נמאס לי

ילוטייל

New member
זקן שלום. ברצינות - אנו חווים

כמוך אותו דבר יום יום שעה שעה. אם הצלחת לספר על החוויות כאן אני בטוח שתוכל למצוא את דרכך האישית להתמודד עם הכאב הזה. אבל תדע שאתה לא לבד ולפעמים הומור זו גם דרך ביטוי שלא בהכרח שלילית. עלה והצלח.

בן הקשת

New member
בבקשה. הנה לך למה נמאס לך

כי אתה בוחר להסתכל על החצי הריק של הכוס. ואם אצלך זה הרגל, לא תגיע עם זה רחוק. סתם התבוננות מהצד.

פיקסון

New member
הזקן

סביר להניח שזה אני מלבד זאת לא תמיד חיבים להיות רצינים אז מתנצל מראש במידה ופגעתי (ברומה נהג כרומאי |:)| )

אא ניר

New member
עושים.

אלך על קצה. ראשית, תבקש לבדוק עם עצמך, ואולי גם עם בעלי מקצוע, האם העליות והמורדות הינם בתחום הנורמה, או שמדובר בהפרעה שדורשת התערבות טיפולית כזו או אחרת. אם מדובר בעליות ומורדות טיבעיים, הרי שאלו הם החיים עצמם. טיפות רסקיו, ופסיכותרפיה כמעת תמיד עוזרים, כמו גם טיפולים אלטרנטיביים של שיאצו ואו דיקור סיני. אם המדובר בהפרעה חמורה יותר, הרי שישנן תרופות מייצבות למיקרים קלים וקשים של מאניה דיפרסיה {מאניה=העליה הקיצונית, דיפרסיה= הירידה התלולה}, התרופות כמובן טוב להן גם כן, להתערבב עם הרפואה האלטרנטיבית. אחת הדרכים לבדוק את עצמך היא לשאול, האם בזמן העליה במצב הרוח, את אוכל יותר או פחות באופן קיצוני, האם החשק המיני הופך לגבוה במיוחד, האם ההוצאות הכספיות שלך, אז, עולות בהרבה מעל הממוצע. ביחס הפוך {עד אימפוטנציה כללית} בירידות. כמו כן, שאל את עצמך מהם משכי הזמן של המחזור. הצלחה, נ 'יש עיניין שהכל נתהפך לטובה' -רבי נחמן שהרבה להתעסק בנפש האדם-

למעלה