נמאס לי!

נמאס לי!

פשוט נמאס לי מעצמי... מה לעשות בטח לכם זה ישמע מאוד מאוד מוזר אבל זאת האמת כל הזמן ``החבר`` שקורא לעצמו חבר שלי ניפרד ממני ואז בא אחרי יומים מבקש סליחה וכמובן שאני כמו איזה טיפשה חוזרת אליו...( מה אפשר לעשות אני פשוט לא יכולה לחיות בלעדיו) אני מרגישה כ``כ טלותית בו היום שוב לא שולח אס אם אס לא עונה לי לטלפון כלומר מה זה אמור להביע?! זה פשוט מתסכל אותי :( מה אפשר לעשות איך יוצאים מהשיגעון הזה?!/tapuzforum/images/emo35.gif

free soul

New member
אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו על זה

אם הוא חוזר אלייך, הוא אמור להיות בקשר איתך, לא מתי שבא לו לענות לו או לא לענות לך. זה לא בסדר. ככה מבחינתי הוא מסובב אותך על האצבע הקטנה שלו.. לפי דעתי את צריכה להיות חזקה ולהבהיר לו כמה עיניינים. את מבינה? אין דבר כזה שאת תלויה בו או תלותית.. זה פשוט בגלל שאת מאוהבת בו "ויתרת" על העצמאות שלך וגם נהיית חלשת אופי. את חייבת לעמוד על שלך. לא לוותר.

smdar1

New member
חחח מאמי.. אני עייפה גם:)

כן היא צודקת מוסבב אותך על אצבע הקטנה... ואת לא צריכה לוותר בקלות הוא רואה שלא משנה מה הוא עושה אתצחוזרת אליו בגלל זה מרשה לו כך להתיחס בבקשה... תעמדי אותו במקום את הבחור תגידו לו או היחס מישתנה או באמת ניפרדים את תראי זה לטובה אם לא תהיו ביחד.. אם הוא לא ישתנה כמובן

אני לא יודעת מה לעשות

זה כזה לא יפה מצידו, ואני אפילו לא מבינה את ההתנהגות שלו קשה לי מאוד בלעדיו...

לאף אחד לא מגיע יחס כזה

אני חושבת שאת לא צריכה לסלוח למי שמזלזל בך כל כך. יש לי חברה שהיה לה סיפור דומה שהיא השקיע בו שנה מחייה עד שהבינה שזהו מבוי סתום ואין איך להתקדם מכאן. אז עצתי היא: תעזבי אותו ומהר, לפני שהוא מצליח לבלבל אותך עוד יותר

למעלה