נמאס שכל הזמן

N i c o l e

New member
נמאס שכל הזמן

משדרים פרקים חוזרים של העונה הראשונה עד הרביעית- שיגיעו כבר לעונה החמישית...

ANGEL N

New member
אומרים שאפילו לא רכשו את החמישית...

קראתי איפשהוא שביפ עדיין לא רכש את העונה החמישית. למרות שהוא אמר שהוא אומר שהוא קנה את העונה לכל מיני אנשים ששולחים לו, פורסם בעיתון רייטניג שהוא עדיין לא קנה את העונה החמישית. בקיצור מזיינים לנו את השכל בטירוף. המשך ההודעה בהודעה מתחת...

ANGEL N

New member
צריך לשדר את החמישית כל יום כי...

עוד סיבה שבגללה צריך לשדר בביפ את החמישית כל יום כי בטוח שסטאר וורלד ישדר את השישית לפני שביפ ישדר את השישית (אם הוא בכלל ישדר את השישית או יעלם לפני). ככה אנשים יוכלו לראות את השישית של באפי כבר בסטאר וורד. אם ישדרו פעם השבוע את החמישית בביפ עוד לפני שיגמרו לשדר אותה בביפ יתחיל כבר בסטאר וורלד העונה השישית מה שלא שווה לראות בלי לראות את כל העונה החמישית. תלשבו על זה

talrv

New member
ברייטינג אמרו שהם

עדיין לא רכשו את החמישית, בראש אחד לעומת זאת אמרו שהם כבר רכשו, ונציג ביפ אמרו שהם רכשו את העונה החמישית והיא תשודר אחרי רצף השידורים הנוכחי, בסביבות דצמבר-ינואר.. גם אותי זה מעצבן
אבל לצערי - יותר טוב מכלום..

solace

New member
סתם קטנוניות בקשר לביפ-

מה זאת אומרת "בסביבות דצמבר-ינואר" ?? הם יודעים בדיוק כמה פרקים יש בארבע עונות של באפי וכמה זמן לוקח לשדר אותן ברצף- כי הם כבר עשו את זה for god´s sake !!! אז למה הם צריכים לנחש בערך אולי מתי יצא להם להתחיל את העונה החמישית (או כמו שזה נראה מאיפה שאני יושבת- להתחיל את הסבב מחדש שוב... אבל הי, אולי זה רק המיקום הלא-משהו שלי?) ?????????? בקיצור- נראה לי שהם משחקים איתנו שם בביפ, וחושבים שבגלל שאנחנו מכורים לבאפי- they can get away with this והאמת- הם *טיפה* צודקים- מה נעשה; נעבור לערוץ האחר שמשדר את באפי בארץ עם כתוביות ובלי פרסומות? טוב. סיימתי לרטון. הי- אני מרגישה יותר טוב.... (וגם- איזה מזל שאני לא צריכה את הטובות של ביפ, ודי לחכימא וכו´)

Yishai A

New member
לכולנו...

אני משער שכולם יסכימו איתי, שאחרי הפעם הזו של השידורים החוזרים - אם הם לא ישימו את החמישית, אנחנו אישית נבוא לשם ונבעט בהם :) ישי

ANGEL N

New member
מה זה ערוץ הצחוק...

הערוץ שצוחק עליוני הצופים שלו. אתם לא שמים לב שהכל אבל הכל שם שידורים חוזרים. באפי קוטלת (ציידת? מה הם נורמליים) הערפדים - זה שידורים חוזרים של ערוץ 2 (קשת בעלת הערוץ) והעונה הרביעית ששודרה שם לראשונה בארץ תשודר בפחות משנה 3 פעמים. משפחת סימסון- ש.ח זה שודר כבר בערוץ הראשון. הפוך/אלו הם חיי- ש.ח מקשת. ועד ועוד ועוד ועוד. בקיצור מעט מאוד תוכניות מקור וגם אם יש שם תוכניות שמשודרות בפעם הראשונה הן תשודרנה בערוץ 2 מתי שהוא ראו דוגמא "החטא ועונשו", התוכנית ההיא עם דנה מודן, בוסטון פאבליק ... בקיצור הערוץ צוחק עלינו. אני אישית רק רוצה לראות באפי ברגע שזה יגמר אני מעיף את הערוץ הזה

Bufreak

New member
ספיקינג און חתימות...

אני שונא לצאת קטנוני אבל,בנוגע לחתימה שלך מ-Hush. זה אמור להיות Shout...

ANGEL N

New member
מאיזה פרק התמונה הזו ?

אני בטוח שזה מ"אנג´ל" אבל אני לא יודע מאיפה.

Skunk On Wheels

New member
הפתרון

לעזוב את הממיר הדיגיטלי ובמקומו להתחבר לאינטרנט מהיר ואז אפשר לצפות בעצם באיזה פרק שרוצים וכמה שרוצים, העניין הוא לחפש איפה להוריד..

ANGEL N

New member
שמתם לב לכותרת על האיסור לכתוב ס...

איזה יופי, כל הכבוד למנהלות הפורום שכתבו בגדול ומודגש על זה שאסור לכתוב ספויילרים ללא אזהרה. אולי עכשיו זה יהיה יותר טוב! :)

smgfan

New member
הלוואי הלוואי הלוואי ש...

ערוץ 3 ייקנו את העונות הבאות וישדרו אותן!!! ככה גם אלה בלי הדיגיטלי יוכלו לראות אותן וגם אלה שמחוברים ל-yes יוכלו לראות אותן. זה גם ערוץ הסדרות הטובות ביותר בעולם והרבה אנשים צופים בו כי זה לא סתם ערוץ נוער או צחוק... ואז באפי תהיה הההההההסדרה הכי הכי פופולארית בארץ!!!!!!!!! אני בטוחה!!

idan3k

New member
*גוזר ושומר*

ואגב -בקשר לערוץ 3 - זה בחיים לא יקרה, לא רק שביפ טוענים שהם קנו את הזכויות לשידור כל העונות, לערוץ 3 אין שום חוזה עם UPN ואין להם עניין בבאפי. אקיצר אנחנו נראה את בפאי בארץ רק בערוץ 2 ובביפ.

למעלה