נמאס מזזהה...

צריך לעשות משהו.....

שמעתי על משהו שמישהו הציע....הוא אמר משהו מטורף כמו "לפנות אותם"... כדי שננסה את זה...

the mnm factor

New member
יש לי כמה שאלות בנושא.

עם איזה כסף תפנה 3 מליון ערבים? (תקצץ בחינוך? בקצבאות?) איך תפנה שלושה מליון איש? (להזכיר לך, נדרשו אלפים של חיילים ועוד אלפי מובילים ושוטרים כדי לפנות 5,000 איש...) לאן תפנה אותם? (ירדן זו האופציה היחידה אני מבין?) אם ירדן לא תסכים מה תעשה? (וסביר להניח שהיא לא תסכים- מי רוצה לקבל עליו 3 מליון אזרחים שרובם פרימיטיביים? אז מה תעשה? תכריז מלחמה על ירדן?) אם הם עצמם לא יסכימו מה תעשה? (תמיד יש את אופציית ההשמדה.) כשהעולם יתנגד מה תעשה? (כידוע לך אף מדינת עולם, אף אחת, לא תומכת בטרנספר לפלשתנאים.) אם תצליח לענות לי על כל השאלות אני מסיר בפנייך את הכובע.

אני לא מבינה

למה כשמדברים על פינוי אחים אפאחד לא אומר מילה?! וכשמדברים על ערבים..אז אין מספיק כסף,ואין מספיק כוחות.. בשביל 9 בתים מסכנים יש כוח כפליים..!! אנחנו חלילה לא דוגלים בהשמדה!! טרנפסר לא אמור להיות מוסכם ע"י מדינות אחרות בעולם.. כמו שפינוי אחים לא מעניין אפאחד! אני לא צריכה לקבל פליטי ארצות ולדאוג להם ועוד לסבול מהם.. אני לא חייבת למצוא להם פתרון חלופי כל עוד לאחים שלך לא דאגו לשום פתרון חלופי...

the mnm factor

New member
לא ענית על אף תשובה.

האחים יושבים במקום שלא שייך למדינת ישראל. יש מספיק כסף לפנות 7,000 יהודים מעזה- כן... לזה יש מספיק כסף (אגב, קיבלנו גם מליארד יורו מהאיחוד האירופי בשביל זה.). בשביל לפנות שלושה מליון איש צריך פי אלף (ואני לא אומר את זה כהגזמה- באמת צריך בערך פי אלף) כסף- שאין לנו. כנ"ל כח אדם (בשביל לפנות 7000 מתנחלים יש מספיק, בשביל לפנות 3,000,000 איש אין). " טרנפסר לא אמור להיות מוסכם ע"י מדינות אחרות בעולם.." אז איך הוא יתבצע? ולאן הם יועברו? " אני לא צריכה לקבל פליטי ארצות ולדאוג להם ועוד לסבול מהם.." את כבשת להם את השטח.

סליחה!!!!

כמה דברים! האחים שלך כולל אותך יושבים במקום שכבוש עוד מתקופת התנ"ך.. היה על זה ויכוח מילוני פעמים..אם אין לי זכות לשבת בעמונה או גוש קטיף..ככה לך אין זכות לשבת בת"א או ירושלים או כל מקום אחר! דבר שני..אותילא מעניין לאן יעבירו 3 מיליון איש כמו שלאפאחד במדינה הזאת לא אכפת איפה אחים שלהם גרים כמו שכבר אמרתי.. חוץ מזה הכסף היינו אמורים לקבל מארה"ב..לא הועבר! אז לא היה מספיק כסף לפנות את 8,000 המשפחות מהגוש.. עובדה שהם עדיין לא קיבלו פיצויים כולל דיור חלופי.... אם אני כבשתי את המדינה שלהם..למה אני בכלל פה??\ למה אתה פה? בוא נעבור לחיות במקום אחר..כי זו המדינה שלהם! כובש שכמותך!

toxic2004

New member
תשובות

אפשר לקחת אותם בקבוצות ולבצע התנתקות גם עם אלפי חיילים ואיפה לשים אותם? בערב הסעודית בירדן בים מה אכפת לי?

קקטוסץ

New member
הם אזרחי ירדן או ערב הסעודית?

בדקת אם ערב הסעודית או ירדן רוצים אותם? מוכנים לקבל אותם?

toxic2004

New member
מה אכפת לי?

אני צריך לבדוק אם האויב שלי משתקם במקום אליו הוא חוזר? עד איפה אפשר להגיע עם ה...?

קקטוסץ

New member
אתה עושה את עצמך, נכון?

לא כתבתי בכלל על שיקום, מה איכפת לי מהשיקום?!? דיברתי על זה שלא ערב הסעודית ולא ירדן לא רוצים לקבל אותם ולכן אי-אפשר להעביר אותם. זה כמו שבריטניה תעביר לנו את האירים או שקנדים יעבירו לנו את צרפתים שחיים אצלהם. זה נראה לך הגיוני? היית מסכים לקבל אותם? ושוב, לא מדובר כאן על שיקום. מדובר כאן נטו על זה שישראל לא יכולה להעביר אנשים למדינה ריבונית אחרת על דעת עצמה רק כי בא לה.

toxic2004

New member
ישמחו הערבים לקבל את חבריהם הרוצחים

מאוד. ואני מבין שצריך לשאול את כל העולם לפני שאנחנו עושים משהו. הגיוני.

קקטוסץ

New member
מה את כל העולם? מה יש לך?

אתה לא יכול להעביר אנשים לאיזו מדינה שבא לך בלי שהמדינה הזו תסכים, אתה מבין את זה? לא מדברים כאן על הסכמה של האו"ם, של כל העולם או של סבתא של ג'ורג' בוש. מדברים כאן על זה שספציפית ירדן או ערב הסעודית או סוריה או מצרים או לבנון או כל מדינה ערבית אחרת לא רוצה לקבל את הפלשתינאים וצריך לשאול אך ורק את אותן המדינות בנושא ולא את כל העולם. אולי מדינת טיזנבי תחליט להעביר מחצית מאזרחיה לישראל כי בא להם בלי לשאול את ישראל, זה הגיוני? זה מקובל? איך אתה לא מבין את זה?

toxic2004

New member
איך שאת לא מבינה

שהם אויב. ומאויב צריך להפטר. תלמדי מאמריקה. וגם, לא תשמחי לדעת שהם יסכימו לקבל אותם במידה והממשלה המטומטמת תתן פיצוים למי שיועפו. אז רק אם חושבים זה לא הבעיה שלנו לאן לזרוק את האויב הפתרון שהם מציעים לנו לא נשמע הגיוני מתמיד?

toxic2004

New member
הם. הערבים.

לזרוק אותנו לים. ככה צריך לעשות להם! כמו שהם רוצים לעשות לנו. לא ככה?

למעלה