נמאס לי

דודו KING

New member
נמאס לי

מה לעשות אם אחים מעצבנים, כל פעם שאני נכנס לבית ואומר שלום אחים ואחיות שלי מתחילים לרדת עלי מדוע הם עושים זאת ואיך ניתן להתמודד אם זה?

א1ט1

New member
מה הם יורדים עלייך? מה הפרשי הגיל?

כמה אחים ואחיות? קיצר לפרט...

דודו KING

New member
פירוט

הכוונה שלי היא שכאשר אני מבקש משהו יפה לדוגמא שיעבירו לי משהו הם עושים לי פרצוף ואז כשאני מבקש שוב פעם הם אומרים לי מה אתה מתעצבן? אני בן18 ומשפחתי מונה 5 ילדים מגיל3 עד גיל 18 ואני גם בקושי בבית ובקושי רואה אותם ואני רוצה להיות נחמד אליהם אבל הם לא נותנים לי זאת.

פלגיה

New member
אם אתה בו 18, ובקושי בבית

תתחיל בזה שתהיה אתה נחמד אליהם. זה לא עולה הרבה. זה להיכנס עם חיוך הביתה זה לא להתחיל מיד עם בקשות זה להציע לאח "אולי אתה רוצה שנכין לשנינו פיצה?" זה לומר לאחות "בדיוק קניתי לעצמי קולה - אז הנה פחית גם בשבילך" (טוב, זה עולה, אבל לא הרבה זה לומר לה "איזו תסרוקת יפה יש לך, מה עשית עם השיער" זה להיות אוזן קשבת לקיטורים שלהם. בקיצור - בשביל כבוד, צריך לעבוד. בהצלחה. אין כזה דבר "לא נותנים לך להיות נחמד"

א1ט1

New member
אתה הכי גדול?

זה נשמע לי כמו סתם הצקות של ילדים קטנים,זה עובר...

מבינה אותך...

גם לי יש אחות שכמה שאני לא אנסה להיות נחמדה אליה.. ~בלתי אפשרי~ אחים - אי אפשר ליות איתם, ואסור לירות בהם. צריך ללמוד לחיות איתם :/

מתעלמים..

לפעמים התעלמות שווה זהב, בדיוק כמו שלעתים שתיקה שווה זהב... היום אני חזרתי אחרי 3 ימים שלא הייתי בבית, בדרך חזרה לבית אפילו התגעגעתי קצת, אני מודה, כבר רציתי לראות את כולם.. ואיך שראיתי את אחי במקום שהוא יתן לי חיבוק ונשיקה, ישר קיבלתי את ההפך הגמור, כל שאלה ששאלתי-הוא ענה לי באופן מגעיל, כל פעם ששאלתי משהו-הוא ענה לי דברים לא קשורים.. אז פשוט הלכתי ממנו וזהו. לכל אחד יש קטעים, אני בטוחה שגם האחים שלך לא -תמיד- עושים את זה, [אחי ממש לא עושה את זה תמיד,נראה לי שהוא היה מעוצבן והוציא עליי..] אם זה קורה באופן מתמיד-זה הזמן לבקש מההורים לקיים איתם שיחה [או שאתה תנהל איתם בעצמך שיחה,או שתכתוב להם מכתב,או תשלח הודעה באינטרנט..]

דודו KING

New member
תודה על התגובה

חכיתי לתגובתך ולא הבנתי למה לא כתבת כלום עכשיו אני יודע למה לא היית בבית כמה ימים, פסח כשר ושמח!

../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

ו
על התגובה
מה תעשה עם הבעיה הזאת
, אני מחכה לשמוע איך העניינים מתפתחים ומסתדרים, מה אתה תחליט לעשות בעניין

../images/Emo8.gif

להשתמש בכל העצות פעם אחר פעם זה באמת משהו מקורי, תספר לנו את השפעות הלוואי והתוצאות
.

למעלה