נמאס לי

נמאס לי

לא יכול כבר לחיות כך. איך מצליחים לייצב את הנפש ולהשלים עם מצב של עליות וירידות משגע אותי השנויים החדים במצב רוח. מה עושים?

n o g a1

New member
לא תוכל מעולם להשלים עם המצב

של עליות וירידות במצב הרוח כל עוד אתה משתגע מזה. אתה לא אוהב את עצמך במצב של חוסר יציבות במצב הרוח כך שהשלמה לא תבוא מהמקום הזה. תאפשר לעצמך להיות בהיי ובדאון , תקבל ותעריך את עצמך בכל אחד מהמצבים. ממך יבואו הכוחות לייצב את הספינה (אפרופו ים). הכוחות , היכולות , הכישורים , הכישרונות המיומנויות הכל נמצא בך. תעזר ותגייס כל מה וכל מי שיכול לעזור לך לחייך , אם בא לך להיות עצוב אז לך על זה ואל תתן לאף אחד להפריע לך, אל תרחם על עצמך ואם כן תבין שאתה כנראה מרוויח מהרחמים משהו... מאחלת לך - ימים טובים מאלו וגם יודעת שיבואו!

מתרגלים

מתרגלים לתחושות הללו של פעם למעלה ופעם למטה. במשך הזמן, התנודות פחות חזקות - הלמעלה פחות משכר והלמטה פחות מדכא. עם הזמן משך השהות בכל מצב מתקצר...

Chivalrous

New member
פשוט מאוד...

כשמצב הרוח מרומם, תחשוב את המחשבה המעציבה שזה זמני, והנה עוד רגע זה יחלוף. וכשמצב הרוח בדאון, תעשה את אותו הדבר (רק שאז, זו כבר מחשבה משמחת). ככה תתיצב על האמצע. לא שמח ולא עצוב.

ילוטייל

New member
עדיף לעלות ולרדת על יאכטה.

עדיף לעלות ולרדת בכלל. כוס יין אדום משובח וחברה נעימה ישנו את דעתך מקצה לקצה.

ממי35

New member
אני בעד..!!!!!!../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מצב הרוח..

כוחו..שהוא נתון למצבי הרוח.. מה עושים.. ואללה לא יודעת.. לי יש את השיטות שלי...לא בטוחה שהן עובדות על כל אחד..

בן הקשת

New member
הולכים עם זה עד הסוף...

שינויים, עליות, ירידות... אל תנסה להילחם בהם, אל תראה בהם משהו רע. יש להם תפקיד. אם תילחם בהם, תשים אותם בקטגוריות של טוב ורע, יהיה לך קשה יותר ויותר. כששמח לך, תשמח, וכשעצוב, תיעצב. ולך עם מה שבתוכך, עד הסוף. אבל אל תישאר לבד עם עצמך. פרגן לעצמך להיות בין חברים, חבק המון
וקבל
ים, מצא לעצמך תמיד עיסוקים ואתגרים, וככל שאלו ימלאו את הווייתך, כך יוקל לך, ותתייצב.

חשבתי לעצמי שאפגוש פה אנשים

רצינים, אבל לא. חצי מכם הפכו את זה לבדיחה. ואתה פיקסון לא מאמין שזה אתה מההכרות שלי אתך מפורומים אחרים עשית רושם של בן אדם רציני.

למעלה