נמאס לי

elad15

New member
נמאס לי

שבר ראשון ה15 זה לא קשור לגיל. דבר שני: נתנו להם הזדמנויות נתנו להם שטחים תמורת שלום ואפילו לפני שנתיים כבר הצענו להם את חלק מירושלים הם עדיין לא הסכימו ואז במקום שהם ימשיכו לדבר אתנו זה מה שהם עושים. עכשיו הכי גרוע לצערי לעשות הפסקת אש כי אז זה לא הפסקת אש זה הזמן להתארגנות מחודשת שלהם . לפי דעתי יש 2 פתרונות: 1) להכנס לכל שטחי הרשות לחצי שנה בלבד ולעשות שם סדר פסח יסודי זאת אומרת להוריד את ערפאת יאסין ברגותי וכל שאר חבריהם הטרוריסטים להוריד את כל הטרור להוריד את התחמושת את האנשים ולגרום שהן יתחנכו מחדש כי זהו בבעייתנו העיקרית כי הם מחנכים ילדים בני 4 לשנוא אותנו ואז לא יהיה שלום גם בעוד מיליון שנה. 2) טרנספר שלהם לנו זה המדינה היחידה! אז איך אנחנו יכולים להמשיך למכור אותה??? להם יש עוד 22 מדינות . הלוואי והיינו יכולים לחיות איתם לצערי הרב אי אפשר וצריך לקום ולהתפכח הם לא רוצים אותנו פה . הם לא רוצים רק את ירושלים אלא גם את תל אביב רמת גן קריית שמונה חיפה ובקיצור את ארץ ישראל תתעוררו! אני מאמין בשלום עם אנשים שרוצים שלום ולא כאלה שרוצים אותך לא במדינתך

אלוני.

New member
הפתרונות שלך

ראשית אתה צודק. אכן הפלשתינאים מנצלים כל הזדמנות להרוג בנו, וכרגע כל הפוגה היא מקצה שיפורים להקזת הדם הבאה. לגבי הפתרונות שאתה מציע: הפתרון הראשון נראה לי קצת שאפתני וזאת בלשון המעטה, תוך חצי שנה אתה רוצה להיכנס לשטחים , לכבוש אותם, להעיף את ראשי הטרור וגם לחנך את העם? הפתרון השני שאתה מציע נראה לי כהמשך ישיר של הראשון (לשיטתך), אני מניח שהכניסה לחצי שנה נועדה לאפשר את יישומו של השני, לא ?? הקטע עם ה 22 מדינות אינו שייך לדיון, אתה מנסה את תאוריית כבשת הרש בהפוך על הפוך? (אגב, תראה איך נראית הועידה שהם פותחים היום, האחדות בינם לבין עצמם היא בערך כמו כאן) . בין אם זכותנו על הארץ נרכשה בזכות אבות ובין אם נרכשה בכח הנשק הרי שהיא תישאר שלנו, כל אחד שיבחר לעצמו את הצידוק שנוח לו, אם לא כאן אז בשום מקום.

נגה...

New member
הבעייתיות של הפתרונות למיניהם

ולמי שיש את הסבלנות לקרוא את ה- cover story של ה- newsweek מומלץ. (לדעתי כמובן) חג שמח נגה.

אלוני.

New member
כתבה מעניינת

אם כי בהימור מי ישרוד בעוד חמישים שנה, ה"ניוזוויק" או ישראל הייתי לוקח את הצד של ישראל. מי שכתב את הכתבה לא הלך עד הסוף באפשרות של פתרונות קשים, פתרונות הישרדות שבהן מדינת ישראל תתקיים במחיר כבד. הנסיון להשוות בין מספר גדול של הרוגי תאונות הדרכים להרוגי הפיגועים ממש לא לעניין ויכול להוביל למסקנה שהמדינה לא תהיה קיימת בשל תאונות דרכים
הייתי שמח לקרא מאמר דמיוני, נניח מה 10 לספטמבר 2001, שבו אותו כתב מנתח איך תראה ארצות הברית אם חלילה וחס יפוצצו את מגדלי התאומים, איך תראה הכלכלה למשל ....

למעלה