נמאס לי!!!!

Netanel17

New member
נמאס לי!!!!

משיעורי הנהיגה מהטסטים המעפניים אין לי כבר כוח. אני מרגיש שאני שם גז בנוטרל. טעויות כל כך מפגרות ומסקנות שלא הייתי עושה בשום שיעור רגיל. לעצור בצד לסיים בלם-יד ולהשאיר את הרכב בראשון במקום בניוטרל. היום בטסט(שני) היה לי תמרור עצור לפני צומת. והיו שני נתיבים. אחד שמואלה והשני ישר-ימינה. 2 הנתיבים ממשיכים ישר ואז 2 מטר אחרי זה בסוף חלק ההפרדה הפנייה הייתה תנועה אז לא יכולתי לנסוע. ואז נהג המונית שהיה בנתיב שלידי-הוא התחיל לנסוע, אז חשבתי שאם הוא נוסע הרכבים יאלצו לעצור, ואני יכולתי לנסוע. הנהג מונית התחיל לנסוע ואז גם אני, הוא חתך אותי ונכנס לנתיב שלי, ואני נשלתי בגלל שלקחתי זכות קדימה... בטסט הראשון 20 מטר לפני הסוף, הוא מבקש ממני לעצור ליד הרכב שעמד במקביל לנתיב הנסיעה אני בא לעצור, מקבל ברקס והטסטר אומר שאני קרוב מידי אליו ומוריד לו את המראה... אני יודע שהטסטרים הכשילו מסיבה מוצדקת, אבל אותי זה מאוד מבאס ואין לי כוח יותר לא למורה, לא לשיעורים ולא לטסט הבא...

adidas88

New member
תשמע

להיכשל טסט שני זאת ההרגשה הכי נוראה בעולם...... טסט ראשון אתה אומר "טוב לא נורא זה כולה טסט ראשון" ואז כשאתה נכשל טסט שני זה נראה כאילו לא תעבור בחיים. ואין לך כוח לכלום וכבר לא אכפת לך מכלום אתה רק רוצה לעבור (תקן אותי אם אני טועה). תשמע, אני ניגשתי לטסט ראשון אחרי 56 שיעורים! ונכשלתי בו ואז גם בטסט שני-נראה לך שאני לא הייתי מתוסכלת? אבל מה אני אגיד לך? אח"כ כשעברתי טסט 3 -זאת היתה ההרגשה הכי מעולה בעולם! הייתי שבוע שלום באופוריה לא היה אכפת לי מכלום-למה? כי לי יש רישיון! ולא משנה אחרי כמה שיעורים או כמה טסטים כי בסופו של דבר הרישיון הוא אותו רישיון. (אלא אם כן היית עובר לפני נובמבר 2004 אבל זה פרט שולי
) בקיצור! מה שניסיתי להגיד זה-אל תתיאש, רבים וגרועים ממך עברו-גם אתה תעבור
(זה לא יצא טוב אבל זה בא בכוננה טובה)

100vardit

New member
הי,תתעודדי../images/Emo13.gif יהיה טוב!!!../images/Emo140.gif

אני רק חושבת על איזה כיפ יהיה לי אם אני עוברת... והלוואי שלשתינו מחר יהיו טסטרים חמודים שקמו על רגל ימין.

danihashamen

New member
הלוואי שתבינו

שלא תמיד תלוי רק בטסטרים.. הטסט בא כדי לבחון את כושר הנהיגה שלכם\ן, ואם הוא לא מספיק טוב, אין מה לעשות, לא תעברו.. וזה לא בגלל שהטסטר בא להרוס לכן, זה ההפך - הוא אומר לכן בעצם "יש לכן מה לשפר", ותכלס זה טוב.. כי אם כל אחד היה עובר, ועולה על הכביש בלי לדעת לנהוג בכלל, לכי תדעי כמה הרוגים חס וחלילה היו.. תחשבי על זה..

Netanel17

New member
אז זהו, שלי היה 2 טסטרים

שאחד יותר טוב מהשני. שניהם עודדו אותי, ניסוי להוריד ממני את הלחץ, ואני דפקתי הכול. זה פשוט נורא מבאס אותי...

נתנאל זה לא נורא -

נכשלת 2 טסטים יש אנשים שבמצב הרבה יותר גרוע משלך אני מבינה שזה באמת לא משנה לך מה אחרים עובדים אבל יהיה בסדר יפול לך עוד טסטר טוב וגם אם לא אז אתה תצליח עם אחד "רע".. בהצלחה מותק אל תתיאש הם לא אלוהים

פרסל

New member
מכיר את ההרגשה

עברתי לפני חודש בטסט רביעי שתבין. ומרוב שאתה שומע אחרי כל טסט שנכשלת אפי שהייתי בטוח שעברתי כי היה לי אחלה טסטר שכולם אומרים שהוא אחלה ולא היה לי ברקס או נגיעה בהגה והוא לא העיר שום דבר רציני. בתכלס לא האמנתי שאני יעבור ותדע כל בסוף כולם עוברים מה שצריך זה הרבה כח רצון. וכל הדברים ביניים זה שטויות תעשה מה שאתה רוצה מלעשות יוגע ועד שום בנעליים ולתרום צדקה או אפי` להגיד אלוהים תעזור לי. כל אחד והאמונות שלו בסוף עוברים ואח"כ אתה תיזכר בהודעה הזאת בפורום ותצחק על עצמך. בקיצור תעשה את מה שאתה צריך לעשות ותעבור. בהצלחה

למעלה