נמאס

מה שבלב

New member
נמאס

אני בת 20 ויש לי בן זוג בגילי כבר שנה וחצי.. עכשיו הוא סיים מבחן שנורא חשוב לו אחרי שהרבה מאוד זמן לא התראנו בגלל המבחן ביקשתי ממנו שיגיע אלי והתשובה שקיבלתי היא - לא בא לי אני לא מתגעגע. כששוחחתי איתו פנים מול פנים והסברתי לו שזאת תשובה מאוד לא נעימה ופוגעת אמר לי כי הוא אחרי המבחן הזה מרגיש רע וזאת לא אשמתו ושאני לא מספיק מאתגרת אותו וכשאמרתי לו שאולי נסיים את הקשר כי לא כל כך הולך לנו ביחד הוא אמר לי שהדבר היחידי שמענין אותו זה מהבחן והתחיל לבכות ואמר לי תעשי מה שאת רוצה. אני מאוד אוהבת אותו אני יודעת גם שהוא אותי אבל אני לא צריכה כל הזמן לספוג את הקטנריות הזאת שלו הוא חושב רק על עצמו הוא לא מתענין במה שעובר עלי לא אכפת לו מכלום הוא בתוך בועה משלו, הפסקנו את הקשר שלנו לפני מספר ימים וזה מרגיש לי נכון, למרות שאני לפעמים מתמאלא בעצב וכאב על הקשר שלנו כי רק עכשיו בגלל המבחן הכל התחרבש.. אני ממש אוהבת את המשפחה שלו הוא בן אדם מדהים שאני יודעת בוודאות שאני לא ימצא יותר טוב. אני מתה לסיים את הקשר כי לא טוב לי אבל אני מלאה בפחד של להיות לבד.. אין לי כל כך עם מי לדבר על הדברים האלה ופשוט הכל מתעצם לי מבפנים.. מה לעשות..? קשה לי.

chenby

New member
יקרה

מה יותר מפחיד? שלא יהיה לך חבר עכשיו שאת בסף הכל בת 20 לפני הקיץ וכל העולם פרוש לפנייך? לא לידון ת עצמך בגיל 20 עם חבר שמרשה לעצמו לדבר אלייך בצורה שלא מתאימה לך? שלא בא לפגוש אותך? שאומר לך שאת לא מאתגרת אותו (אולי הוא לא מאתגר את עצמו?) היה לי פעם חבר שמידי פעם היה זורק לי ברגע שהוא היה עצבני (פעם זה היה מיד שהוא התעורר - זה היה לקראת הסוף כבר) "בוקר טוב הכל בסדר?" " אני מרגיש שאני לא נמשך אלייך" פעם הוא זרק לי - אני מרגיש שאני אוהב אותך פחות משאת אותי ולא היה לי אומץ לעזוב את זה כי חשבתי שזה הצ'אנס היחיד שלי לזוגיות כי לא היתה זוגיות לפני כבר כמה שנים.. בסוף הוא גם נפרד ממני (מה שהביא אותי לכתוב פה לפני פחות מ4 שנים) ואחרי 4 שבועות - אמרתי תודה לאל שפטרני מעונשו של זה. כשרע לנו, ואנחנו שם, הרע נראה נו רע במיעוטו.. כשאנחנו חוזרים להעריך את עצמינו, ומתחילים להתגבר על אותו אדם שלא היה לנו טוב איתו, זה נהיה קל ומהיר ברמות שאת לא תביני - וואי, זה היה קשר ממש ארוך, איך התגברתי עליו כל כך מהר? נו מילא.. יאללה הלאה :) את מבינה? הדבר הכי חשוב הוא שתרגישי טוב. ואם את יותר נפגעת משטוב לך, אז אל תדוני את עצמך למקום כזה..למרות שאני מאמינה בבחירות שלנו להפגע - אבל אני לא מאמינה בלהגיד מילים פוגעניות מיותרות רק כי ככה אני מרגישה באותה שנייה.. רהרי רגע אחרי אני ארגיש אחרת. .

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגיע זמן לשון

למלים בשפה העברית יש משמעות אחידה, המוגדרת במילון. "לדעת" פרושו להכיר את המציאות האוביקטיבית. "לדמיין" פרושו להשליך על המציאות את מה שהייתי רוצה שהיא תהיה. את מתארת באריכות אדם שלא אוהב אותך, מתנהג בחוסר אהבה וגם אומר לך את זה בצורה הכי מפורשת: הו אלא מתגעגע ואת לא מעניינת אותו מספיק. ואילו את טוענת שאת "יודעת" שהוא אוהב אותך. בעברית תקינה צריך לומר: את מדמיינת שהוא אוהב אותך. את יודעת (בוודאות!) שאת לא תמצאי יותר טוב. בעברית תקינה צריך לומר: את מדמיינת שלא תמצאי יותר טוב. בכבוד רב, אבשלום קור

לנושנוש

New member
בלה, בלה ,בלה

בלה, בלה, בלהאני ממש אוהבת את המשפחה שלו הוא בן אדם מדהים שאני יודעת בוודאות שאני לא ימצא יותר טוב.[ בלה, בלה, בלה, בלה, בלהאני מלאה בפחד של להיות לבד ובלה, בלה, בלה, בלה............... בלה,בלה.....למה אנשים תמיד ככה????????????? בטח שלא תמצאי יותר טוב, אין לי כל ספק!!

אייבורי

New member
יונתן שפירא

נטיה של צעירים לצבוע את התמונה בצבעים חזקים. האהבה הכי עמוקה וסוערת הפרידות הכי דרמטיות. הבחור הכי שווה אין חיים בלעדיו. לצערי איש אינו יכול לצבוע לך את התמונה בצבעים רכים אבל הניסיון של כלל האנשים, אהבות ראשונות ופרידות ראשונות נראות ממרחק של זמן מצחיקות. אז כן תפרדו בסוף (כי נראה שהוא מרוכז בעצמו ולא אוהב אותך) וכן הוא כנראה פחות שווה ממה שנדמה לך (אנשים שגסי לב פחות שווים) ובטוח שתמצאי בחור שווה יותר. קצת אמונה

מלודי6

New member
אם רוב הזמן שאתם ביחד

אתם חיים בכאב, בעצבות, בהרגשה לא טובה, אז עדיף לסיים. את צריכה להבין שאם הוא אומר לך שהוא לא מתגעגע, אז אין בהכרח שהוא ניסה לפגוע בך. יכול להיות שהוא רק מנסה לצאת ממה שלא עושה לא טוב, ובחר בדרך הכנה להגיד לך את זה. האם עדיפה לך תשובה שהוא יתרץ לך סיבות שאינן קשורות ואמיתיות, אבל רק בכדי שיהיה לך יותר נעים לשמוע? כתבת " רק עכשיו בגלל המבחן הכל התחרבש". כשיש זוגיות טובה, ואהבה אמיתית מבחן לא יכול לחרבש אותה. גם לא דברים יותר ויותר גרועים מכך. כשרוצים להיות ביחד, מוצאים זמן, גם בתוך מחוייבויות, גם אם זה פחות מהזמן הרגיל, אבל עדיין מוצאים. ורוצים להיות ביחד, רוצים גם בזמנים קשים, ואולי אף יותר. כי מי האדם שעדיף להיות איתו יותר אם לא ברגעים הקשים של החיים? אדם אהוב. קראי שוב מה כתבת, ותשימי לב לפרטים הבאים שאת בעצמך כתבת, כמו: "אני מלאה בפחד של להיות לבד". "הוא בתוך בועה משלו". "הפסקנו את הקשר שלנו לפני מספר ימים וזה מרגיש לי נכון". לא נמצאים בקשר כי מפחדים להיות לבד. תעבדי על עצמך טוב מאוד בכדי לצאת מהחשיבה הזאת. זאת חשיבה שלא תביא לך אהבה, אלא תלות. אם הוא בתוך בועה, זאת לא זוגיות. אם כשאתם ביחד לא טוב לך, וכשאתם לבד טוב לך, אז סימן שפרידה היא הדבר הנכון. כל טוב, מלודי

seeyou

New member
"הוא אמר:לא בא לי אני לא מתגעגע"../images/Emo178.gif

לא המשכתי לקרוא את ההמשך-לדעתי זה מיותר. אין אהבה בכוח ועוד בגילך. אין שום חשיבות לזה שאת מאוד אוהבת אותו. נכון ,יהיה לך קצת קשה אבל אין מה לעשות-יש לפמים יותר חשוב לשמור על הכבוד-לא מבקים אהבה. בהצלחה יוסי

נונה17

New member
את לא תמצאי יותר טוב?

יותר טוב ממישהו שלא סופר אותך ממטר ולא מזיז לו אם הוא רואה אותך פעם ב... או לא? זה מה שאת מאחלת לעצמך? חוץ מזה - שלא יהיו לך אשליות, זה לא התחרבש בגלל המבחן. המבחן רק הציף דברים שכבר היו שם על פני השטח.

מה שבלב

New member
אתם מדהימים!

אבל זה לא שהוא לא אוהב אותי.. רשמתי שאני יודעת שהוא אוהב אותי אני לא עוד אחת בת 20 שמשלה את עצמי בגלל הגיל. הוא בן אדם מאוד חם ומאוד אוהב תמיד מחבק ותמיד מנשק היו לי כמה וכמה בעיות שההיתי צריכה בהם ללכת לחדר מיון תמיד הוא היתייצב והיה שם בשבילי גם שההיתי נסערת מאוד - ואני בחורה לא קלה הוא הגיע למרות הכל ולמרות שדיברתי לא יפה. יש לנו הרבה רגעים יפים גם ביחד עם חברים שלו הוא תמיד מפרגן לי ונותן לכולם להבין איזה אהבה גדולה יש.. אבל פעם בכמה חודשים פתאום הוא נכנס לתוך בועה משלו ונהיה אגואיסט ונהיה חסר סבלנות וחסר כל רגשות.. מאוד יכול להיות שהוא חולה באיזה מחלת נפש בטרם עלו עליה אבל אני גם באיזה שהוא מקום צריכה להבין את הצרכים שלו, אני לא תמיד טלית שכולה תכלת אבל גם לפעמים מתעצבנת או כשהוא אומר שהוא רוצה להתחתן איתי אז אני אומרת לו שהוא לא יהיה בעלי בחיים (סתם כי בא לי עוד תשומת לב) בהודעה הראשונה נתתי צד אחד של היחסים שלנו - את הצד הלא טוב הלא כל כך נעים. אבל במערכת יחסים אין שחור ולבן יש גם אפור יש את הצרכים ויש הרבה רגשות מעורבים שיכולים לפעמים לצאת על הבן אדם הכי קרוב - כי הוא תמיד יהיה מסוגל לקבל את זה. ככה אני חושב. אני לגרי מסכימה שאני ממש לא צריכה לסבול התנהגות שכזאת ובגלל זה החלטתי לסיים את הקשר .. אבל עכשיו פתאום הכל נראה לא כל כך טוב, כי הרבה גם טוב בקשר אולי אני צריכה לגרום לו להבין שאני לא מקבלת היתנגות שכזאת בפרידה ואם נחזור נוכיח שהפרידה רק חיזקה והוא לא יחזור על זה עוד הפעם.. יכול להיות שאני מדברת מתוך כאב אבל באמת שהיה לי הרוב טוב בקשר..

nate2000

New member
סיימת את הקשר? מצויין

עכשיו תלכי עד הסוף עם ההחלטה שלך. את לא צריכה לגרום לו להבין שום דבר. אם את מספיק חשובה לו הוא עוד יצוץ בחייך. אם לא... עדיף שככה.

seeyou

New member
"אני יודעת שהוא אוהב אותי"../images/Emo4.gif-אשליות

או שאת לא יודעת מה זה כאשר אוהבים. חבל על הזמן שלך גם אני פעם הייתי בלימודים מסביב לשעון אבל תמיד מצאתי זמן עבור החברה אפילו לשעה.בלי להתחשב בשעתיים של נסיעה.

Master Stav

New member
שחררי ...

אם הוא לא יחזור יהיה הדבר להבנתך שמעולם לא היה שלך....

למעלה