נמאס לי

green witch

New member
רק על החניות???? חחחח אצלי כל כל

פיפס, את יכולה לנהוג יותר מושלם ממושלם והיא תעיר! אוחחחחח ואני צריכה לסבול את זה 3 חודשים!!

adidas88

New member
חחח מצחיקה

קיבלת רישיון רק לפני יומיים. את לא חושבת שאמא תהיה קצת לחוצה?

green witch

New member
אממ גם נכון..אבל תאמיני לי

שראיתי את אמא שלי מלווה את אחותי בזמנו אויי ויי אויי זה אסון! ועוד זה היה לפני 3 שנים!! אין האישה לחוצה!

recoil

New member
ככה זה הורים

יש לי חבר יתום, דוד שלו מלווה אותו, הכי טוב תאמינו לי.

חזי147

New member
אתה מתלבט נכון?????????

איך אתה יכול לדבר ככה? הכי טוב להיות יתום?

recoil

New member
הנה עוד חמוד קופץ בראש

תראה לי איפה כתבתי שהכי טוב להיות יתום? איפה? יותר טוב בעצם שלא תגיב אנלא רוצה שתצא אהבל..

Daemonlior

New member
אם תשים לב.. הוא צודק..

זה פשוט משתמע מההודעה שלך ש"עדיף להיות יתום".. אבל עשה לנו טובה ואל תתווכח גם על זה..

MrJacKasS

New member
לא

הוא התכוון שהכי טוב שדוד ילווה ..לא הורים .. אל תהיה טמבל ..לא כיף ממש להיות יתום ..

recoil

New member
משתמע? אולי לטמבלים.

mr jackass החכם באדם, הסביר לך למה התכוונתי, אז חלאס לבלבל בשכל (זתומרת תפסיק לדבר שטויות.. קיצור כשהיה לך שכל תבין מזה לבלבל בשכל).

recoil

New member
ואתה אחד מהם

אז למה אתה לא מבין את הרמז ומספיק לבלבל לכולם כאן בשכל?

natalili17

New member
חחח מה אני יגיד

לפני 3 ימים נגמ לי המלווה, ובואו נגיד שלא יצא לי הרבה לנהוג בשלושה חודשים האלו, וכל פעם שעליתי לאוטו אמא שלי תזהרי תחני ככה, לא ככה ואת לא חונה טוב אני אורמת לה אז תכווני אותי את מלווה אני אמרוה ללמוד ממך, אבל לא היא טוענת שלמדתי לנהוג ועכשיו לא ציך להסביר, בטח שלמדתי עם מורה לנהיגה שהיה איתי באוטו ושאפשר להיות בטוחים בהכל, פה זה אני לבד ואין עזרה רק עצבים, ואחרי זה היא אומרת לכולם יקח לה עוד זמן עד שהי אתול לנסוע לבד היא לא מוכנה לזה, בקיצור נגמר אולי המלווה רישמית זה לא אורמ שהוא יצא לפועל גם, כך שאני יכוולה לחלום להיות לבד, וגם כל הביטחון שלי ירד בגלל ככה שאני לא עולה לאוטו לבד

magic girl2

New member
אני מה זה מזדהה איתך!!../images/Emo7.gif

אני בחודש הראשון למלווה (ששבוע הבא נגמר חודש ראשון..עובר מהר רצח!!) ויוצא לי לנסוע הרבה. סך הכל אני כן רוצה ללמוד מהעצות של ההורים שלי (בכל זאת, יש להם "טיפה" יותר ניסיון), והאמת שבהרבה דברים הם עוזרים לי (רק מאז שעברתי טסט למדתי לעשות חניה באמת כמו שצריך). אבל לפעמים יש להם הערות כל כךךךךך מיותרות! דוקא לא בקשר לחניות.. נגיד היום, נסעתי בתמימותי בכביש, והייתי צריכה לפנות ימינה והייתי בנתיב השמאלי, והייתי איזה 200 מטר לפני הצומת. אז אמא שלי אמרה לי שאני יכולה כבר עכשיו לעבור לימיני, אז הסתכלתי במראה הימינית ואיך שהפעלתי איתות ראיתי נער מה זה עצבני (שלא היה צמוד אליי לפני שהפעלתי איתות) שכולו בהיכון ומגביר את המהירות שלו בטירוף בכוונה ומתכוון לעקוף אותי מימין (לא נורמלי!!!!!), אז אמרתי לה שאני מעדיפה לא לעבור עכשיו כי אני רואה שהוא מגביר את המהירות וצמוד אליי אז היא עושה לי "תעקפי תעקפי סתכלי הוא רוצה שתעקפי!!!!!", ועוד צורחת!. שניה אחר כך הוא עוקף אותי במהירות ורק אחר כך עברתי לנתיב (זה היה איזה 50 מטר לפני הצומת), ובדיוק שמנו לב שהיתה לידנו משטרה אז אמא שלי עושה "אההה אז טוב בעצם שלא עברת נתיב.."
בדיוק שתי שניות אחר כך שכמעט הגענו לרמזור אמא שלי צורחת בהיסטריה "יש רמזור יש רמזור תעצרי תעצרי!!!!!!", וידעתי שיש רמזור (זה כביש ליד הבית שלי!!!) ומן הסתם ברור שהתכוונתי לעצור, ועצרתי. קיצר חטפתי עצבים, איך שעברתי את אותו רמזור עצרתי בצד והתחלפנו. אני מציעה לך להשיג את שירותי עמותת "אור ירוק" לתקופת המלווה. אני לא יודעת אם הם היו אצלך או שאת מכירה אז אני אסביר... ממש ממש ממזמן בא אליי איזה מדריך כזה מהעמותה (זה חינם, לא עולה כלום) וישב איתי ועם אמא שלי והסביר מה התפקיד של המלווה ואיך צריך להדריך, הביא לה כל מיני משפטים כמו "חשוב להבין שאת לא המורה שלה אלא המייעצת שלה", בנוסף לדיסק וחוברת שנשארים אצלך בבית. כמו שהבנתי את לא יכולה להשיג אותם אלא הם מגיעים אלייך ממישהו אחר שהעביר להם את המספר (נגיד אליי התקשרו כי בת דודה שלי הביאה להם את המספר שלי ואני הבאתי להם את המספר של חבר שלי והוא שלח אותם לאחרים שלומדים נהיגה וכך הלאה) אז זה לא מאוחר!!! ונראה לי שאני הכריח את אמא שלי להיזכר בזה ולראות את הדיסק שנשאר אצלנו עוד פעם.

adidas88

New member
חח תודה

הם היו אצלי אני חייבת לציין שזה לא עזר בגרוש והם לא חידשו לנו כלום יש לי 2 אחיות גדולות ככה שיש לאמא ניסיון בתור מלווה....היא לא מעירה הערות מיותרת (חוץ מאחת שהיא פשוט לא מסכימה איתי ואין לי מה להתווכח איתה יותר) הקטע שבחניות היא בלתי נסבלת. אני יכולה להיכנס לחנייה בסבבה אבל היא לא מרוצה ואז במשך 5 דק' רק לנסוע קדימה ואחורה.

למעלה