נמאס לי

adidas88

New member
נמאס לי

אז יש לי מלווה...ואני נוהגת בלי להתלונן..אמא שלי מלווה שלי ובאמת סבבה והכל היא לא מעירה הערות מיותרת ואם כן אז אני מסיברה לה למה אני עושה מה שאני עושה וזהו, נכון יש חילוקי דיעות אבל אני שותקת ונותנת לה לדבר וזהו. דבר אחד מחרפן אותי-החניות!!!!! אני לא יכולה! אני משתגעת!!! כל פעם כשאני באה לחנות יש לה הערות -הגה לימין הגה לשמאל יותר רוורס פחות רוורס תתקרבי למדרכה וזה מחרפן!!!! חניתי במרחק של בערך 30 ס"מ מהמדרכה-"לא, זה לא טוב, תתקרבי"-ו"למה????" "ככה אני רוצה, תהיי צמודה למדרכה" אההההה

MrJacKasS

New member
אין מה לעשות

חכי שה3 חודשים ייגמרו ואז תעשי (כמעט) ככל העולה על רוחך!

אורטל16

New member
../images/Emo26.gif

במקום להתחרפן מההערות של אמך, נסי ללמוד ממנה ומהניסיון שלה. חניה אה אחד הדברים שקשה לעשות לבד במיוחד בהתחלה לכן כדאי להקשיב ולנסות ללמוד מהניסיון של אמך, הרי לשם כך נועדה תקופת המלווה... בהצלחה...

blabla2a

New member
יש לי עצה......

שברי לה את השיניים ......... או שתתעלמי

WildLove

New member
או שתתני לאייל את המספר שלה

בזמן שאת נוהגת והוא יזיין לה את השכל בצורה כזאת שהיא בכלל לא תשים לב איפה היא או איך את נוהגת :)

אוראל1988

New member
תתנחמי

אני חונה כמו הפרצוף שלי
פעם באתי לבצפר עם האוטו אז כולם צחקו עליי שהחנייה שלי עקומה.. ישר ברחתי לחנייה של המורים ואז איזה מורה אחת צעקה עליי למה נכנסתי לשם.......

OLYMPIAKOS8

New member
תשמעי טוב

וככה תסבירי לאמא שלך או למלווה לכל נהג יש את החנייה שלו והנהיגה שלו.. אז שהיא תתרגל לאיך שאת חונה אם היא רוצה ואם היא לא

Daemonlior

New member
האמת..

שאצלי זה בדיוק אותו הדבר.. אבא שלי הוא המלווה במקרה שלי, ואני נוהג על רכב מסחרי גדול יחסית, ללא מראה אחורית, מה שמקשה מאוד על החניה.. ברוב החניות הוא תמיד דורש ממני ממש להצמד למדרכה.. אם אני 20 ס"מ מהמדרכה זה לא מספיק.. לא מעט פעמים הוא לקח את ההגה לידיים וכיוון אותי בעצמו, וזה די משפיל לפעמים, אבל אין מה לעשות.. הורים.. זה לא שזה מפריע לי או משהו, אני משתדל ללמוד ממנו, ולעשות את זה כמה שיותר נכון, כדי שאוכל לעשות את זה לבד בבוא העת (25 יום יש להזכיר!
)... לכן, אני מאמין שאת צריכה לקחת את הדברים באיזי, לא להתעצבן, לנסות ללמוד מאמא ולתת לה סיבה להיות מרוצה ממך.. אז כמו שאמרתי, אין מה לעשות, הורים.. ואגב, בהצלחה בחניות

adidas88

New member
לתת לה סיבה להיות מרוצה ממך?

מה אני נראית לך? טעות גנטית??

Daemonlior

New member
misunderstanding..

א. להזכירך, אמרתי לקחת דברים איזי חח.. ב. הכוונה שלי הייתה שתעשי את החניות כמו שהיא רוצה כדי שהיא "תרד לך מהגב", כל עוד היא תיהיה מרוצה, לך יהיה שקט ממנה..

danihashamen

New member
אני שונא את המלווה -_-;

אבל שלי הזיין שכל הכי גדול שיש .. אנחנו נוסעים, מתקרבים לכיכר, אני מאט במידה ממש ממש משמעותית, כמעט עצירה, רואה שבא מהצד ממולי בכיכר מכונית, נוסעת נורא לאט, ולא מאותת, ככה שאין לי מושג אם היא מתכוונת להסתובב או להמשיך ישר, אני נכנס לכיכר, ואיך שאני נכנס המכונית שנכנסה מהצד השני מתחילה להסתובב גם, ואפילו שהיינו ממש רחוקים, ולא הפרעתי לו או משהו (הוא גם נסע לאט) אבא שלי התחיל לצרוח עליי שחתכתי אותו, ובלה בלה בלה בלה אז אמרתי לו "אבל הוא לא אותת, מאיפה לי אם לעצור או לא", והוא עשה לי "אהה בלה בלה בלה תפסיק להמציא תירוצים בלה בלה בלה" פשוט שתקתי והנהנתי -_-; כ"כ מעצבן

B B A

New member
תנסי לנהוג עם אבא שלי....

תחשבי על הטסטר הכי מניאק ששמעת עליו,תכפילי כמה פעמים ואולי תתקרבי לרמה שלו. לא משנה מה אני עושה הוא תמיד חייב להעיר "לא עושים את זה ככה...למה ככה?....למה אתה נצמד?.....תעקוף כבר...." וזה לא נגמר. יש יתרון בלנהוג עם מישהו שתעבורה זה המקצוע שלו והמומחיות שלו. יתרון מאוד גדול. הבעיה היא המישהו עצמו. הוא עסוק בלהלחיץ אותי ובלשבת לי על הוריד והוא לא נרגע עד שהביטחון העצמי שלי על הכביש יורד לאפס.

adidas88

New member
=/

באמת מבאס...הקטע המעצבן הוא שהיא ממש בסדר ואין לי תלונות חוץ מהחניות שזה משגע לי ת'שכל. נראה לי אני אחליף מלווה
בהצלחה עם אבא שלך

adidas88

New member
חסרים אנשים מעל גיל 24?

נכון לא באופן קבוע אבל נסנג'ר...

אממ, ../images/Emo110.gif

תגידי לה פעם אחת "תני לי לנסות לבד, ואם לא יצא טוב אז תעירי לי" ותראי לה איך החניות שלך יוצאות... אם בסוף היא גם חושבת שהחנייה שלך לא כ"כ טובה, או שתסבירי לה שזה מספיק טוב בשבילך, או שפשוט תחני איך שהיא רוצה עד סוף המלווה והיא תרד לך מהשכל בהצלחה

למעלה