלים וגם אני שמעתי יריות(של צה"ל) מגילה...שני חברים של אח שלי נהרגו בדרך לבית ספר בפיגוע בקו 32א´ בירושלים... אקיצר- תפסיק לשחק אותה קדוש מעונה...אתה לא כזה בגלל שאתה גר ליד בית חולים או בגלל שאתה גר בישראל..... צא מזה!! והכי חשוב----תפסיק להטיף!!!!

eb182

New member
עד לפני כמה חודשים גם אני הייתי

בארץ והייתי שם בתקופה הכי נוראית שהיתה(אז, בפסח) וילדה מהבי"ס שלי נהרגה בפיגוע אז בקיצור הדבר היחיד ששונה זה הפחד אז יופי תהיה לי מנוחה מכל זה, וזהו מה המטרה בהודעה שלך?

../images/Emo45.gif

היה לנו היום את הדיון הזה בכיתה, זה היה קשה. למרות שאני חיה כאן, בינתיים, לא הייתי מתנגדת לחיות במקום אחר. לכל אחד יש את הזכות לחיות איפה שהוא רוצה.

bsbgirl

New member
תראה..

אתה צודק..כאילו..כל המצב פה די מחורבן והכל אבל אין מה לעשות!!! זאת אומרת...לנו..לנוער בנתיים אין מה לעשות עם זה...ואם אתה חושב שצריך לעבור מפה ושזאת מדינה מחורבנת וזה וזה...זאת דעה שלך...וזאת זכותך!! אבל תחשוב מה היה קורה אם לא היה לנו מדינה? היה יותר גרוע!! בדיוק כמו בשואה... וצריך לזכור את זה ולהלחם בשביל המדינה גם אם המצב הוא "חרא" כי גם לדעתי הוא חרא!! חרא ע-נ-ק ואני לא אומרת שצריך לחיות עם זה...צריך לעשות משהו נגד זה אבל איאפשר לשבת ולהתלונן ולצפות שהכל יעבור ככה סתם... או לעבור למדינה אחרת, מה יצא לך מזה? לא יותר מדי..אין דבר כזה מדינת חלומות...או מדינה מושלמת שהכל טוב ויפה שם..בסופו של דבר כולם מתים....לא משנה איפה חוץ מזה-למה אתה מאשים יהודים שגרים בחו"ל שרואים את הדברים מהטלוויזיה? מה הם עשו רע? אני בטוחה שהם גם עצובים עם כל המצב הזה בארץ.. ואתה יודע מה? גם מי שלא יהודי..כי טרור זה רע וכולם יודעים את זה! אז אולי זה נגע בך אישי ואתה בקריזה ונראה לך שאנשים אחרים לא מתייחסים אבל זה ממש לא נכון...כי אני בטוחה שאכפת להם והם לא סתם אומרים "ווי היה פיגוע..טוב מה הלאה"? כי זה עצוב גם להם!

למעלה