נמאס לי!

נמאס לי!

(סליחה שאני פותחת הודעה חדשה על זה..) נמאס לי לשבת בשעורים ולא תמיד לקלוט משהו נמאס לי מהחוסר ריכוז והניתוקים לפעמים- בעיקר בשעות הבוקר והלילה נמאס לי ללכת לעשות מבחנים ולהיות מעופפת ולהיכשל נמאס לי שלא תמיד מבינים אותי פתאום זה הורס לי הרבה מאוד דברים..

tropical888

New member
הי איילה בודדה

יכול להיות שזה שאת לא קולטת זה בגלל חוסר הריכוז שלך שאת נמצאת בחשש ולחץ אם יגיע התקף. ועניין הניתוקים אולי את זריכה להוסיף כדור או אולי להחליף כדור , לפעמים הגוף מתרגל לסוג מסויים של תרופה וכבר לא הכי משפיע , יכול להיות שאת פשוט לא כלך כך מאוזנת ולכן יש ניתוקים שבהחלט משפיעים על הריכוז בכיתה. ואולי את לא ישנה מספיק שעות?? אבל הכי חשוב זה להשתדל להיות רגוע, (תמיד קל לדבר אבל זה דבר שמאוד משפיע על כל העניין ) תנסי לדבר עם הרופא שאצלו את נמצאת במעקב לפעמים רק מהשיחה דברים משנתים ואולי הוא יציע לך משהו שיוכל לעזור לך. בהצלחה ותדעי שאת לא שונה ובטח שלא שווה פחות מכל שאר חבריך לכיתה!

ענת71

New member
למה את לא הולכת לנירולוג?

לאיילה בודדה את לא צריכה לקחת את זה כל כך קשה. לכי לנירולוג שיעשה לך בדיקות ויתן לך טיפול מתאים ואולי מצבך הבריאותי ישתפר.

אני לא לוקחת את זה קשה

תאמת שביחס לאחרים אני אפילו לא יכולה לקרוא לזה אפילפסיה אני לא ממש חוששת שיגיע עוד התקף כי יש לי אותם בהפרשים של איזה חצי שנה+ (היו לי רק 6 כל החיים..) רק בזמן האחרון קצת חזר לי הפחד כי היה לי לא מזמן אבל זה לא ממש מה שמעסיק אותי יש לי EEG שבוע הבא. נראה מה יהיו התוצאות, השינה שלי לא הכי סדירה.. אבל אני מנסה כמה שיותר שתיהיה נורמלית :S נראה מה יהיה כבר. יהיה טוב.

למעלה